Jump to content
tractor girl

24.2.2019 Manchester United vs Liverpool

Recommended Posts

[IMG].............VS.........[IMG]


                                 Sunnuntai, Helmikuu 24 2019
                                                     Klo : 16.05
                                     Old Trafford, Manchester

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
2 Liverpool 26   20 5 1   59-15  65
3 Tottenham 26   20 0 6   54-25  60
4 Manchester United 26   15 6 5   52-35  51
5 Arsenal 26   15 5 6   53-37  50
6 Chelsea 26   15    5    6  45-29

 50

Mielenkiintoinen ottelu. Iso peli meille ja kuuluisa kuuden pisteen matsi. Hotspurs pelaa mm. ensi viikolla sekä Chelseaa että Arsua vastaan joten Luoja tietää kuinka käy näiden ristiinpelaamisten kanssa. Pooli ei ole niin nyt vakuuttanut, olisiko turneeväsymystä? CL-pelissä 0-0 kotikentällä. Toivottavasti tappiottomat pelit jatkuu ja vielä parempi jos jatketaan valiossa voittoputkea. Parhaat peliin ja menoksi. Salahiin päin ei passaa ees puhaltaa, ettei pilkkua tule. Muuten ukko vöihin.:)

De Gea
Young Lindelof Smalling Shaw
Matic
Herrera Pogba
Lingard? Rashford Martial?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Davelle 100.nollapeli. Pakko olla pisteeseen tyytyväinen tällä miehistöllä mutta poolikin aivan hampaaton tänään. Yksi torjunta De Gealle. Pogba ei parhaimmillaan, vaparit tuhlattiin paitsioihin ja Lindelöf-Smalling putsasi maalilla hyvin. Toka puoliajalla näki ettei kumpikaan halunnut hävitä, Manulla parhaammat paikat mutta suuri osa meni harhasyöttöihin. Olisi voitu voittaakin. Mutta Olen tappioton putki jatkuu edelleen. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Uskomaton loukkaantumissuma jo eka puoliajalla. Ja rassekin sai vamman eka jaksolla ja pelasi puolikuntoisena toisen jakson. Nyt vain sormet ristiin että loukkaantumiset eivät olisi pahoja. Hyvin ottelusta kuitenkin selvittiin. Pool oli täysin hampaaton, hidas pallottelussaan ja Salah oli täysin Shawn taskussa. Allison pelasti poolille pisteen.Vaikea vieraspeli jo keskiviikkona, CP on vedossa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tosi hyvä peli Unitedilta olosuhteisiin nähden. Pelin avausjakso oli äärimmäisen rikkonainen, Unitedilta sivuun joutui kolme pelaajaa reisivammojen vuoksi. Liverpoolilta puolestaan Firminon loukkaantuminen taisi viedä näiltä viimeisenkin terän hyökkäyspäästä. Harhasyöttöjä ja hermostonututta peliä nähtiin huomattavasti enemmän kuin derbyissä yleensä. 

Tauolla olisin mielellään tyytynyt tasapeliin, mutta toisella jaksolla jokainen United-pelaaja taisteli ihailtavasti. Liverpool ei 65 % pallonhallinnastaan huolimatta saanut mitään aikaan. Ja kyllähän ManU ottelussa enemmän halusi voittoa. Ensimmäisellä jaksolla Lingard kävi lähellä, toisella jaksolla niukka paitsiomaali, ja Smalling olisi toisesta tilanteesta voinut jatkaa pallon verkkoon jos olisi hieman paremmin keskitystä ennakoinut. 

De Gealla ei tarvinnut tehdä yhtään isoa torjuntaa koko pelin aikana. Youngilla heikohko eka jakso, mutta nosti tasoaan toiselle jaksolle. Smalling ja Lindelöf erinomaisia, pääpalloista eikä varsinkaan kulmapotkuista ei ollut tällä kertaa isommin uhkaa Unitedille. Shaw jatkoi siitä mihin Young viime vuonna jäi ja pakotti Kloppin ottamaan Mo Salahin vaihtoon. :thumbsup1: Salahilla ei edelleenkään ole yhtään tehtyä maalia Unitedia vastaan. 

McTominaylta yllättävän vahva peli tähän paikkaan Maticin paikalla ja osoitti, että ehkä kaverilla sittenkin on tulevaisuutta Unitedissa. Yksinkertaista, mutta tehokasta pelaamista keskikentän pohjalla. Vähän jopa tulee muuan Darren Fletcher mieleen. Pereira pääsi tuuraamaan vaihtoon joutunutta Herreraa. Täytti tonttinsa, joskaan ei ihan huippupelistä voida puhua. Pogba aloitti pelin kuten normaalisti hieman ylempänä, mutta loukkaantumisten jälkeen siirtyi puolustavampaan rooliin. Erittäin kypsää ja taktisesti järkevää peliä, Shaw'n ohella Unitedin ehdotonta parhaimmistoa. 

Matan tilalle Ole olisi ehkä voinut heti laittaa Alexisin, vaikka ymmärrän toisaalta tuonkin ratkaisun. Nyky-Alexis ei olisi koskaan päässyt tilanteeseen jonka Lingard onnistuneesti haki. Puolustussuuntaan Alexisilta kuitenkin hyvää vääntämistä, kuten myös Lukakulta toisella laidalla. Lingardin paikkaan muuten Lukakulta taas oivallinen syöttö. On harmi ettei Martialia tässä pelissä nähty, sillä Pogba-Martial-Rashford -akseli olisi tämän Liverpoolin pistänyt aika isolla varmuudella kanveesiin. Ole yritti nytkin ihan oikein hyödyntää Poolin laitapakkien taakseen jättämää tilaa. Rashfordilla taisi olla nilkan kanssa ongelmaa pelin loppupuolella, mutta niin vain jaksoi uurastaa pelin loppuun muiden tavoin. Loistava asenne koko joukkueella ja vaikkei voittoa tullut, sunnuntain esityksestä pitää olla ylpeä! 

icon_twisted.gif  icon_twisted.gif  icon_twisted.gif  Shaw

icon_twisted.gif  icon_twisted.gif  Pogba

icon_twisted.gif  McTominay

Keskiviikkona edessä vaikea Palacen vierailu, toivottavasti nyt ainakin muutama pelaaja saadaan siihen mennessä pois lasaretista. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään


×