Jump to content
Sign in to follow this  
Böö

Veikkausliiga 2019

Recommended Posts

TV: Nelonen ja Ruutu
Ajankohta: 3.4. - 3.11.2019

Joukkueet:

HIFK Helsinki 
HJK Helsinki 
Honka Espoo 
IFK Mariehamn Maarianhamina 
Ilves Tampere 
Inter Turku 
KPV Kokkola 
KuPS Kuopio 
Lahti Lahti 
RoPS Rovaniemi 
SJK Seinäjoki 
VPS Vaasa

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tulipa kateltua eka peli liigaa. Kutsu kävi, kun tuttu pyysi peliin. HJK-Ilves ja tulos oli 0-0 ja Banalle huudot; "Ulos ! Ulos!". Hyvin rimmas hetken päässäni. Klubilla muutama säälipaikka ja Ilveksellä yksi hyvä. Säälipaikoista viimeistely oli aika luokatonta. Ei kovain kummoista tekemistä. Sekään ei töki niin paljon kun maalit jää tulematta, mutta se pelailu. 9-vuotiaat pelaa samoin, kun vastustaja ei karvaa ja valmentaja haluaa opettaa alakerran kautta kierrätystä. Jos näillä näytöillä pitäisi jotain eurooppalaista joukkuetta vastaan pelata niin turpaan tulisi että heltta heiluis. Aika kuraa laadultaan. Vääntöä oli ja pari suoritusta. Muutama lappu ja fanien huutelua Banalle: "Bana ulos". Hodari ja kokis 9 €.  9 € Kai sitä rahat voi moiseen laittaa, jos harvoin käy. Onneksi sain myös kokiksen tarjottuna. Kiitos siitä kuuluu tuttavalle ! Periaate tuo, ei se kallis hinta. Muovipullosta kokis ja hodari taisi tulla jostain automaatista :D

Ei oo sexy-football kyllä lähelläkään tätä. Nyt muistan miksi en viime kaudella käynyt Klubin pelejä katsomassa, kun niiden pelaaminen ei oikein näin "huipputasolla" sytytä ! Varmaa pyörittelyä ja vähän vielä lisää varmaa. Pitäis ostaa vakuutus ettei vaan saa sydäriä tunnekuohuissaan, kun pallo käy välillä boksissa (ja omaa boksia ei lasketa, siellä se kyllä käy Klubin pallorallissa :P ).

No, kaikkinensa ihan mukava saada Veikkausliigakin korkattua tältä kaudelta, ymmärtää taas miksi kakkonen ja kolmonen on se juttu !! Kyllä 2 € maksava makkara, jos se on lihaa maistuu paremmalta, kun itse pelissä on lihaa luiden päällä. Ja yleensä kirsikkana kakun päällä kolmonen sekä kakkonen tarjoilee niitä jänniä tilanteita hitosti + rohkeutta yrittää jotain hurjan vaikeaa, lähes mahdotonta ! ! Nam nam !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×