Jump to content
Sign in to follow this  
tractor girl

10.3.2019 Arsenal vs Manchester United@Emirates Stadium

Recommended Posts

[IMG]............VS.............[IMG]


                          Sunnuntai, Maaliskuu 10 2019
                                          Klo:18.30 
                             Emirates Stadium, London

Share this post


Link to post
Share on other sites

Taulukko kertoo kaiken. Tiukka peli taas tarjolla, molemmilla takana viikolla matsit eurokentillä. Kumpikin tekee maaleja ja päästää maaleja. Oletettavasti ei pelata 0-0 tasuria. Liekö Manu saisi jo kavereita sairastuvalta pois, mutta jotenkin tuntuu että Lukaku-Rashford siellä ainakin kärjessä heiluu. Big Romilla 6 maalia viimeiseen kolmeen matsiin ja jotenkin näytti kun paidan riipaisi jossain pelissä pois että olisiko fish and chipsit jääneet vähemmälle kun sixpack erottui. Olisiko siinä syytä maalitehtailuun?

Matic ja Herrera voisi kenties jo pelata, Martial ja Lingard kiikunkaakun. Vastapuolella tuttuja mm. Dannyboy ja Mkhitaryan. Auba kuriin ja Lukakulle taas pari maalia, eikö?  Jospa avaukseen meiltä vaikka:

DDG
Young Lindelof Smalling Shaw
Fred McTominay Pogba
Dalot Lukaku Rashford

sarjatilanne:

3 Tottenham 29 20 1 8 56-30 61
4 Manchester United 29 17 7 5 58-38 58
5 Arsenal 29 17 6 6 61-39 57
6 Chelsea 28 17 5 6 49-30 56

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Voitolla jo hieman pesäeroa arsuun ja celseaan, varsinkin kun celssi otti 1p omasta pelistään. Liver harmittavasti voitti omansa ja jahtaa titteliä tosissaan. Kärkikaksikko tosiaan nyt jo karussa, eikä enää kiinni saada.

 

Huh huh, toivotaan voittoa, olisi taas kyllä niin todella iso voitto!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
30 minuuttia sitten, tractor girl kirjoitti:

Fredin viimeinen silaus huonoon peliin. Karmeita syöttöjä, hassattuja hyökkäyksiä ja pilkku. 

Tuo pilkku oli väärä tuomio myös näin Arsenal fanin silmissä. Toki omassa ajatusmaailmassa koin tuon korvaavana, sillä Tottenhamia vastaan pilkku olisi pitänyt uusia. Hienoa taistelua puolin ja toisin. Toisaalta kaukana on ne ajat, jollon taisteltiin verissä päin. Nyt se oli vähän sellaista, että toivottavasti kaikilla on kivaa. Rehellisyyden nissä henkikökohtaisesti toivon, että neljän parhaan joukossa on Cityn ja Liverpoolin lisäksi Arsenal sekä United. Paljon on Solskjaer tehnyt oikein. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Keken sanoessa olen pettynyt Oleen. Tulee Moldesta, kentällä ei ikinä paista aurinko ja ei löydä keinoja tässä kelissä..:brokenheart: vitsivitsi.

Fred antoi tilaisuuden pilkkuun, toki arsu ukko käytti hyväkseeen ja kaatui. Siinä se. Oli oikein tai ei. Manun peli hyytyi siihen.

Mutta ei kyllä poikien sihti ollut kohdillaan tänään. Laukaukset jäi Manulle 3-4. Voi olla että Pariisin peli painoi ja Olen peleissä kilometrejä tulee. Toisaalta joskus se voittoputki katkeaa, ei siihen maailma kaadu. Pelejä on vielä, kaikki omissa käsissä. nyt saa hiukan huilia kaverit.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Arsenalilla top4 kisailijoista ennakolta selkeästi helpoin loppuohjelma, oikean selvästi verrattuna muihin. Manulla vielä kova työ sinne päästä, mutta ollaan ainakin vielä mukana siinä. Josen potkujen aikaan 11p top4 eroa ja maaliero 0. Parempaan ollaan menty, vaikka kaikki toimittajat eivät tätä näe, kuten eräs Eero Laurila tms.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tosiaan parempaan ollaan menty, kuinkahan alas oltaisiinkaan valahdettu jos Mou olisi jatkanut? Mutta neljän sakkiin on tälläkin kaudella paljon halukkaita. Itse olin kesän hankintoihin varsin pettynyt ja mielestäni nyt se alkaa näkyä. Kliinisten maalintekijöiden puute on yksi tälläinen. Alex on ollut täysi floppi, Martialin ja Lingardin loukkaantumiset/ailahtelevaisuudet, on liikaa jäänyt Lukakun ja Rassen harteille. He kun eivät yksin ole suurseuran ykköspyssyjä. Hienoa että moni muu, kuten Pogba, Lindelöf, Young, Smalling ym. ovat päässeet tasolleen tai löytäneet kokonaan uuden vaihteen. Nuoria on nostettu esiin ja näinollen tulevaisuutta alettu rakentamaan. Pointtini lienee se, että vaikka OG tekee joukkueen kanssa pieniä ihmeitä koko ajan, katseet täytyy suunnata tulevaisuuteen, koska ManU lähti neljän sakin haastamiseen takamatkalta. Tehtävä ei ole mahdoton mutta varsin haastava. Itse odottelen jo joukkueen vahvistumista kesällä ja uutta kauden alkua jolloin lähdetään taisteluun samalta viivalta muiden kanssa. Teoreettisia mahdollisuuksia on vaikka triplaan, mutta itse pistän jäitä hattuun, tunnustan realiteetit ja ennenkaikkea nautin joka pelistä jonka tämä uusi ManU meille tarjoaa! 

Share this post


Link to post
Share on other sites
37 minuuttia sitten, Melrose kirjoitti:

 Mutta neljän sakkiin on tälläkin kaudella paljon halukkaita. Teoreettisia mahdollisuuksia on vaikka triplaan, mutta itse pistän jäitä hattuun, tunnustan realiteetit ja ennenkaikkea nautin joka pelistä jonka tämä uusi ManU meille tarjoaa! 

Allekirjoitan täysin. Ole-flow nosti meidät kisaan neljän porukasta mutta arki koittaa ja mahdottomiin ei pysty kukaan. Sijat 3-4 ovat enää jaossa valiossa, niihin tähtäin. Cupeista tulee mitä tulee, olkoot extraa jos tulee, CL on niin kovatasoinen että en usko sieltä ihmeitä. Pariisin ihme oli jo tarpeeksi.  Tällä hetkellä näyttää siltä että Mousta pääseminen oli jo yksi voitto.  

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kyse on myös siitä, että saadaanko halutut nimet manuun jos jäädään top4 ja CL ulkopuolelle? Mou pystyi tämän tekemään ekalla kaudella, mutta Ole (jos ja kun on manageri) vielä tässä kirjoittamaton kortti. Pienoinen ihmehän se on jos top4 sijoitus on plakkarissa kauden päätteeksi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Edellisten kirjoittajien kanssa yhtä mieltä.

Sen verran tarkentaisin Melrosen kommenttiin;

Lainaa

ennenkaikkea nautin joka pelistä jonka tämä uusi ManU meille tarjoaa!

Samoin. Pelien katsominen on muutaman vuoden ankeuden jälkeen yhtä juhlaa, mutta.....tämä ei ole uusi ManU, vaan Ole on palauttanut takaisin sen vanhan kunnon ManU hengen.:)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×