Jump to content
Sign in to follow this  
Sami Paakkanen

Suomalaiset menestyvät !

Recommended Posts

Äsken loppui juuri riihimäkeläisten peli, käsipalloa siis, miesten mestareiden liigaa. Ne voitti ! Hullun magee peli. Eka pataa 6 vai 7 - 0 pelin alussa ja suomalaiset näytti ihan vastaantulijoilta. Peli eteni ja joukkue rupes touhuumaan. Ei ollu puolalaisista (?) vastustajaksi. Mietin tuon pelin jälkeen, että mikäs tätä maata vaivaa, kun jalkapallossa maajoukkue on pärjännyt paremmin kuin hyvin ja käsipallossa top 20 maa saa pataa. Onko tänne Suomeen syntymässä voittamisen kulttuuria, onko suomalainen psyyke muuttumassa? Lajeissa, joissa ei ole oikein pärjätty niin vähän pärjätäänkin. Voiko olla niin että meillä on tapahtunut niin paljon kehitystä kaikessa valmennuksessa ja olosuhteissa/puitteissa, että touhu alkaa nousemaan suosta?

Ainakin se on mukava olla kotisohvalla tai stadionilla katsomossa, kun Suomi voittaa. Se tuntuu mukavalta, jotenkin hienolta. On helppo iloita pelaajien puolesta, nähdä se ansaitun voiton nostama riemu kasvoilla, kehossa ja kuulla se ääninä ! Kova työ palkitaan !

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja nyt viel koriksessa !!! Olipa taas jännä peli. Bosnia johti peliä 20:llä pisteellä lähes koko matsin, mut vikassa erässä vastuuta uskallettiin ottaa. Kolmoset painu sisään, uskallettiin ajaa loppuun saakka korin alle. Vastustajan puntti tutisi ja heitot meni ohi ja levypallot omassa päässä napsi Suomi ! Nam nam !!!:boogy:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Todellakin ja tulihan se katseltua. Nyt pirtsakkana koneella ja olihan taas SUOMI PAREMPI !! :boogy:

On kyllä kovaa menestyskulkua ollut maassa. Säbässä maailmanmestaruus ja nyt Lätkässä! Kyllä maittaa !! Oli kiva katsoa kuinka nuori polvi paranee. Eivät pasko enää housuun ja pelaaminen jatkuu läpi ottelun. Onnea nuorille isosti :heart:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×