Jump to content
Sign in to follow this  
tractor girl

Manchester United vs Arsenal @ Old Trafford

Recommended Posts

[IMG]............VS.............[IMG]


                                         Keskiviikko 5.12. 2018
                                                       Klo: 22.00
                                        Old Trafford, Manchester

Share this post


Link to post
Share on other sites

Arsulla onnistui hiukan paremmin tuo Wengerin korvaaminen näin äkkiseltään kun Manulla Sir Alexin. Porskuttaa Emeryn joukot neljäntenä ja maaleja tulee liukuhihnalta kuten hotspurs peli osoitti. Pierre-Emerick alkanut kotiutua ja muut säestävät siinä sivussa, vaikka pelintekijä Özil ei ole kunnossa. Puolustus osasto ei niin varma(18 omiin)  mutta sitä pitäisi sitten Josen hyökkäyspeliin vähän satsata. Ei mokekaan vakuuttanut sunnuntaina.

Manulla taas maaliin varmasti De Gea, puolustuslinjaan Dalot, Jones?, Matic, Darmian. Young poissa, Smalling ja Shaw vissiin sairastuvalla. Bailly ja Rojo unohtaneet jo koko pelin. Kato on käynyt taas.

"Manchester United could be without eight defenders for the meeting with Arsenal on Wednesday. Smalling, Bailly, Jones, Shaw, Lindelof, Valencia and Darmian all have injuries and Young is suspended."

Keskelle voisi tyrkkiä sitten Herreraa, Fellainia, Frediä, Pogbaa ja kärkeen Martial-Mata-Rashford?. Lukaku vaihdosta jos..

Nyt taitaa ketsuppipullo ruiskahtaa..hiukan on kylmä rinki..

Tästä turpiin niin nelossija on 12 pojon päässä. Ja se on paljon. Eikä taida maalierot ratkaista ny.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Niin no ironistahan tässä on se, että seurajohto laskee taas päiviä siihen milloin top4:n saavuttaminen on matemaattisesti mahdotonta. Olettaen, että Josélla on sopparissaan sama pykälä kuin Moyesilla ja LvG:llä. Tosiasiassa seura menettää kuitenkin enemmän rahaa lipputulojen sekä muun liikevaihdon pienentymisellä, ja tälläkin kaudella olisi vielä mahdollisuudet europeleihin eri managerin kanssa. 

Tätä peliä odotellaan tosiaan mielenkiinnolla monestakin syystä. Arsenal on pelannut alkukaudesta hyvää jalkapalloa ja Emery on saanut puolustuksenkin nyt kohtalaiseen kuosiin. Mä en usko Unitedin voittavan peliä enään laittamalla isoja torneja kentälle, mikä riitti Wengerin aikoina. Maticin ja Fellainin jättäisin mielellään avauksesta pois ja lisäisin vikkelämpiä jalkoja keskikentälle. Pereira/Fred/Pogba toimi Tottenhamia vastaan ihan hyvin tappiosta huolimatta ja vähän samansuuntaista kokoonpanoa lähtisin rakentamaan. Puolustuksessa vaihtoehdot ovat niin vähissä että United tulee maalin tai kaksi päästämään, joten hyökkäykseltä vaaditaan tehoja. 

Ainahan näitä voi toivoa. 

De Gea

Dalot - Smalling - Rojo - Darmian

Fred - Herrera - Pogba

Mata - Lukaku - Martial

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Voi ny...darmian? Matic edelleen? Viiden puolustuslinja? Pogba penkillä? Fred ei kokoonapanossa? Pereira pois?

 

Jossain twitterissä oli kuva lukakusta viime kaudella ja kuva nykyisestä lukakusta. Paino tullut varmaan sellainen 10-15kg lisää. Ihan kiva jos ei ainutta kärkeä saada irti kananugeteista.

Share this post


Link to post
Share on other sites
12 minuuttia sitten, Crisu7 kirjoitti:

Voi ny...darmian? Matic edelleen? Viiden puolustuslinja? Pogba penkillä? Fred ei kokoonapanossa? Pereira pois?

Shaw ja Young ovat loukkaantuneena tai pelikiellossa, joten Darmianin lisäksi vaihtoehtoja ei ole, ellei sitten halua nähdä Rojoa sekoilemassa laidalla. Kolmella topparilla Mourinho haluaa selkeästi vastata Arsenalin vastaavaan ryhmitykseen. Pogbalta viime pelin esitys oli sitä luokkaa että penkitys on oikea ratkaisu. Ainoa asia mitä ihmettelen on Fredin jättäminen pois kokoonpanosta, koska tämä olisi voinut tuoda lisää energiaa keskikentälle. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

De Gean hurmos jäi mm-kisojen töppäilyihin. Nyt miehellä enemmänkin päivän kunto ratkaisee tuleeko niitä huippupelastuksia. Noita haparointejakin on alkanut tulemaan. Mutta joo, puolustus on välillä aika hassua. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Harmitti kuitenkin tuo tasuri. Tälläinen pelidraivi olisi tuonut crystalilta ja sotonilta täydet pisteet. De Gea joo piti lopun pystyssä, kun omat rupesivat vain roiskimaan taas. Pogba ihan turha mies taas, eikä juuri Fellikään mieleen jäänyt. Helposti tuo puolustus aukesi pariin otteeseen mutta kun katsoo että millainen kokoonpano niin arvasihan tuon. Kahdeksantena edelleen ollaan. Ja chelski otti nenilleen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×