Jump to content
Sign in to follow this  
tractor girl

19.8.2019 Wolverhampton Wanderers vs Manchester United@Molineux Stadium

Recommended Posts

      [IMG].........VS..........[IMG]


                                   Maanantai, 19 Elokuu 2019
                                                 Klo: 22.00 
                           Molineux Stadium, Wolverhampton

Share this post


Link to post
Share on other sites

Viime kaudella " portugalilaisjoukkue "oli kova pala Manulle. Kuudesta pisteestä saatiin yksi. Chelsea peli oli harjoituspeli tähän verrattuna ja tämä matsi näyttää enemmän suuntia Manun pelaamisesta. Wolves pelasi eka kierroksella tasurin joten toki pistepotti ja voitto kotona on kiikarissa. Vaikuttaako sitten Eurooppa liiga peli miten? Voi tulla hikinen peli meille jos homma ei lähde heti käyntiin.

DdG

AWB-Lindelöf-Mcguire-Shaw

McTomi-Pogba

James-Lingard-Rashford

Martial

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eka 25 minuuttia pompoteltiin palloa ja sitten ensimmäinen laukaus kohti maalia ja se oli siinä. Pallo 70 prosenttisesti Manulla, eikä Wolves ole mtn erikoista esittänyt. Punaiset käy kiinni heti kun pallon menettävät. HM on ilmapallot korjannut liki kaikki mol.päissä. Martialille tarjottiin toinenkin paikka mutta ei ihan onnistunut karata pallon kanssa. Jamesin voisi ottaa vaihtoon ja vaiks Greenwood peliin. Rashford peippaa niin paljon vasemmalla että Shaw jää väkisin varjoon. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Olihan siin ihan maukas mahis voittoo. Ei ollu kyl Pogban päivä tänään, missatun pilkun lisäks aika monta harhasyöttöäkin. Wolves on kyl vittumainen vastustaja, jotenki ne kyttää aina sitä saumaa ja ku joukkuees on taitoo hemmetisti ni sit se on joku tollanen unelmaveto jos ei muuten😅 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Isot miinukset tästä Olelle. Ei sanota nyt vielä mutta edelleen miehen rahkeita epäilen ja tällaiset pelit antaa siihen vahvistusta. Mutta aika näyttää.

 

Hyvää on se että vietiin 2 pistettä pois Top 6 kilpailijalta.

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 minuuttia sitten, Crisu7 kirjoitti:

88min ja vaihdot?? Ei kerro muusta kuin siitä että Manun nippu on todella ohut. Ei kestää yhtään loukkaantumista tämä nippu.

Minä taas ajattelin että myöhä vaihdot kertoi siitä että Ole pelasi vain tasurista ja varmisteli sen. Voittoa jos olisi hakenut niin hetimiten tasoitusmaalin jälkeen olisi pitänyt vaihdot tehdä. Mitä hyötyä niistä oli nyt? Saiko Andreas ja Greenwood palloa kertaakaan? Eikä Matan anti ollut kummoinen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Isot miinukset tästä Olelle. Ei sanota nyt vielä mutta edelleen miehen rahkeita epäilen ja tällaiset pelit antaa siihen vahvistusta. Mutta aika näyttää.

 

Hyvää on se että vietiin 2 pistettä pois Top 6 kilpailijalta.

 

Toivottavasti mupetti ei nyt myy Sanchezia. Vaikka hänen hankinta oli täysin väärä, niin Manun rosteri on niin kapea ja heikko, etenkin kk, että Sanchez olisi pakko saada pelaamaan edes siedettävällä tasolla. Hauskaa sinänsä että eräs pelaaja jätettiin hankkimatta kun ilmeisesti hukkaa liikaa palloja. Mites toi Sanchez...??

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ensimmäisen jakson United oli solid. Suurimman osan ajasta peli oli täysin kontrollissa. Wolves on vaikea joukkue murtaa, mutta Martial olisi hyvin voinut tehdä 2 osumaa. Maali oli hienosti rakenneltu ja viimeistelty. Kotijoukkue yritti tuttuun tapaansa iskeä nopeasti vastaan, mutta vaarallisia tilanteita ei syntynyt Lindelöfin yhtä huonoa passia lukuun ottamatta. AWB oli erinomainen. 

Toiselle jaksolle Wolves tuli päättäväisesti ja nosti prässitasojaan. Unitedin alakerran nelikko laitettiin paineen alle ja varsinkin Lindelöf ja Shaw sortuivat heikkoon syöttelyyn. Tuossa nyt myös nähtiin se että peli ei vaan voi olla pelkästään puolustajien ja hyökkäyksen varassa. Kun keskikenttä on mitä se on, pelistä on vaikea pitää otetta 90 minuutin ajan. Kotijoukkue ohitti keskustan helposti muutaman syötön kombinaatioilla. Jos tuolla olisi ollut vaikka Smalling Maguiren tilalla, paniikki olisi ollut täydellinen. United reagoi tasoitukseen melko hyvin eikä jäänyt vain kuoreensa makaamaan, kuten viime kaudella yleensä. Kokonaisuudessaan jakso oli kuitenkin Unitedilta ihan jotain muuta verrattuna avausjakson määrätietoiseen pelaamiseen, jossa oli selvä punainen lanka niin hyökkäys- kuin puolustussuuntaan.

Nevesin tasoitus oli sellainen mitä näkee enemmän FIFA:ssa, pallo sekunnissa haltuun ja maailmanluokan laukaus. Toki voidaan kyseenalaistaa sitä, miksi kaverin annettiin ampua, kun vaarallisuus tiedetään, mutta olihan tuo järkyttävän kova veto. 

Pogbalta täyttä idiotismia ottaa pilkku itselleen ja se virhe maksoi Unitedille 2 pistettä. Pogba on näistä niin monta kertaa epäonnistunut viime aikoina, että parempi vain antaa vastuu suosiolla Rashfordille. Kertoo myös Unitedin johtamisongelmista, että selkeää pilkunvetäjää ei ole. Yksi pelaaja vetää jatkossa rankkarit, piste. 

Lingard oli tehoton koko pelin ajan ja James muuttui tehottomammaksi mitä pidemmälle peli eteni. Vähän kyseenalaistan sitä, että James heitetään heti syvään päätyyn, ja tästä Wolvesin pelaajat ja kannattajat yrittivät ottaa hyödyn irti avausjaksolla. Lingard ja James olisi pitänyt ottaa kentältä pois viimeistään tunnin kohdalla, varsinkin Greenwoodin olisi mielellään nähnyt kentällä aiemmin. Mata oli heikko ja syötti palloa lähinnä päädystä yli tai laukoi kulmuria ekaan mieheen.

Kulmat eilen täyttä paskaa ja näihin on saatava parannusta, ettei Maguiren potentiaali erikoistilanteissa valu hukkaan. 

Wolves on vahvasti organisoitu joukkue eikä tuo tasuri nyt maailmanloppu ole. City kävi samassa paikassa pelaamassa 1-1-tasapelin. Silti harmittaa, koska enemmänkin oli tarjolla 

Allekirjoitan Crisun huolet penkin kapeudesta. Kaudesta tulee pitkä, varsinki jos vielä Sanchez lainataan pois. "You can't win anything with kids", vai miten se meni. Unitedin naiivius tulee kostautumaan, sillä aina pitäisi löytää balanssi nuorten ja kokemuksen välillä. Ole on tehnyt yllättävän kovaa ravistelua joukkueeseen heittämällä vanhat palkkasoturit vilttiketjuun. Vaikka pidän tästä lähestymistavasta, en ole ihan varma haukattiinko tässä liian iso pala kakkua kerralla. 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Toi Manun kulmapotkut ja vaparit on kyllä ihmetystä herättävää. Missä tahansa joukkueessa esim Maguire aiheuttaisi ongelmia ko tilanteissa. Mutta ei Manussa. Ja tätä on jatkunut jo monta vuotta.

Toinen asia eilisestä, ihmettelen kyllä Lingardinkin väkisinpeluuttamista (sivuutan tässä kohtaa tuon rosteri kapeuden kokonaan). Ei esim Sanchez olisi voinut heikommin eilenkään pelata. Ja sitten tämä Lukaku pois, ei ketään tilalle- tilanne. Ketä heittää kärkeen tällaisessa tilanteessa kun Martialista näki jo että ei ole mitään odotettavissa. Miksi Rashford pois? Miksi ei Rash siirtynyt kärkeen ja Martial pois? 

No, toki oikeat lottonumerot on helppo tehdä sunnuntaina.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mun mielestä Jamesin peli parani loppua kohden. Kaveri jakso lopussakin juosta jäätäviä spurtteja ja aiheutti mukavasti säpinää. Viimeinen silaus siit viel puuttuu mut kyl tosta voi viel jotain tulla.

Kapeahko on kyllä rosteri, toki se voi olla ihan tarkoituksen mukaista, että junnut saa pelata enemmän, sotaratsut vähemmän. Itse pidän Olen visiosta ja toivon todella et saa työrauhan pariks vuodeks.(Asia erikseen jos lähtee ihan vajoomiskierteeseen)

Vielä loppuun pitää sanoo et omasta mielestä tos Unitedin pelissä on täl hetkellä mukavasti hyvää pöhinää ja jos vertaa Moun ja Van galin aikaan ni aika paljon kivempi tota aktiivista fudista on katella  

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×