Jump to content
tractor girl

2.1.2019 Newcastle United vs Manchester United@St James Park

Recommended Posts

[IMG].....VS..... [IMG]

                              Keskiviikko, Tammikuu  02 2019
                                                    Klo: 22.00
                           St James' Park, Newcastle upon Tyne

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

6. Manchester United : WLWWW

15. Newcastle United: LWDLD

Manulla mukava voittoputki päällä, kolme pirteää peliä ennakolta heikompia vastaan. Nyykkäreillä tahmeampaa ollut, mutta muistissa kaksi nopeaa maalia syksyn  pelissä Manua vastaan heti alussa joten toivottavasti nyt skarpataan. Tämä kun klaarataan niin joulupelien saldo 4 voittoa ja 12 pojoa.

Marcos Rojo, Chris Smalling, Scott McTominay ja Eric Bailly poissa miehistöstä. Alexis Sánchez, Marcus Rashford ja Antonio Valencia kysymysmerkillä. Joten:

DDG
Young Lindelof Jones Shaw
Herrera Matic Pogba
Mata Lukaku Lingard

btw. Jokos se siirtoikkuna aukeaa?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Pelipäivä! 

Pitkästä aikaa matseja odottaa mielellään. Entisen managerin kanssa oikeastaan vain odotteli, että josko sieltä huonolla pelillä piste tai jopa täydet kolme bongoa saataisiin. Ennakkopressit ja yleensä myös jälkipuinnit skippasin loppuaikoina kokonaan, mutta ei enää. Managerin työstä ehkäpä tärkein osuus on pelaajien motivointi ja ainakin siinä OGS on onnistunut sataprosenttisesti. Ja kyllähän tuollainen iloinen (välillä jopa yltiöpositiivinen) asenne tarttuu väistämättä kannattajiinkin. Toki OGS:sää ei ole kunnolla vielä testattu ja Newcastle-peli lienee tähänastisista peleistä haastavin. Tämäniltainen koitos on ihan hyvää treenausta Spursin vieraspeliä varten. Hyökkäys ei mua oikeastaan huoleta, vaan se miten alakerta pärjää vastuksen kovetessa. Omiin on näitä heikompiakin jengejä vastaan mennyt kolme ja varsinkin erikoistilanteissa United-toppareilla on yhä vaikeuksia.

Tällaisella avauksella lähtisin liikenteeseen: 

---------  -----          -DDG----------------
Young - Lindelöf - Jones - Shaw
-------------Matic------------
--HHerrera-----------Pogba---
  Mata---------------------Martial
--Rashford

Puolustuksessa Jones korvaa kolmen pelin bannia kärsivän Baillyn. Matic saa huilia vaikka Readingia vastaan joten tähän peliin laittaisin hänet avaukseen. Serbi on parantanut muiden ohella peliään merkittävästi ja on alkukauden kritiikistä huolimatta oikeastaan ainoa United-peluri, joka täyttää kunnollisen DM:n vaatimukset. Pogba tutusti keskikentälle vapaaseen rooliin. Herrera lienee kurinalaisena pelaajana Frediä parempi ratkaisu Poggersin vierelle. 

Lukaku on tässä jotenkin menettänyt arvostustani kun on nähnyt, miten paljon sujuvampaa ManUn peli on ilman kankeaa belgialaista. No, ehkä tuo nyt syttyy maalivireeseen jossain vaiheessa, mutta Rashford ja Martial menevät tällä hetkellä nokkimisjärjestyksessä edelle. Rashford varsinkin, sillä Marcus on OGS:n valmentamana yltynyt kovaan vireeseen. Oikealla pallottelen Matan ja Lingardin välillä. Mata on usein parempi avaamaan tiiviitä puolustuksia, mutta Lingard on tehnyt viime peleissä todella isot määrät duunia sekä löytänyt hieman tehojakin. Ehkä tällaiseen vieraspeliin Mata voisi kuitenkin olla oikea valinta. 

Selkeää 0-3-voittoa toivotaan, tosin vähempikin riittää jos kolme pistettä vain tulee. Nollapeli olisi välillä ihan jees. Toivottavasti se pelillinen tasapaino alkaa tässä myös pikkuhiljaa löytymään intensiivisen hyökkäyspelin ja puolustuksen väliltä. 

-------------

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
5 tuntia sitten, 20Legend kirjoitti:

 

 ...Rashford ja Martial menevät tällä hetkellä nokkimisjärjestyksessä edelle. Rashford varsinkin, sillä Marcus on OGS:n valmentamana yltynyt kovaan vireeseen. -------------

Hienoa että Rashfordilla peli kulkee kun aika paljon skeidaa on saanut niskaansa pitkin syksyä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Vaihdot nappiin, ei ollut Martialin päivä tänään ja Lukaku kentällä vajaan minsan ja maali. Rashfordin vaparista muuten ja sitten Alexis tarjoili namupassin Rashfordille omaan osumaan. Ei mikään hyvä peli mutta voitto tuli ja nollat pidettiin. Harhasyöttöjä oli Pogballakin paljon ja Maticilla. Lindelöf-Jones oli myös vähän hukassa toisinaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Karavaani kulkee ja Olen juna puksuttaa eteenpäin! Loistava tulos, etenkin kun Chelsea meni pelaamaan tasapelin. 

Vaihtoihin saakka oli melko nihkeää peliä. Melko tyypillinen ottelu, jossa heikompi joukkue sumputtaa tiiviisti ja pyrkii vain nopeisiin vastaiskuihin. Unitedin työkalupakista ei näyttänyt oikein löytyvän keinoja muurin murtamiseen, kunnes OGS teki kaksi erinomaista vaihtoa. Rashfordin vaparissa pientä avustusta Newcastle-vahdilta ja Big Rom laittoi irtopallon sisään. Maalin jälkeen peli aukesikin mukavasti ja Unitedilla oli useita saumoja laittaa peli pakettiin. 2-0 maali syntyi hienon vastahyökkäyksen päätteeksi Alexisin syötettyä pallon Rashfordille, jolta nähtiin lopulta onnistunut viimeistely lukuisten huonompien ratkaisujen jälkeen. Lukaku oli vahvasti mukana myös tässä maalissa. 

Puolustus saa tänään melko puhtaat paperit eikä Jonesin yhtä aikailua lukuun ottamatta hazardeja nähty. Newcastle ei vaarallisia paikkoja saanut luotua. Lindelöf oli vakuuttava pitäen Rondonin pois paikoilta ja tuoden ylimääräisen vaihtoehdon hyökkäyksiin. Laitapakit olivat selkeästi Unitedin heikoin osa-alue. Joukkueen pitäisi vain pystyä paremmin käyttämään kentän leveyttä ettei tarvitse jatkuvasti ajaa siihen keskustan lihamuuriin. Valencian ei näillä otteilla pitäisi enää vakiavaukseen päästä ja toivottavasti Ole sen ymmärtää. Luultavasti joku yhdeksän syöttöä kymmenestä meni taaksepäin. Oikealla vika oli vähän myös Matassa, joka ajelehti enimmäkseen keskellä Valencian jäädessä syvemmälle. Niinpä oikealla laidalla ei ollut minkäänlaista hyökkäysuhkaa ennen kuin Rashford siirtyi sinne puolelle. 

Herrera oli tänään keskikenttäkolmikon paras pelaaja. Todella työteliäs, alituisesti kiinni vastustajan pallollisessa pelaajassa, liikkuu kuitenkin fiksusti. Nykyään koittaa useammin pelata rohkeampia syöttöjä. Matic myös hyvä vaisun alun jälkeen. Pogbalta vähän väsymystä havaittavissa muttei missään nimessä huono kuitenkaan. Olisi voinut lopussa vielä tarjoilla Lukakulle varman maalin. 

Newcastlelle ei tuon pelin jälkeen mitään hyvää toivo ja toivottavasti jengi pelaa ensi kaudella divarissa. Jatkuvaa sikailua läpi pelin ja Marriner palkitsi tästä peräti yhdellä (?!) keltaisella kortilla. Shelvey olisi missä vaan muussa liigassa kuin kivenkovassa lentänyt pihalle tultuaan takaa napit edellä päin Pogbaa. United antoi omalta osaltaan vähän takaisin, mikä on aika ymmärrettävää. 

+++ Lindelöf

++ Herrera

+ Lukaku

--- Valencia

-- Mata

- Shaw

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Katsoin äsken pelin. Onneksi Atsu oli tuhnu. Jonesista periaatteessa pidän, vaikka alituinen kämmiuhka onkin. Lindelöf pelasi hyvin. Puolustus ei silti kokonaisuutena vakuuta, kun kovempia nippuja tulee vastaan. Matic - Herrera parantaa kaiken aikaa. Hyvää duunia molemmilta. Espanjan kaksikko tänään edellä patonki paria.             PP löysää hölkkäilyä pelin ulkopuolella ja paljon epäonnistuneita juttuja. Huolimattomuus väsymystä vaiko asenne ongelmaa edelleen ???

Hienoa voiton raapiminen. Täydet 12 pistettä joulun peleistä ja penkin iloa kiva katsoa. Olen voitto prosenti huikea 100 %.:)

 

 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään


×