Jump to content
Sign in to follow this  
tractor girl

5.5.2019 Huddersfield Town vs Manchester United@ the John`s Smith Stadium

Recommended Posts

                                    [IMG] ..... ..VS ....[IMG]


                                           Sunnuntai 5 Toukokuu 2019
                                                             Klo: 16.00 
                               The John Smith`s Stadium , Huddersfield

%55".Toukokuu 27777

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 peliä vielä jäljellä. United pisteen päässä Arsenalista ja Arsenalilla viimeisessä kierroksella vastassa Burnley vieraissa, eli juuri sellainen ottelu joista ovat tällä kaudella menettäneet valtavan määrän pisteitä. Samalla Chelsea näyttää painelevan Eurooppa liigan finaaliin, joten ei tässä Unitedilla ole vielä mitään syytä heittää pyyhettä kehään. En nyt kokonaan sulje pois sitäkään mahdollisuutta, että Chelsea menettäisi nelossijansa. Chelsea kohtaa päätöskierroksella Leicesterin vieraskentällä, mutta eiköhän lontoolaiset Watfordin sentään hoida Stamford Bridgellä, vaikka europelit ovatkin rasitteena. 

Huddersfield on kevyesti Valioliigan heikoin jengi. Maaliero 54 osuman verran pakkasen puolella ja joukkueessa on ehkä vain yksi liigatason pelaaja, Aaron Mooy. Joukkueella ei asiat ole menneet ihan odotetulla tavalla nousun jälkeen ja seurasta ovat lähteneet mm. urheilutoimenjohtaja Stuart Webber (jonka ansiosta muuan Teemu Pukki nähdään ensi kaudella tositoimissa Unitedia vastaan), ja viime tammikuussa joukon jatkoksi liittyivät valmentaja David Wagner sekä Olaf Rebbe. Viime aikojen vireystila on melko surullista katsottavaa Huddersfieldin otettua pisteitä vain 2:sta 23 mahdollisesta pelistä. Nykyinen pysyvä manageri Jan Siewert pestattiin pysyvään virkaan pian Wagnerin lähdettyä ja hän on voittanut tähän mennessä yhden ottelun. 

Näistä lähtökohdista Unitedin voiton pitäisi tulla melko helpolla, vaan kun ManUn otteita on viime aikoina vähänkin katsellut niin eipä sitä voi täysin varmaksi sanoa. Unitedin peli ei mielestäni eroa suuresti alkukauden otteluista, jolloin käskyttäjänä oli vielä Mourinho. United ei mielellään lähde kontrolloimaan otteluita pallonhallinnan kautta, vaan ottaa mieluummin vastaan ja panostaa vastaiskuihin. Se on toisaalta kohtuu ymmärrettävää kun keskikenttä on ollut pahimmillaan todella epätasapainossa Maticin ja Fredin käytyä vuorollaan yrittämässä ankkurin roolissa. Maticin esitys oli Chelseaa vastaan kuitenkin ihan lupaava, joten ehkä se siitä sitten alkaisi parantumaan. Mielenkiintoista nähdä, mikä on OGS:n game plääni sunnuntaina, sillä Huddersfieldin kaltaista joukkuetta vastaan Unitedin on otettava aloite väistämättä itselleen.

Luke Shaw tekee paluun tähän otteluun mikä on tietysti positiivinen uutinen Unitedin kannalta. Baillyn kausi päättyi polvivammaan Chelseaa vastaan joten toppareina nähtäneen Lindelöf ja jompi kumpi kaksikosta Chris Smalling tai Phil Jones. Oikealla jatkaa Ashley Young. Keskikentälle Whoscored.com ehdottaa Herrera-Matic-Pogba -komboa, mikä olisi minullekin mieluinen yhdistelmä. Mata pelasi enimmäkseen pirteästi viime viikonloppuna ja ansaitsisi jatkaa peliä tekevässä roolissa. Lukakun jättäisin varmaan penkille ja kärkeen Sanchez ja Rashford. Penkillä Unitedin vaihtoehdot ovat hyökkäyksen osalta todella ohuet, ja Romelu Lukaku saattaisi olla oikeastaan ainut, joka sieltä käsin pystyy jonkinlaista lisäuhkaa tuomaan. Ellei sitten Martialilla ole parempi päivä, joita tätä nykyä sattuu kohdalle hyvin harvoin. 

Vähän kaipailisi sitä OGS:n ensimmäisten pelien 4-3-3:a takaisin, mutta koska laitahyökkääjien vire on mikä se on, niin näillä mennään. Ehkä ensi kaudella sitten. 

De Gea 

Young - Smalling - Lindelöf - Shaw

Herrera - Matic - Pogba

Mata

Rashford - Alexis

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aika selvähän pelin pitäisi olla kun katsoo tilastoja.

6. Manchester United: LWLLD  ,  maalit 5 viimeistä peliä 6-9

20. Huddersfield Town: LLLLL  , maalit 5 viimeistä peliä 2-17

Voisi tämän pelin mennä Romerollakin, Dave voi miettiä sopimusasioitaan vaikka penkillä yhden pelin. Samaten voisi jollekin junnulle antaa lopussa peliaikaa, esim Greenwood. Mata on ollut viime peleissä pirteä 20-30 minuuttia ja sitten häviää kuvioista. Kysymysmerkillä on pelikunto herroilla; Phil Jones, Marcus Rashford, Chris Smalling ja Romelu Lukaku. Kaikilla jtn pientä häikkää. Eli rohkeasti uutta kuviota.

Romero/ Jones, Darmian, Lindelöf, Shaw/ Herrera, Matic, Pogba, McTomi, Dalot, Lukaku,
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Viimeiset pelit jäljellä. On uskomatonta missä tilanteessa manu on. Apuja tarvitaan muilta seuroilta että oltaisiin neljän joukossa. Joukkue tuntuu olevan käymistilanteessa. On monia pelaajia jotka eivät tiedä mitä haluavat. Ed W. osaltaan on ajanut joukkueen tähän epävakaaseen tilaan. Onneton tuntemus jalkapallosta ja pelaajien johtamiseen liittyvistä seikoista on hänen heikkous. Bisnesasiat ovat kylläkin hoituneet. Onko se omistajien päätarkoitus? Mutta on selvää että näin ei voi jatkua sillä jos pelliset saavutukset kääntyvät pysyvästi alamaihin niin bisneskin tulee kärsimään. Jäjellä olevissa otteluisa onkin mienkiintoista seurata kentällä olevien pelaaien kehonkieltä, ollaanko pelissä mukana vai seisotaanko kentällä laiskotellen, viitsitäänkö ottaa muutama askel kohti palloa kun syöttö on tulossa kohti?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Juuri tämän vuoksi 6 pistettä kahdesta viimeisestä pelistä ei ole mikään varma juttu. Toisaalta hienoa että mestaruustaisto ja kilpailu neljän sakissa on ollut niin tiukka. Vaikka ManUn tilanne harmittaakin ja tarvitaan kaikkien futisjumalien apua että mest. liigaa pelataan ensi kaudellakin. Mutta toivottavasti omat pelit hoidetaan ja lähdetään siinä mielessä positiivisissa fiiliksissä kesätauolle. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cardiffin säilyminen jos jää viimeisen pelin varaan niin saapas nähdä, varsinkin jos Manun tilanne on selvä. Siellä on panosta. Brighton pelaa pelit arsua ja citya vastaan(kaikki kolme haluaa 3 pojoa kipeästi) ja Cardiff Crystal Palacea(tästä pojot pitäisi vielä toivon kipinää) ja Manua vastaan. Eli jos kärkikaksikon taus 3-6 sijat ovat vielä jaossa niin samaten viimeinen putoaja.

17 Brighton 36 9 8 19 33-55 35
18 Cardiff 36 9 4 23 30-66 31

Share this post


Link to post
Share on other sites

De Gea, Young, Shaw, Jones, Lindelof, Matic, McTominay, Pogba, Sanchez, Mata, Rashford.

Subs: Grant, Dalot, Smalling, Fred, Herrera, Chong, Pereira

Jospa nyt pelattaisiin ja tehtäisiin maaleja. Vastustajalla ei ole panoksia, paitsi ylpeys.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kyllä manu on vain surkea. Ei voi mitään. Kun ajattelee kuinka monta mahdollisuutta manu on saanut CL paikan suhteen niin ei voi kauheasti surkutella. Shaw voi painua etsimään uutta seuraa, noin flekmaattisia kavereista ei tarvita.

Manusta on tullut hissijoukkue CL paikan suhteen, välillä sinne päästään ja sitten sieltä pudotaan nopeasti pois.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vittu mitä paskaa. Siis aivan helvetin kamalaa sontaa koko joukkue, täynnä nollia, ei mitään selityksiä.

Missä nyt kaikki yltiöpositiiviset on jankkaamassa kuinka hyvä edelleen manu on? Järkyttävää kuraa ja Olelle lisää ansaittua kuraa niskaan. Ihan sama kenen kasaama joukkue mutta vitun Huddersfield vastassa. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pelistä lyhyesti. Kentällä oli tällä hetkellä sarjan kaksi huonointa joukkuetta. Manulla monia patalaiskoja äijiä kentällä. Pogba ainut joka yritti ja liikkui muut odottelivat tulisiko pallo jalkaan. Laiskuuden huippu oli Shaw!  Täytyy sanoa että manun esitys oli suorastaan hävettävä. OG kumppaneineen yhtä hengetön kuin lauma kentällä.  Joukkue ja taustajoukot pomoja myöten ovat kaaoksessa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aika jäätävää. Pari ylärimaa jäi harmittamaan mutta ei tästä lopulta jäänyt seliteltävää. Joukkue täynnä alisuorittajia, loppuja ei kiinnosta. Eikä valmennuksen kuviotkaan vakuuttaneet. Pari nuorta ihan jees esitys mut eihän heidän varaan voi peliä jättää. No aina on ensi kausi. Ja sitä seuraava. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×