Jump to content
tractor girl

13.1.2019 Tottenham Hot Spurs vs Manchester United@Wembley

Recommended Posts

Sarjataulukko:

3 Tottenham       21 16 05 46-21 48

4 Chelsea            21 13 5 3 38-16 44

5 Arsenal             21 12 5 4 46-31 41

6 Manchester U  21 11 5 5 43-32 38

Olelle ensimmäinen tosi matsi. Kuuden pisteen peli. Yksikin pojo olisi kyllä saavutus kun Kane +co jyrää tasaisesti nousuvireessä. Muutama kauneusvirhe kyllä sattunut heillekin, nyt vielä kohistaan Eriksenin siirrosta joten saapa nähdä. Ratkeaako rankkarilla vai vapaapotkusta? Molemmilla lahjakkuuksia niihin.

De Gea
Young Lindelof Jones Shaw
Matic
Herrera Pogba
Lingard Rashford Martial

Liekö Smalling kunnossa? Sub: Lukaku, Dalot, Fred

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

DDG toki pelasti tänään, mutta sehän tämä United näyttää jo vähän samalta kuin ennen vanhaan. Meinaan siltä ettei olla ihan vuosikausiin nähty tällaista menoa. Peli on iloista, hyökkäyksessä on moni kuvioita ja pelaajat silmin nähden nauttivat pelaamisesta. On sitä varmaan tälläkin osastolla jo odotettu.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Voitto oli sekä Tottenhamin hyökkääjien tylsyyttä ja Daven terävyyttä. Torjui vissiin toistakymmentä laukausta, usea hieno jalkatorjunta mukana. Hienoon paikkaan nollapeli. Jones-Lindelöf laski muutaman kerran helposti ukkoja läpi mutta maali pysyi puhtaana. Korean poika pysyi hyvin aisoissa mutta Kane pääsi pari kertaa turhan vapaaksi. On kyllä ukko joka paikat etsii ja yleensä löytää. Pogballakin oli jokunen maalipaikka mutta ei tänään onnistunut. Mutta Olen kuudes voitto kuudesta pelistä ja ensi viikolla vastaan Brighton kun taas Arsenal saa Chelsean joten mahdollisuus on nousta yksi pykälä taulukossa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

No nyt on hyvää pöhinää Manchesterin punaisissa! Itselle tasapeli tästä ottelusta olisi ollut ennen peliä hyvä tulos, ja tavallaan ottelutapahtumiin nähden myös oikeutettu. Taistelu top4-paikoista on kuitenkin sen verran kovaa, että kaikki lisäpisteet ovat enemmän kuin tervetulleita. Voitto oli OGS:n kuudes peräkkäinen, ja tähän saavutukseen ei muuten kukaan United-manageri ole aiemmin pystynyt ekoissa peleissään. 

Avausjakso oli pienen alkutunnustelun jälkeen avointa peliä ja varsinkin Unitedille siunaantui useita hyviä tekopaikkoja. Itse asiassa näin paljon kunnon tilanteita en muista Unitedin luoneen isossa vieraspelissä pitkään aikaan. Spursin keskikenttä ei saanut Pogbaa kuriin ja yhdestä Pogban loistopassista Rashfordin maalikin lopulta tuli. Yleensä odotan Rashfordin vetävän vastaavanlaisista paikoista maalivahdin syliin tai katsomoon, mutta tätä se itseluottamuksen nousu hyökkääjällä näköjään tekee. Millintarkka sijoitus tolpan juureen pienestä kulmasta ja peli 0-1. Ensimmäisellä jaksolla Uniteed pelasi Olelle tyypilliseen tapaan kovaa prässäten. Jossain vaiheessa jalat ilmeisesti loppuivat kesken, kun Spurs pääsi pyörittämään peliä pitkät pätkät toisella jaksolla. Ehkä joukkue ei vielä vain ole sopeutunut kovaan intensiteettiin LVG:n ja Mourinhon lönköttelyn jälkeen? Noh niin tai näin onneksi joukkueella on edelleen liigan paras maalivahti tolppien välissä. Eikä se nyt häpeä ole nyky-Spursille jäädä pelillisesti hieman jalkoihin. Taktisesti OGS valmennustiimeineen pärjäsi Pochettinolle odotettua paremmin. 

DDG 10 - Nollapeli näillä torjunnoilla ei oikein voi olla muu kuin kympin arvoinen suoritus. Siinä oli jo muutama sellainen torjunta Allin ja Kanen laukauksiin, että melkein piti nipistää itseään, että lukemat olivat yhä 0-1. Surrealistista menoa. Kannattaa muuten katsoa miten DDG torjuu jaloillaan, sillä näistä tulee ani harvoin vaarallisia kimmokkeita vastustajille. 

Young 6 - Ei huono mun silmään, jollei erityisen hyväkään. Antaa kyllä kaikkensa, puolustaa tarpeeksi solidisti ja pystyy luomaan oikealla hyökkäyksiäkin. Son pysyi kohtuu hyvin kurissa. 

Jones 5 - Melkein koko illan ajan ongelmia sijoittumisen kanssa. Täysin Kanen takataskussa, ei ei vain pärjää enää huippuhyökkääjiä vastaan. Englanniksi kai oikea termi Jonesille olisi 'liability'. Smallingia kaipaisi jo takaisin!

Lindelöf 7 - Miehekästä tekemistä omassa boxissa, voittaa nykyään pääpallojakin. Taisi muutamaan kertaan päästää Kanen maalipaikkaan toisella jaksolla, mutta muuten arvosana lähellä kiitettävää. 

Shaw 7- Ehkäpä eniten paineistettu United-pelaaja, sillä Martialilta ja Pogbalta ei suuremmin apuja tullut. Suoriutui kuitenkin hyvin. Enemmän purkuja kuin kellään joukkuetoverillaan. 

Matic 7 - Rauhallista työskentelyä keskikentän pohjalla, helpottaa muiden pelaamista. Pärjää puolustuksellisesti, jos vierellä on jalkoja (Herrera). Silti välillä kaipaisi pelaajalta enemmän pallollista osaamista. "Ei mikään Carrick". 

Herrera 8 - Raivokas esitys. Yksi pelaajista, joka on alkanut pelaamaan lähelle täyttä potentiaaliaan OGS:n aikakaudella. Suojasi puolustusta ja täytti Pogban ja Maticin jättämiä aukkoja. Hyvä kosketus palloon myös paineen alaisena. 

Pogba 8 - Hieno ensimmäinen jakso, jolla oli Unitedin pelin keuhkot ja sydän. Keskinkertainen toinen jakso. Taklaus saattoi olla seurausta lievästä turhautumisesta. Haluaa hyökätä; ei ole parhaimmillaan joukkueen puolustaessa syvältä. 

Lingard 6 - Pelasi alussa valeysin roolia. Taktisesti pelaa managerin haluamaa roolia pilkulleen, mutta ei loista tehoilla. Vaihtokomennus oli oikea. 

Rashford 8 - Unitedilla oli taktiikkana pelata palloa syvyyteen ja erityisesti Rashfordille. Hyvin siinä onnistuttiin, ja Rashford pääsi pelaamaan peliä jonka parhaiten osaa. Erinomainen viimeistely maalissa, juuri näitä kunnon ysipelaajalta vaaditaan. Valtava työmoraali kuten aina. Olisi ollut oma MotM ilman De Gean god-modea. 

Martial 6 - Melko hyvää haastamista ekalla jaksolla. Toisella katosi kuvasta. 

 

Lukaku 6 - Olisi pitänyt tehdä suurempi impact vaihdosta tullessaan. Saa pysyä jatkossakin penkillä. Tärkeämpi asia vaihdossa oli, että saatiin Rashford siirrettyä vasempaan laitaan auttamaan puolustusta. 

Dalot 6 - Mielenkiintoinen veto OGS:ltä laittaa Dalot suoraan Lingardin paikalle ylimmälle oksalle. Pärjäsi kuitenkin hyvin. Olisi päässyt myös vapaaseen maalipaikkaan, jos Rashford (?) olisi huomannut pelaajan lopussa. 

McTominay 6 - Jämäminuuteiksi kentälle. 

 

Seuraavaksi Unitedilla kotipelit Brightonia ja Burnleytä vastaan, joten pistesaaliin voi odottaa vielä kasvavan ainakin kuudella pisteellä. Nyt kasassa siis 18 pistettä 18:sta, mikä osoittaa kovaa tasonnostoa alkukauden tahmailujen jälkeen. OGS:n johdolla (lähes) kaikki vielä mahdollista! C'MON!! icon_twisted.gif  icon_twisted.gif  icon_twisted.gif   25zmqs9.gif icon_twisted.gif  icon_twisted.gif  icon_twisted.gif 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mukavaa katsella näitä ManUn pelejä nykyisin, sattuu ja tapahtuu, tilanteita riittää, molemmissa päissä kenttää.

Mikähän kumma siinä on, että meikäläisen naamallakin on ollut joku hymyntapainen eilisestä illasta alkaen.:)

Eiköhän lähdetä siitä, että vähintään neljän sakkiin on noustu kauden päätteeksi.

 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään


×