Jump to content
Sign in to follow this  
tractor girl

21.4.2019 Everton vs Manchester United @Goodison Park

Recommended Posts

[IMG]........VS.....[IMG]

                            Sunnuntai, Huhtikuu 21 2019
                                           Klo:15.30
                              Goodison Park, Liverpool

Share this post


Link to post
Share on other sites

6. Manchester United: WLWLW

9. Everton: LWWWL

Kolmen pisteen päässä kolmossijasta ja voitolla ohitettaisiin ainakin Chelsea. Lisäksi City ja Hotspurs pelaa vastakkain joten tiedä kuinka nämä 2-6 sijat ovat maanantaina. Citylla kosto mielessä kun tippuivat CL:stä ja nyt tavoitteet Valion voitossa kynsin ja hampain. Peppiä potuttaa. Joku pytty on saatava. Jos city ja United voittaa pelinsä olemme Tottenhamin kanssa tasoissa. Siis jos. Arsulla kotonaan pyhänä Crystal peli. Sinne voi ylläriä toivoa.

Shaw puuttuu ainakin, josko sitten Youngilla taas mennään..

---------------De Gea---------------
Young---Smalling---Lindelof---Dalot
----------------McTomi----------------
----------Fred---------Pogba---------------
------Lukaku-------Rashford-------Martial

Häviöllä taitaa tämä kausi ja Cl-paikat olla taputeltu meidän osalta joten kaikki peliin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mitähän peliltä vosi odottaa? Suoraan sanottuna vähän epäilyttää pystytäänkö voittoon?  Pelin tason on parannuttava. Joka ukon on pistettävä kaikki peliin niin fyysisesti kuin myös emotionaalisesti. Siellä ei riitä vaikkapa Martialin viime peleissään esittävä näennäinen yritys (jos martti nyt avaa) Kokoonpanoon tullee jonkunverran muutoksia. Omkin mielenkiintoista nähdä tuleeko Matic avaukseen. Onhan selvää kun manu pelasi parhaita pelejään OGn aikana niin keskikentällä olivat Matic ja Herrera, mutta nyt on molempien pelikunto kyseenalainen ja jos Herrera on lähtemässä pois niin hän lienee sivussa jo sen takia. Vastassa on Everton joka on viime aikoina pelannut hyvin ja huonosti joka kuvaa hyvin heidän sarjasijoitustaan vailla panoksia. Mutta on aivan varmaa että kun vstaan asettuu manu niin mitään he eivät anna ilmaiseksi. Maalipaikat jäänevät vähiin molemmilla. Nyt ei ole varaa tuhlailla paikkoja kuten tuhlattiin pari paikka ottelun alussa barcaa vastaan. Paineeton Everton vastaan ManU joka taistelee sarjan kärkipään sijoituksista, pakkovoitto voidaan näin sanoa. Miten joukkue käsittelee tämän on avain hyvään lopputulokseen. Saa nähdä kuittaako Alexis 75000puntaa olemalla avauksessa, näin uskomaton sopimuksen yksityiskohta on Englannissa vuotanut mediaan eli joka pelistä ko.floppi (toistaiseksi) kuittaa 75000 jos on avauksessa. Huima on jo palkka n.400000/vko. Täytyy sanoa että manun sopimusneuvottelijaa on viety kuin "pässiä narussa".
Toivotaan voittoa!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Täh?! Siis pitääkö tuo paikkaansa tuon avauspalkkion suhteen? Miten kukaan voi olla noin mielipuolinen neuvotteluissa?? Huh huh..

Voitto tänään ja keskiviikkona tappio, siinäpä ne omat toiveet.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Juu, minäkin luin tuosta palkkiosta. En kyllä usko, mutta sittenhän se ukko kantsii pitää penkillä vaihto miehenä. Tosin taitaa pikku rahoja olla Manulle verrattuna Josen palkkoihin, irtisanomisrahaan sun muuhun, vielä jos Pocen ulosottoonkin olisi joku milli työnnetty. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Unitedia on koijattu palkkaneuvotteluissa vuosikaudet, ei pitäisi tulla kenellekään yllätyksenä. Ei tarvitse kuin mainita Euroopan toiseksi suurin palkkabudjetti Barcan jälkeen, ja katsoa sen jälkeen talentin määrää joukkueessa. 

OGS:ltä virkistävä presseri jälleen, kannattaa katsoa tai lukea tärkeimmät kommentit. 20Legend syyllisti mm. joidenkin pelaajien asennetta heittämättä kuitenkaan pelaajia bussin alle. Hyvä niin, tällaiset asiat täytyy pitää joukkueen sisällä. Kyllä siellä varmasti tiedetään ettei tämänhetkinen taso riitä, vaikka ulkopuolisille OGS aina näyttäytyykin mukavana jätkänä. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nää on ihan mielenkiintoisia katsoa siinä mielessä, osaako valmennus tehdä yhtään mitään pelin kääntämiseksi. Itse laittaisin Sanchezin ja McTominayn heti kentälle.

Juuri nyt näyttää siltä, että United olisi valmennettu kuin Cardiff, ja valtaosaa pelaajista (Martial, Pogba, Matic jne.) ei näytä kiinnostavan tippaakaan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×