Jump to content
Sign in to follow this  
tractor girl

CL 10.4. 2019 Manchester United vs Barcelona@Old Trafford

Recommended Posts

[IMG] ..........VS.,,......... [IMG]


                       Keskiviikko, Huhtikuu 10 2019
                                         Klo: 22.00 
                             Old Trafford, Manchester

  [IMG]  Manchester United: WWLLW
  Barcelona: DWDDW

Share this post


Link to post
Share on other sites

D3z0FXMXkAAfPZg.jpg 

Ketään kotona?

Iltojen ilta, pelien peli. Messi vs Manu.

Nyt on Pogballa näytön paikka parin huonon matsin jälkeen. Nopeutta syöttöihin, nopeita vastaiskuja, oma pää puhtaana eka 30 minsaa ja onnea. Niillä eväillä lähdetään.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tasasta menoahan toi oli. Oon vähän yllättyny miten hyvin United kuitenki pysty haastaa. Kun vaan Youngin tilalla olis joku vähän parempi äijä ni vois olla parikin hyvää maalintekomestaa ku on päässy keskittämään ja menny aivan vituiks. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Miksi shawn käsivirhe pois ilmeisesti varrin avulla pois ja barcalta ei? Ei toi var vaan edelleenkään vakuuta. Eilen case salah ja väärä pilkku citylle.

Hyvin manu nyt pelannut, toki barca kyttää paikkaa iskeä naula arkkuun..

Share this post


Link to post
Share on other sites

McTominay illan paras yhdessä Fredin kanssa. Molempien paras peli manussa by far.

Pogba? Todella vaisu.

Olen vaihdot? Erikoisia.

Mutta ei se niin pahasti mennyt kuin mitä itse totesin ekan puoliajan alkupuoliskolla ja vielä edes jonkinlainen peli camp noulla.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Unitedilta hyvä, aktiivinen esitys toisella jaksolla, mutta valitettavasti se kova työnteko ei näissä peleissä enää riitä. Keskikenttä Fredin ja McTominayn johdolla pärjäsi yllättävän hyvin Barcan kolmikkoa vastaan. Lenglet ja Pique hoitelivat Unitedin hyökkääjät kuitenkin helposti eikä Barcan haavoittuvuutta pystytty hyödyntämään. 0 tehtyä maalia kotona Valenciaa, Juventusta, PSG:tä ja Barcaa vastaan, mikä mielestäni parhaiten kertoo siitä, missä mennään muihin eurooppalaisiin huippujoukkueisiin verrattuna. Eilenkään ei laukauksia maalia kohti. En usko, että kovinkaan moni valmentaja saisi tästä rosterista irti merkittävästi enempää. Pogba on harvoja ellei ainut todella laadukas hyökkäyspään pelaaja, ja silloin kun tälle ei satu erinomainen päivä niin ei luultavasti kulje muillakaan. Muistettava on myös että hyökkäys rakentuu suurelta osin Rashfordin ja Lukakun kaltaisten pelaajien ympärille, Youngin roiskiessa palloa heille. No, rosteri on mitä se on ja näillä mennään..

Youngille antaisin 3-, Fredille ja McTominaylle seiskan eilisestä. Smallingille plussat siitä, että laittoi Messin hiljaiseksi...

0-1-tilanteessa siis Camp Noulle jossa Barca häviää äärimmäisen harvoin. Voitto sieltä vaatisi jo ihmeen sijasta vielä isompia asioita. Unitedin kaudesta tulee silti sellaiset Chelsea 2012-fiilikset että mitään ei kannata vielä sulkea pois. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yllättävän hyvin ManU taisteli. Young ei yksin ole tuossa porukassa se jolla ei taso riitä näihin karkeloihin. Onneksi nousee uutta polvea kuten esim. Fred ja McTominay. Jos OG saa rauhassa rakentaa joukkuetta ja saadaan oikeasti laadukkaita hankintoja, niin ties vaikka alettaisiin parin vuoden päästä taas realistisesti taistelemaan kärkisijoista. Ja onhan tämä ottelupari vielä auki, mutta tarvitsee tosiaan aika monta onnenkantamoista mikäli pyttyä nostellaan. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pelin nähtyäni en pidä barcaa mestareiden liigan voittajasuosikkina. Pallottelua kyllä, oliko se ylimielisyyttää vai ei niin joukkue on näyttää taantuneen viime vuosista. Barcan maali oli todella inhottava, vähän ihmettelin miksi Shaw ikäänkuin yritti väistää palloa, näytti silti että hän olisi pystynyt pysäyttämään pallon kropallaan......Muutoin Shaw höntyili hyökkäyspäänhän ihan hyvin mutta puolustuspään pelissä oli vaikeuksissa. Toinen laitapaikki Young oli ihan yössä lukemattomine  onnettomine keskityksineen. Ennen peliä arvelutti miten keskikentän McT ja Fred pärjäävät mutta ko.herrat olivat manun parhaita. Fredille näyttää sopivan nämä UCL pelit. Toiseen vieraspelin ihmeeseen PSG pelin jälkeen on vaikea uskoa mutta pallo on pyöreä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×