Jump to content
tractor girl

CL 12.2.2019 Manchester United vs Paris St Germain@Old Trafford

Recommended Posts

[IMG] ........VS.,,...... [IMG]


                                    Tiistai, Helmikuu 12 2019
                                                      Klo:22.00
                                     Old Trafford, Manchester

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olen pojilla kova flow päällä mutta riittääkö Pariisia vastaan? Vieraiden maalisepot Neymar ja Cavani poissa loukkaantumisten takia, samoin Meunier. Manun Lindelöf kysymysmerkillä. Jotenkin tuntuu kun Juvekin kaatui viime vuonna jotta ei tässä hyvällä pelillä ihan olla varmoja häviäjiä. Kotikenttä, draivi, O-G.. Jospa tämä peli natsaisi meille, kävi sitten Pariisissa miten tahansa.

Pogban pelivire taitaa ratkaista ja toki jonkun pitää maalata. Parhaat peliin, iloista ja hyvää peliä.

De Gea
Young Lindelof Jones Shaw
Matic
Herrera Pogba
Lingard Rashford Martial

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

On kyllä Pogbaltakin aikamoinen aivopieru.

Kyllä jäi huono kuva manusta ensimmäisessä kovassa paikassa. Kuten Virkkunen totesi niin ei PSG joutunut missään vaiheessa koville tai minkäänlaisen paineen alle. Todella iso pettymys etenkin kun kotona pelataan.

No, nyt nähdään onko Olesta manageriksi vai oliko se kaikki vain kuherruskuukautta. Ja panokset enää liigassa 4.sijan suhteen ja cupissa. Toki toinen osaottelu vielä edessä, mutta kaikki varmaan ymmärtää että lähtökohdat eivät kovin erikoiset ole.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Varovasti toivoin että tästä otteluparista olisi menty jatkoon, mutta ehkä yhteispeli olisi pitänyt saada kuntoon jo heti kauden alussa. Eikä joukkueen vahvistaminen kesällä, tammikuusta puhumattakaan, onnistunut toivotulla tavalla. Ei mopolla moottoritielle. Nyt joukkueen focus valion neljännen sijan varmistamiseen ja turha haihattelu pois. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

PSG vei taktisesti pelin 100-0.  PSG aloitti 3-4-2-1 ryhmityksellä vaihtoi välillä 4-2-3-1:een. Olen olisi pitänyt tämä huomioida! PSG oli keslikentän valtias, miesylivoima! Ei siinä Pogballe ja Maticille jäänyt aikaa avata peliä kun paineistus tuli edestä ja takaa. Eka puoliajalla harmitti kun Martial jäi hyödyttömäksi laidallaan, ei palloja Rassellekaan. Karvas taktinen köyhyys paistoi läpi, pelinjohto ei tehnyt mitään muutoksia. Uskomaton munaus oli PSGn avausmaali, kulmasta kaaripallo maalille ja vastustaja tekee jalalla maalin! Nyt edessä on lisää todellisia testejä ja ennenkaikkea nyt testataan Olen taktiset kyvyt,  pelkällä ilolla ja hymyillä ei seuraavia pelejä voiteta. Mestareiden liiga on ohi mitä suurimmalla todennäköisyydellä ellei PSG syyllisty pahaan asennevammaan kotipelissään.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
1 tunti sitten, Crisu7 kirjoitti:

Yksi veto maalia kohti manulta koko pelissä kertoo kaiken oleellisen.

Samaa katsoin kun en nähnyt muuta kuin tilastot. Avausjaksolla ei muuten PSG:kään saanut maalia kohti yhtään joten se eka 45 meni kohtuullisesti. Kortteja pirusti, Pogban turha punainen, ja nuo loukkaantumiset joista tuli sitten vaihdot ja omissa soi. Lie kuin kunnossa kaverit.?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään


×