Jump to content
20Legend

6.3.2019 Paris St Germain vs Manchester United @ Le Parc des Princes

Recommended Posts

Ottelun kaikki maalit suurista henk.koht virheistä.

Lukaku 0-1 Kehrerin moka syöttö topparille.

Bernat 1-1 Baillyn täysi nukahtaminen.

Lukaku 1-2 Buffonin kämmi.

Rashford 1-3 Kimbempen käsivirhe.

Laukaukset maalia kohti muuten tasan 4-4, joten " kakkosmiehistöllä" saavutettu vierasvoitto ja jatkoonpääsy osoitti kyllä jotain taisteluhenkeä.

PSG:llä oli 90 minsaa aikaa panna peli pakettiin mutta ei kelvannut.

Aamupäivä tuli katseltua Mutv:eeltä 1999 Juve-Manu peliä, joten kyllä oli makia ilta kun peli ratkesi. Ikinä en olisi uskonut.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Jäi katsomatta, kun pidin noilla miehillä mahdottomana nousta 3 vieramaalin takaa ohi. Päätin olla kasvattamasta univelkaa.
Olisi pitänyt, sillä tätä herkkua on viime vuosina ollut vähän tarjolla.

Kiva oli olla väärässä, vaikka nyt ei manufanit vähättelevät PSG;n sulamisesta "aina ".

Toivttavasti huomenna iltayöstä matsi löytyy vielä netistä katsottavaksi.

 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itsellä peli meni jotenkin näin: 

0 minuuttia: no katsellaan mitä sieltä tulee, näillä pelaajilla luottoa ei totta puhuen kovin paljoa ollut, onneksi Ole tiesi paremmin. PSG:n romahdukset UCL:län jatkopeleissä kuitenkin olivat hyvässä muistissa ja erityisesti 4-0-johdon menettäminen Barcaa vastaan, joten sikäli pidin pienen pienen mahdollisuuden auki jättiyllätykseen.

2: Oho maali, matka silti vielä todella pitkä. 

12: Tasoitus, odotettavissa kovan myllytyksen jälkeen, toivottavasti ei sentään murskatappiota tule. 

30: Heti Rashfordin laukauksen nähdessäni tiesin, että se on vaikea pallo Buffonille. Vetinen kenttä tuotti muutenkin ongelmia varsinkin pariisilaisille avausjaksolla. No niinhän siinä kävi että Buffon hörppää pallon eteensä ja Lukakulta toinen varma viimeistely tyhjiin. 

45: Tauolle 1-2-johto oli jo uskomattoman hyvä tulos olosuhteisiin nähden. United sai myös hyökkäyspeliään hieman kuntoon avausjakson lopulla. Jospa sittenkin?

45-90: Peli jatkui kotijoukkueen hallinnassa, mutta United sai silti juuri sen verran kontrolloituja hyökkäyksiä, että pieni toivo säilyi. Joukkue pelasi aivan taitojensa ja fysiikkansa ylärajoilla. Jalkapallo on myös siitä ihmeellinen peli, ettei ratkaisuun tarvita kuin yksi vastustajan virhe. Unitedilla vaan vaihtoehdot oli penkiltä melkoisen vähissä. Vähän ihmeissään sitä katseli, kun Greenwoodia ja Chongia lyödään sisään PSG:n miljoonamiehiä vastaan :D

+90: Dalot saa Chongilta pallon, laukoo boxin ulkopuolelta, Verratti ja Kimpembe heittäytyvät eteen. Harva huomaa pallon osuneen Kimbemben käteen Dalotin lisäksi ja Unitedin sekä PSG:n pelaajat valmistautuvat odottelemaan kulmapotkua. Hidastusta näytetään, en edelleenkään odota jatkoseuraamuksia. Hämmästys on suuri, kun tuomari lähteekin hölkkäämään sivurajan suuntaan... ja viheltää Unitedille rangaistuspotkun!!! Tässä vaiheessa kämmemnet alkaa hikoamaan ja jännitys aika lähellä kevään 2008 lukemia. Toivon Rashfordia laukomaan ja Marcus sinne myös menee. Rashford odottelee pilkun vetämistä useamman minuutin, mutta taitaa jännittää tilannetta vähemmän, kuin meikäläinen kotisohvalla :D Pallo upeasti ylänurkkaan Buffonin ulottumattomiin ja peli 3-1 Unitedille! JEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSS!!!!! :mrgreen: Käsittämätön on tapahtunut, United jatkoon ja PSG jää ihmettelemään miten tässä taas kävi näin... Sen sijaan Unitedin puolella everybody goes absolutely f*cking nuts!!! OOLEEEE OLEE OLEE O LEE, OOOLEEE, OOLEEE!!!! I LOVE THIS GAME!!! 

++++++++++ Lukaku

+++++++++ Rashford

++++++++ Fred

+++++++ Dalot

++++++ Smalling

+++++ McTominay

++++ Shaw

+++ Lindelöf

+ Erityismaininta Greenwoodin debyytille! 

----------------------------------------------------------------

Mukava kyllä katsella pelin jälkeen noita klippejä loukkaantuneilta pelaajilta ja faneilta, kyllä huomaa miten yhtä köyttä siellä vedetään nyt ja kuinka paljon keskiviikon voitto merkitsi kaikille Manchester Unitedissa. Ehkä peli myös merkitsee tietyllä tapaa "pimeän" aikakauden loppua ja paluuta huipulle, kuka tietää?  

Tässä vielä vähän statistiikkaa millaisen kaliiberin voitosta puhutaan: 

Ja siihen tosiaan se 10 loukkaantunutta pelaajaa päälle.. Huhhu! Mainitaan myös, että häviäminen Unitedille oli PSG:n neljäs kotitappio viimeisen neljän kauden aikana. 

Viikonloppuna isot väännöt jatkuvat Arsenalin vieraana. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mitään Manulta pois ottamatta. Niin tässäkin, kuin aiemmissa CL peleissä vuosien saatossa tullut mieleen käsikirjoituksen maku. Sitä draaman kaarta, joka näissä on ollut....
 

Hieno lopputulos jälkikäteen katsottuna. Keskikenttä teki rajusti töitä. PP poissaolo ei näkynyt millään tavoin.
Otteluruuhkaa tiedossa. Syksyllä ennen valmentajan vaihtoa näytti kauden olevan taputeltu ja nyt tapellaan tosissaan kolmessa kilpailussa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään


×