Jump to content
tractor girl

30.12.2018 Manchester United vs Bournemouth@Old Trafford

Recommended Posts

[IMG]......VS..... ..[IMG]


                                 Sunnuntai, Joulukuu  30 2018
                                                 Klo: 18.30 
                                    Old Trafford, Manchester

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

6. Manchester United: DWLWW

11. Bournemouth: WLLWL

Tästä lähdetään. Kuusi pistettä edellä arsu joka vierailee poolin kentällä. Chelski taas vierailee Crystal Palacen kentällä joka on niistänyt isoja seuroja kiitettävästi. Bournemouth pykälää kovempi vastus kuitenkin, maalitykkeinä Wilson(8), King(5) ja Brooks(5).

Martial saapunee tähän peliin, Lingard on päässyt maalien makuun ja Rashford on pörrännyt ja syötellyt hienosti. Maalin Dave ja puolustukseen Young-Lindelöf-Jones-Shaw. Keskikentälle Matic, Pogba ja Herrera.

Olisiko sitten vaihtopenkillä jo Alexis ja Lukaku?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Sarjan mielenkiintoisimmat joukkueet Pökkelön silmin vastakkain. Ja vihdoinkin. Mou sai jatkaa matkaa. :boogy: Siinä kävi kuten alusta saakka pelkäsinkin. Nämä kaksi ei sovi yhteen.

Riittäkö Olen kyvyt luotsaamaan Manua sinne mihin Moyes, LVG; Mou eivät pystyneet ? Siihen en osaa vastata, mutta Olen hymyilevää naamaa on kuitenkin mukavampi katsella.                   Ja Carrickin kasvotkin ovat helpottuneen tyytyväisen oloiset valmentajan vaihdosta ilmiselvästi.

Joukkue pelaa iloisen vaputuneesti. Työmoraali on tapissaan, vaikka yhteispeli ei vielä toimikkaan parhaalla mahdollisella tavalla. Puolustus on hyvinkin haavoittuvaisen oloinen, mutta väliäkös sillä kun peli on muuten vapautunutta ja hyökkäysvoittoista. Manun näköistä.

Vastustajatkin ovat sopineet. Heikko Cardiff, ja vastustuksen jo tarjonnut Huddersfield. Hyvä on ollut harjoitella yhteispelaamista. Taas tulee pykälän kovempi joukkue vastaan, vaikka on vielä kaukana parhaista jengeistä. Bournemouth tarjoaa vauhtia, ja puolustukselle vipinää. Wilson- King kärkipari ja laidoilla kirmaavat Fraser - Brooks tuo todellisen haasteen Manun kenttäpuoliskolle.  De Gean lisäksi muutkin saavat venyä parhaimpaansa. Maticin liike huolestuttaa. Kolmas peli lyhyessä ajassa, ja kovaa vauhtia tiedossa. Herrera juoksuvoimaisena voisi olla hyvä valinta tähän peliin ankkuriksi ja antaa Maticille huilia.

Bournemouthin penkin päässä on kaveri, jonka mieluiten näkisin Manun valmentajana. Voisi tehdä pitkän ja kohtuu menestyksekkään uran. Vaan kaikkea ei saa mitä toivoo.:)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Eipä ollut vastusta pahasti siipirikkoisesta Bournemouthista. Penkkiveikkoja kehissä ja vielä "väärillä" pelipaikoilla.

Manulla ei olut hädän päivää missään vaiheessa ja verkko heiluu aika vinhaa vastustajan päädyssä. Ei ole kaivattu Fellainin päätä kentälle.

Joukkue tekee töitä ja pelaa toisilleen. Mahtavaa katsoa. Ole on tuonut kadoksissa olleen Manun takaisin:

Miksi Jones tippui Baillyn tieltä penkille ?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään


×