Jump to content
tractor girl

1.12.2018 Southampton vs Manchester United@ St Marys Stadium

Recommended Posts

Joopa. Yö on pitkällä täällä kaukana idässä. Faneja kokoontuu, punaiset paidat, United, One and Only Red Devils...UNITED.. Mitähän peliltä voi odottaa . .normaalia hidasta etenemistäkö....pelkoa pallon menettämisestäkö....vai jotain erilaista.Mutta  forever United.  Ja nyt huurteinen........

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
2 tuntia sitten, tractor girl kirjoitti:

Rashford-Lukaku 2-1. Ja nyt  peli alkaa.

Eipä alkanut kuitenkaan. Tässä nyt oikeastaan huomaa mikä on Unitedin yksi suurimmista ongelmista tällä hetkellä. Pelien sisällä voidaan saada yllättävän hyviäkin jaksoja aikaiseksi ja osoitettu taistelutahtoa (Newcastlen ja Juve-pelien loput tulee ekana mieleen), mutta milloin viimeksi ManU on pelannut kokonaisuudessaan vakuuttavan ysikymppisen? Tällä kaudella tuskin kertaakaan ja täytynee mennä aika kauas viime kaudelle että sellainen löytyy. United ei tuolla pelitavalla vain pysty kontrolloimaan otteluita kuin pienen pätkän kerrallaan. 

Tänään peli osittain hävittiin jo ennen kentälle menoa Mourinhon kokoonpanovalinnoilla. Loukkaantumiset tosin vaikeuttivat tilannetta, mutta ehkä nyt silti kannattaisi Southamptonin tasoista jengiä vastaan lähteä rohkeammilla valinnoilla liikkeelle ja hyökätä, sen sijaan että 8 pelaajalla suojellaan omaa maalia. Ensimmäiset 25 minuuttia oltiin taas aivan unessa, vaikea ymmärtää mikä näissä otteluihin valmistautumisissa on niin vaikeaa. Jakson loppua kohden United sai sentään vähän omaa pallollista peliä kuntoon ja Rashfordilta nähtiin erinomaiset alustukset molempiin maaleihin. Lukakulle saatiin maali mikä on varmasti tärkeää itseluottamuksen kannalta, joskin muuten pelaajan pallotekniikka jätti taas tänään toivomisen varaa.

Toinen jakso oli ihan kelvollista peliä, mutta viimeinen silaus hyökkäyksistä jäi puuttumaan. Vaihdot tuli omaan makuun pikkuisen liian myöhään, olisi siinä tunnin kohdalla jo voinut valmennus reagoida. 

Muuten hyökkäykselle ei paljoa ruusuja voi jakaa. Juuri sellainen ottelu jossa laidoilta tarvittaisiin tukea, no eipä saatu. Shaw'lta heikko peli eikä Young ollut keskityksineen paljon parempi oikealla. Pogba aiheutti keskialueen neppailuillaan useamman vaaratilanteen. Hyvä pelaaja, mutta kaipaisi ehdottomasti Zlatanin tapaista isähahmoa pitämään pelaajaa kurissa näyttelyponin elkeiltään. Hyvän ja huonon päivän ero on Pogballa käsittämättömän iso. 

Parjattu McTominay-Matic -kaksikko paransi hiukan otteitaan huonon alun jälkeen. Kunpa José nyt vaan ottaisi järjen käteen ja antaisi välillä Maticillekin lepoa. 

+ + + Rashford

+ + Herrera

+ De Gea

- - - Pogba

- - Shaw

- Young

United on tässä vaiheessa kautta oikeastaan hyvin mielenkiintoisessa ja voisiko sanoa herkässä tilanteessa. Joukkue kyntää yhtä syvällä kuin Real Madrid La Ligassa (jonka manageri lähti lätkimään aikaa sitten), jokaisessa ottelussa kolmen pisteen kaivaminen on ison työn takana, ja maaliero edelleen pakkasella kun kautta on pelattu kohta puolet. Silti pelaajat ovat vielä ainakin näennäisesti managerin takana. Moun viimeisen Chelsean kauden romahdusta ei ole tapahtunut, pisteitä kertyy juuri ja juuri riittävästi, eikä välitöntä potku-uhkaa tuntuisi Mourinholla olevan. Mielestäni vaikuttaa siltä, ettei korkeammilla tahoilla ihan edes ymmärretä tilanteen vakavuutta. Ensi kaudella kaiken järjen mukaan ei UCL:lää pelailla ja se tietää paitsi tulonmenetyksiä myös kolmen parhaan pelaajan, eli De Gean, Pogban ja Martialin lähtöhalujen kasvamista. Pikku reality check voisi tehdä itse kullekin hyvää, mutta tällaisiin menetyksiin ei Unitedilla vain yksinkertaisesti ole varaa. Vanha totuus "on helpompi erottaa manageri kuin puoli joukkuetta" pitää tässäkin kohtaa paikkansa. 

Tietysti on mahdollista, että kulissien takana mietitään jo kuumeisesti aikaa Mourinhon jälkeen ja mahdollisia DoF- ja managerikandidaatteja, mutta jotenkin epäilen...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ihan kivaa brittifutista keskikastin ja putoamistaistelussa mukana olevilta joukkueilta. Kotijoukkueen penkin päässä Manu legenda, jonka joukkueen pirteä esitys palkitiin pisteellä.

Vierasjoukkueella pelitapa edelleen vahvasti kateissa. Hyvät yksilöt pelaa, mutta hyvää joukkuepeliä vain välähdyksittäin. Taistelutahtoa sentään löytyy.

Eiköhän McTominayn ole käynyt kuin Rashfordin ja kumppaneiden. Kehitys pysähtynyt. Junnuna pelirohkea; nyt virheitä pelkäävää pelaamista.

PP elekieli kertoi, ettei kauheasti jaksa kiinnostaa.

 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään


×