Jump to content
tractor girl

26.12.2018 Manchester United vs Huddersfield Town

Recommended Posts

Tilanne tälläinen taulukossa ja viime pelien osalta:

6. Manchester United: DDWLW

19. Huddersfield Town: LLLLL

Etukäteen ajateltuna varmat pojot, mutta mikäs se on varmaa valiossa...Huddsien maaliero 11-31, joten tässä olisi iloisen pelin ottelu tyyliin Cardiff ja samalla voisi harjoitella maalintekoa sekä parantaa maalisuhdetta. Manulta puuttuu ainakin Alexis, Lukaku, Rojo, Smalling ja McTominay maybe. Kannattaako voittavaa miehistöä vaihtaa vai huilaako joku Matic kenties? Viikon sisään kolme matsia ja O-G voisi kokeilla pelata ilman serbiäkin.

Josko De Gea, Dalot, Jones(joko s-tuvalla?), Lindelöf, Shaw. Keskelle Herrera, Pogba, Fred ja keulille Lingard, Martial ja Rashford

O-G:n paluu kotiyleisön eteen Old Traffordille.

 Ilo odotella peliä.

 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hyvä peli jälleen, ei ihan niin fluidia hyökkäämistä kuin Cardiffia vastaan mutta kuitenkin. United parantanut prässitasojaan selvästi, pelaajat tekevät taustanousuja ja pelissä on ideaa. Pogballa hieno päivä ja 2-0 maali oli kyllä tyylikäs! OGS:ltä mainio reagointi Dalotin vaihdossa ja Gomes sai vielä lopusta tuntumaa liigapeleihin.

Ei niin hyvä asia taas on puppeleiden 6 pisteen johto ja Shittyn sulaminen 👎 Hyi saat*na. Harmittaa, ettei Olea otettu puikkoihin peliä aikaisemmin. Ei anneta sen kuitenkaan haitata, vaan keskitytään omaan tekemiseen 💪🏽

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Joo oli iloista pelaamista mutta ei pidä käydä hekseleitä paukuttelemaan. Cardiff oli helppo pala, Hudds ei niinkään varsinkin kun vastustaja karvasi ylhäältä, silloin nähtiin se heikkous mikä manulla on ollut jo kauan eli pakkien heikkous saada palloa eteenpäin. Tosin se osaltaan johtui  ja on johtunut siitä ettei keskikentän pelaajien liike ole riittänyt tai sitten laitapakkien pelaaminen ylöspäin on ollut puutteellista. Fred sai jälleen mahdollisuuden mutta voi voi, kadotti miehensä pari kertaa todella pahassa paikassa mutta onneksemme hudsin pelaajat munasivat tilanteet. Fredin kohdalla tuleekin mieleen moun sanonta, Fred on avauskokoonpanon mies silloin kun manun puolustus saadaan kuntoon!  Pogba sai nytkin pelata ylempänä ja se näkyi peliilon löytymisenä. Rasse oli varsinkin ensimmäisellä puoliajalla loistava, kadottaen otettaan toisella, väsymyksen vuoksiko? Manun kokoonpano hudsiakin vastaan oli varsin hyökkäävä. Todenäköisesti seuraavakin peli vedetään suurinpiirtein samalla taktiikalla, tosin Bournemouth tulee heittämään haasteen vastahyökkäyksissään joten terrieri Herreraa mielestäni kaivataan heti avauskentälliseen, Martial tullee Matan paikalle. Dalot oli huds pelissä epävarma joten saa nähdä kuka ko.paikan ottaa.
M.E.N nimisi pelin avainpelaajiksi Pogban,Rassen ja De Gean. De Gean nimeäminen ottelut parhaimmistoon osoittaa ettei peli ollut helppo mutta onneksemme manun maalilla oli mies paikallaan. Eli jalat maassa eteenpäin ja odotellaan milloin se ihme tapahtuu että oma pää pysyy puhtaana.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään


×