Jump to content
Sign in to follow this  
LowRidingMonkey

Chelsea FC - Carabao Cup 2019/2020

Recommended Posts

Carabao Cup eli tuttavallisemmin Liigacup käynnistyy Chelsean osalta keskiviikkona. Stamford Bridgelle Bluesin vieraaksi saapuu Kakkosliigan Grimsby Town. Grimsby on vääntänyt liigacupissa jo kahden ottelun verran. Ensimmäisellä kierroksella kaatui Ykkösliigan Doncaster Rovers 1-0. Toisella kierroksella Grimsbyn tapaan Kakkosliigassa pelaava Macclesfield Town kukistui rankkarikisassa maalittoman tasapelin jälkeen. Liigoissaan niin Chelsea kuin Grimsbykin ovat 10. sijan tuntumassa. Chelsean kahdeksan pistettä kuudesta ottelusta riittää sijaan 11. Grimsbyllä on 10 ottelusta 16 pistettä joilla irtoaa yhdeksäs sija.


Loukkaantumiset, pelikiellot ja muut poissaolot


Chelsea: Andreas Christensen, Emerson Palmieri, Ruben Loftus-Cheek ja Marco van Ginkel ovat varmasti sivussa. Antonio Rudigerin pelikunto on vähintäänkin epävarma.


Grimsby Town: Ludvig Öhman on loukkaantuneena. Harry Davisin pelikuntoa arvuutellaan viime hetkille.


Kokoonpanot


Chelsea: Willy Caballeron voisi uskoa löytyvän tolppien välistä. Olisiko se sitten neljän alakerta. Reece James tai Cesar Azpilicueta oikeaksi pakiksi riippuen siitä millaiseksi Jamesin pelikunto koetaan. Marc Guehi on toivottavasti toinen toppareista, mutta ainakin penkiltä mies löytyy. Kurt Zouma ja Fikayo Tomori kaksikosta toinen Guehin topparipariksi. Vähemmillä minuuteilla viime peleissä ollut Zouma olisi varmaankin sitten se toinen avauksen toppari. Ian Maatsen antanee vasemman pakin tontilla lepovuoron Marcos Alonsolle. Keskikentälle kolme miestä joista yksi on toivottavasti Billy Gilmour. Ross Barkleyn voisi olettaa myös olevan avauksessa. Mahdollisesti kymppipaikalla. Tino Anjorin voisi myös olla kymppinä, mutta aloittanee penkiltä. Mateo Kovacic kolmanneksi. James toki vaihtoehto myös keskikentälle jos ei ole pakkina. Laidolle Christian Pulisic ja Callum Hudson-Odoi. Pedro avaukseen jos Hudson-Odoin halutaan tulevaan peliin vasta penkiltä. Michy Batshuayi vienee hyökkääjän paikan Olivier Giroudin nenän edestä.


Caballero
JamesZoumaGuehiMaatsen
GilmourKovacic
PulisicBarkleyHudson-Odoi
Batshuayi


Grimsby Town: Kapteeni James McKeown on ollut maalilla yhtä EFL Trophyn ottelua lukuunottamatta kaikissa peleissä eli eiköhän mies sieltä löydy myös Chelseaa vastaan. Neljä puolustajaa. Elliott Hewitt tai Luke Hendrie oikeaksi pakiksi. Liam Gibson vasemmalle laitaan tai toppariksi. Hendrie vaihtoehto vasemmalle jos ei pelaa oikealla. Luke Waterfall vienee toisen topparin paikan. Kaveriksi on tarjolla Gibsonin lisäksi Matthew Pollock tai pelikunnosta riippuen Harry Davis. Keskikentän kolmikkoon on tarjolla Chelseassa ikävuodet 8-15 viettänyt Jake Hessenthaler, Hewitt, Jordan Cook, Ethan Robson, Elliott Whitehouse ja Harry Clifton. Matt Green ottanee paikan oikealta laidalta. Moses Ogbu vasempaan laitaan. Ahkeem Rose ja Max Wright haastavat laitapaikoista. James Hansonin pitäisi olla varma valinta kärkeen.


McKeown
Hewitt – Waterfall – Gibson – Hendrie
Whitehouse – Hessenthaler – Robson
Green – Hanson – Ogbu


Eipä tässä ole epäselvää kumman tästä odotetaan jatkoon menevän. Chelsea lähtee otteluun jättimäisenä ennakkosuosikkina. Jos Chelsea ei lähde peliin luulemaan mitään, vaan tekemään hommia tosissaan niin useamman maalin voitto voisi olla tarjolla. Tottenham kompuroi jo itsensä pihalle Colchester Unitedin vieraana, tämä toimikoon varoittavana esimerkkinä Sinisille. Nolla omissa olisi kiva, mutta ei toki jatkopaikkaa tärkeämpi. Loukkaantumisilta olisi jokatapauksessa hyvä välttyä. Tekemisen laadusta riippuen kolmesta viiteen osumaa Chelsealle. Grimsbylle nolla tai yksi osuma.


Chelsea 4 (Michy Batshuayi, Olivier Giroud, Callum Hudson-Odoi, Christian Pulisic)
Grimsby Town 1 (James Hanson)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Chelsea – Grimsby Town 7-1 (3-1)


4’ Ross Barkley 1-0
8’ Michy Batshuayi 2-0
19’ Matt Green 2-1
28’ Green []
43’ Pedro 3-1 rp
56’ Kurt Zouma 4-1
82’ Reece James 5-1
86’ Batshuayi 6-1
89’ Callum Hudson-Odoi 7-1


Chelsea marssi murskavoitolla liigacupissa eteenpäin. Grimsby Town jäi heti alussa jalkoihin, mutta toipui hetkellisesti kavennusmaalin tehtyään. Eivät kuitenkaan pystyneet lopulta suurempaan vastarintaan selvästi parempaa joukkuetta vastaan. Seuraavalla kierroksella vastaan asettuu Manchester United. Ottelu pelataan Stamford Bridgellä.


Chelsea aloitti terävästi ja neljännellä minuutilla Marc Guehi tekee vahvan nousun pallon kanssa. Syöttö Christian Pulisicille jonka laukaus blokataan. Tilanteesta seurannut purkupallo tulee Billy Gilmourille joka syöttää Pedrolle. Pedro pudottaa 25 metriin Ross Barkleylle. Barkley kuljettaa rankkarialueen sisään ja laukoo pallon maaliin matalalla kudilla etukulmaan, 1-0! Grimsby Town pääsee yrittämään maalintekoa heti perään. James Hanson pudottaa Elliott Whitehouselle jonka laukaus reilusta 20 metristä menee suoraan Willy Caballerolle. Kahdeksas minuutti tuo jo toisen Chelsean osuman. Pulisic jatkaa Pedron syötön ykkösellä Reece Jamesille joka nousee rankkarialueelle ja syöttää keskustaan. Pallo ottaa kimmokkeen puolustajan jalasta ja tulee pilkun tuntumaan Michy Batshuayille. Chelsea-hyökkääjän kääntölaukaus painuu varmasti verkon perukoille, 2-0! Hetkeä myöhemmin James löytää syötöllään hyvän liikkeen tekevän Barkleyn. Barkleyn matala laukaus on hankalahko pala Grimsby-vahti James McKeownille, mutta puolustuksen avustamana vieraat selviävät ilman takaiskua. Vartin kohdalla Batshuayi kääntyy terävästi saatuaan syötön Barkleylta. Kuljetus 20 metrin hujakoille ja laukaus joka blokataan. Batshuayita on tilanteessa revitty paidasta ja tästä seuraakin vapaapotku jonka Marcos Alonso laukoo päätykatsomoon. Vieraat pääsevät tilanteeseen, kun Elliott Hewitt keskittää ja Hanson on puskemassa. Kurt Zouma on kuitenkin sen verran hyvin Grimsby-hyökkääjän iholla, että pusku suuntautuu maalin ohi. Hetkeä myöhemmin vierasjoukkue kaventaa. McKeownin maalipotku tulee lähes koko pelaajapakan yli ja läpi Hansonin päästessä jatkamaan pallon Matt Greenille joka laukoo komeasti 16 metristä pallon yläriman kautta maaliin, 1-2. Grimsby saa pientä otetta pelistä maalin jälkeen. Hewitt pudottaa Liam Gibsonin keskityksen Hansonille joka laukoo maalin ohi. Chelsea toipuu kuitenkin melko nopeasti pienoisesta shokista ja loppujakso onkin Chelsea-merkkinen. Batshuayin syöksypusku vie pallon maalin ohi Callum Hudson-Odoin vaparikeskityksestä puolen tunnin kohdalla. Reilu vitonen ennen taukoa Gilmourilta hyvä syöttö Hudson-Odoille joka pääsee leikkaamaan kohti keskustaa rankkarialueella. Puolustus saa peitettyä laukauksen. Vielä ennen taukoa Chelsea saa rangaistuspotkun, kun Green repii Zouman nurin kulmapotkussa. Barkleyn sijaan pallon taakse asettuukin kapteenin nauhaa kantava Pedro joka laukoo pallon vasempaan alakulmaan, 3-1. McKeown on vailla mahdollisuuksia lähtiessään väärään suuntaan.


Toinen jakso on edennyt viitisen minuuttia, kun Hudson-Odoi syöttää Batshuayille 15 metriin. Nopeasti lähtevä kuti vie pallon aavistuksen ohi vasemman alakulman. Pari minuuttia eteenpäin ja Chelsea pelaa kulman lyhyenä. Keskitys maalille jossa Zouma pudottaa pallon Alonsolle joka ei täysin tunnu tietävän missä pallo on. Espanjalainen saa kuitenkin lopulta laukauksen aikaan, mutta se blokataan. Jälleen muutama minuutti eteenpäin ja Chelsea painaa päälle. Vapari pelataan lyhyenä Jamesille joka antaa keskityksen vitosen viivalle. Zouma on kärppänä paikalla ja tuikkaa pallon maaliin, 4-1! Pian tunnin jälkeen Barkley vie pallon kuljetuksella rankkarialueelle ja laukoo. McKeown on matalan laukauksen tiellä. Vielä ennen 70 minuutin täyttymistä Batshuayi on pääsemässä Jamesin syötöstä kohtuulliseen maalipaikkaan. Pulisic tulee kuitenkin takaa ja vie pallon Batshuayin nenän edestä ja laukoo maalin ohi. 70 minuutin jälkeen Pulisicin laukaus Barkleyn syötöstä lipuu takakulmasta ohi. 80 minuuttia on jo lähes täynnä, kun debytantti Tino Anjorin pääsee riistoon 20 metrissä. Anjorin pääsee riiston jälkeen rankkarialueelle ja kiertää vastaan tulevan McKeownin. Maalivahtia kiertäessä pallo karkaa liiaksi sivulle ja laukauksen mahdollisuus on menetetty. Batshuayi olisi maalin edessä ja Anjorin tavoitteleekin syötöllä belgialaista. Puolustus ehtii kuitenkin pallolle ennen Chelsea-hyökkääjää. Heti perään Gilmour vapauttaa Hudson-Odoin loistopaikkaan. Laukaus menee päin vastaan tulevaa McKeownia. Tätä ei ehditä jäädä suremaan, kun päästään juhlimaan Sinisten viidettä maalia. Kulmapotkusta Grimsby-pelaajan purku jää 20 metriin Jamesille joka laukoo millin tarkasti oikeaan alakulmaan, 5-1! Seuraavaksi on Barkleyn vuoro vapauttaa Hudson-Odoi, mutta jälleen laukaus menee päin McKeownia. Viimeistelyn heikkoutta vai hyvää maalivahtipeliä? Varmaankin molempia. Batshuayi on hakemassa lisää maaleja. Hyvä kääntyminen Jamesin syötön jälkeen ja kuljetus rp-alueen sisään. Laukaus menee takakulmasta leveäksi. Seuraavasta paikasta Batsu pääsee sitten maalin makuun. Hudson-Odoi tuo pallon vasemmalta hyökkäykseen. Syöttö keskustaan Anjorinille joka jatkaa Pulisicille. Pulisic syöttää rankkarialueen sisään täysin vapaaksi jääneelle Batshuayille joka tällä pallon voimalla maaliin reilusta viidestä metristä, 6-1! Vieraat pääsevät pitkästä aikaa luomaan tilanteen poikasta. Jordan Cook on lupaavassa vetopaikassa 16 tuntumassa, mutta Zouma pääsee blokkaamaan. Hanson pääsee vielä laukomaan, mutta suuntaa pallon suoraan Caballerolle. Kolmas kerta toden sanoo Hudson-Odoille. Batshuayi ruokkii ja Hudson-Odoi tuo pallon rp-alueen sisään. Laukaus voimalla etukulmasta maaliin, 7-1!


Willy Caballero Pari varmaa koppia harvoista tilanteista. Maalissa tuli ehkä vähän yllätytetyksi, mutta aika hurja kutihan se oli.
Reece James Vastustajan tasosta voidaan aina keskustella, mutta olihan huima peli. Syötti pari maalia, teki yhden ja oli muutenkin kaikinpuolin erinomainen. Ja kaikki tämä sinänsä täysin odotettua.
Kurt Zouma Sai aika paljon tilaa ja aikaa pallo jalassa. Ei hakenut mitään kuningassyöttöjä vaan hoiti pallot varmantuntuisesti omille. Pääsi vielä kivasti maalitalkoisiinkin mukaan.
Marc Guehi Hyvä debyytti nuorelta topparilta. Hansonin fyysisyys aiheutti hieman ongelmia, mutta muuten selvisi vallan mainiosti.
Marcos Alonso Pari maalisyöttöä olisi voinut olla tarjolla, mutta ei saanut viimeistä syöttöä ihan osumaan kohdalleen. Lopulta varsin persutekemistä ilman suurempaa loistoa.
Ross Barkley Teki nopeasti tärkeän avausmaalin ettei sitä tarvinnut jäädä tuskailemaan. Useampi hyvä kuljetus. Välillä jäi liiaksi aikailemaan eikä päässyt laukomaan vaikka paikkoja tarjolla olikin.
Billy Gilmour Sen minkä fysiikassa häviä niin pelisilmässä ja tekniikassa voittaa. Monta erinomaista syöttöä.
Christian Pulisic Aikamoinen tuska paistaa läpi. Syötti maalin, mutta vaatisi melkeinpä sen tehdyn maalin, että peli alkaisi vapautumaan.
Pedro Rankkari oli hyvä. Muuten ei jäänyt sen ihmeellisemmin mieleen.
Callum Hudson-Odoi Pääsi melko hitaasti peliin kiinni, mutta alkoi ottelun edetessä löytämään virettä. Lopulta myös maalintekovirettä. Kahdessa hukatussa paikassa olisi maltti ollut valttia. Tulossa, mutta huippuvireen löytäminen kestänee vielä hetken.
Michy Batshuayi Pari maalia ja useampi maalipaikka. Hyvää tekemistä kaikinpuolin. Ainakin kakkoskärjen rooli on näillä otteilla tukevasti näpeissä. Missä lie oli Giroud, kun ei penkilläkään ollut.


Ian Maatsen (66’ Alonso) Piristävän nopea hitaaseen Alonsoon nähden. Pääsikin nopeudellaan useamman kerran nousemaan pallon kanssa.
Tino Anjorin (67’ Pedro) Harmi, että pallo karkasi maalivahdin kierrossa eikä päässyt iskemään maalia heti debyytissä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Chelsea isännöi keskiviikkona Manchester Unitedia Carabao Cupin neljännen kierroksen ottelussa Stamford Bridgellä. Kumpikin joukkueista aloitti urakkansa kolmannelta kierrokselta. Chelsea murjoi Bridgellä League Twon Grimsby Townin 7-1. Unitedilla oli tiukempaa League Onessa pelaavan Rochdalen kanssa. Jatkopaikka irtosi vasta 5-3-rankkarikisavoitolla varsinaisen peliajan päättyessä 1-1-tasapeliin.


Chelsea lähtee otteluun juurikin Grimsbya vastaan alkaneessa seitsemän ottelun voittoputkessa. Manchester United on voittanut kaksi ottelua peräkkäin eikä ole hävinnyt kolmeen otteluun.


Loukkaantumiset, pelikiellot ja muut poissaolot


Chelsea: Antonio Rudiger, N’Golo Kante, Ruben Loftus-Cheek ja Marco van Ginkel ovat varmasti sivussa loukkaantumisten vuoksi. Andreas Christensenin ja Ross Barkleyn pelikunto on epävarma. Ian Maatsen ei ole myöskään käytettävissä hollantilaisen ollessa U17 MM-kisoissa. Tino Anjorin pelasi eilen EFL-cupin ottelussa reilut 70 minuuttia ja ainakaan avauksessa ei Anjorinia nähdä jos edes penkilläkään.


Manchester United: Eric Bailly, Diogo Dalot, Timothy Fosu-Mensah, Luke Shaw, Axel Tuanzebe, Nemanja Matic ja Paul Pogba ovat loukkaantuneina.


Kokoonpanot


Chelsea: Willy Caballeron voi olettaa ottavan paikan tolppien välissä. Puolustuksessa nähtäneen neljän alakerta. Reece James ja Emerson Palmieri laidoille. Marc Guehi antaa mahdollisesti lepovuoron Kurt Zoumalle tai Fikayo Tomorille. Keskikentällä Billy Gilmour nousee avaukseen. Jorginho tai Mason Mount saanee siis huilivuoron. Mateo Kovacicin uskoisin olevan avauksessa. Hyökkäyksessä Christian Pulisic ja Pedro ottanevat laitapaikat. Callum Hudson-Odoi voi olla toisen tilalla. Jorginhon ja Mountin molempien ollessa lepovuorossa koko kolmikko voisi avata. Kärjessä Tammy Abrahamin voisi uskoa olevan lepovuorossa ja Michy Batshuayin ottavan avauspaikan. Olivier Giroud myös vaihtoehtona.


Caballero
James Zouma Guehi Emerson
Kovacic Gilmour
Pulisic Pedro Hudson-Odoi
Batshuayi


Manchester United: Sergio Romero maalille. Aaron Wan-Bissaka tai Ashley Young oikealle laidalle. Toppareiksi Phil Jones ja Marcos Rojo. Kolmella topparilla Victor Lindelöf myös avaukseen. Brandon Williams vasempaan laitaan. James Garner vie yhden paikan keskikentän keskustasta. Taktiikasta riippuen Fred ja/tai Scott McTominay myös keskikentälle. Andreas Pereira, Juan Mata ja Jesse Lingard tarjolla kymppipaikalle jos taktiikasta sellainen löytyy. Tahith Chong, Angel Gomes ja Mason Greenwood ovat tarjolla hyökkäyspäähän nuorisokaartista. Daniel James, Marcus Rashford ja Anthony Martial sitten hieman kokeneempina vaihtoehtoina hyökkäykseen.


Romero
Young Jones Rojo Williams
Fred Garner
Greenwood Lingard Chong
Martial


Seitsemän vuotta sitten nähtiin melkoinen maali-iloittelu, kun Chelsea voitti jatkoajalla Unitedin 5-4 liigacupissa. Nähtäisiinkö tänäänkin useampia osumia vai hieman hillitympi näytös, ainakin mitä maaleihin tulee. Mennään runsasmaalisemman veikkauksen kautta. Molemmat osuvat kahdesti ja ratkaisua haetaan rankkareilta.


Chelsea 2 (Michy Batshuayi x 2)
Manchester United 2 (Anthony Martial, Mason Greenwood)

Share this post


Link to post
Share on other sites

ChelseaManchester United 1-2 (0-1)


11’ Scott McTominay []
18’ Michy Batshuayi []
25’ Marcus Rashford 0-1
61’ Batshuayi 1-1
73’ Rashford 1-2
83’ Fred []
90’ Mateo Kovacic []


Chelsean tie liigacupissa tyssäsi jo neljännelle kierrokselle, kun Blues hävisi heikon esityksen jälkeen Manchester Unitedille. Hyökkäyspeli oli kotijoukkueelta huonoa toisen jakson ensimmäistä varttia lukuun ottamatta, jonka aikana Siniset maalin tekivätkin. Unitedin puolustus ei toki siinä tilanteensa juuri vakuuttanut. Muutenhan kumpikin joukkue puolusti hyvin, mutta pääsi toisaalta varsin helpollakin. Chelsealta pari rikettä väärissä paikoissa ja United iski maalinsa rankkarista ja vaparista.


Chelsea rakenteli paikanpuolikkaan viiden minuutin kohdalla, kun Callum Hudson-Odoi syötti Christian Pulisicille. Pulisicin laukaus 15 metristä jäi Victor Lindelöfin blokkaukseen. Manchester Unitedin Scott McTominay pääsi laukomaan kulmapotkusta vajaan vartin kohdalla. Pallo maalin ohi. Heti puolen jakson jälkeen vieraat saavat rankkarin, kun Marcos Alonso kampittaa Daniel Jamesin. Marcus Rashford laukoo pallon vasempaan alakulmaan tai ainakin sinne päin Willy Caballeron aavistaessa väärään suuntaan, 1-0. Jesse Lingard laukoo vielä reilu vitonen ennen taukoa 20 metristä Caballeron syliin.


Chelsea aloittaa toisen jakson hyvin ja ottaa pelin haltuun. Muutamia maalipaikkojakin osuu kohdalle. 50 minuuttia oli pelattuna, kun Alonsolta hyvä matala pallo maalille. Hudson-Odoi saa hieman osumaa palloon vasemmalla jalallaan, mutta ei saa suunnattua palloa maalia päin. Hetkeä myöhemmin Billy Gilmourin syöttö Hudson-Odoille katkotaan ja pallo tulee takaisin skotille. Laukaus rankkarialueen kaarelta jää Marcos Rojon blokkiin. Vajaan tunnin kohdalla Hudson-Odoi laukoo maalin yli 17 metristä puolivolleystä. Tunti ehtii juuri ja juuri täyttyä, kun Sinisten hyvä ote tuo palkinnon maalin muodossa. Caballero avaa pitkällä keskiviivan tuntumaan jossa Michy Batshuayi voittaa kamppailun pallosta Harry Maguirea vastaan. Batshuayi kuljettaa pallon keskiviivalta aina rankkarialueen kaarelle asti kolmen Unitedin pelaajan tyytyessä lähinnä seuraamaan katsellaan vierestä. Chelsea-hyökkääjän laukaus rp-alueen kaarelta painuu oikeaan alakulmaan, 1-1! Jostain syystä Sinisten hyvä meno pysähtyy täysin tasoitusmaalin ja palataan jälleen avausjakson mitään sanomattomaan pallotteluun. 70 minuutin kohdalla McTominaylla on tilaa laukoa 20 metristä, Marc Guehi on edessä. Reilu vartti ennen loppua United saa vapaapotkun 25 metristä ehkä hieman kauempaakin. Rashford iskee illan toisen osumansa komealla laukaukselle vasempaan yläkulmaan, 2-1. Chelsean takaa-ajo jää todella heikoksi ja ainoa vähän sinne päin tilanne osuu viimeisen kympin alkuhetkille. Sergio Romero torjuu Alonson laukauksen pienehköstä kulmasta kulmapotkuksi. Kulmapotkusta Kurt Zouman puske menee maalin ohi. Anthony Martialilla on vielä lopussa paikka tehdä maali, mutta sijoitus 16 tuntumasta menee hieman ohi oikeasta yläkulmasta.


Willy Caballero Ei juuri hommia, mutta ei hirveästi saumoja maaleissakaan. Rankkarissakaan ei tällä kertaa ollut mukana. Vaparia yritti parhaansa mukaan haroa kiinni, mutta ei vain millään päässyt pallolle.
Reece James Puolusti hyvin. Hyökkäyssuuntaan toisella jaksolla pari vahvempaa hetkeä.
Kurt Zouma Jatkoi vahvoja otteitaan.
Marc Guehi Samaa varmaa peliä mitä on nähty PL2:ssakin. Ei hötkyile, vaan pelaa maltilla tilanteen kuin tilanteen.
Marcos Alonso Varsinainen epäonnen soturi rankkariin johtaneessa tilanteessa, kun sekä kamppitti rp:n arvoisesti, että käynnisti koko tilanteen heikolla syötöllään. Pari hyvää keskitystä eli ei ihan pelkkää miinusta kuitenkaan.
Billy Gilmour Avausjaksolla samaa harmaata massaa muiden mukana. Toisella jaksolla piristyi selvästi.
Jorginho Parhaat ansiot olivat katkoissa ja riistoissa.
Mateo Kovacic Peruspuurtamista. Ei mitään isoja mokia, mutta ei toisaalta jättionnistumisiakaan. Joku hyvä kuljetus siellä taisi olla.
Callum Hudson-Odoi Pieniä väläyksiä pari kertaa, mutta kaukana parhaastaan. Parasta taisi ollakin se ettei loukkaantunut pientä tärskyä enempää, kun lensi päin mainosaitaa.
Michy Batshuayi Hyvä taistelu ja loppuun asti pelaaminen toi palkinnoksi maalin. Maalia lukuunottamatta ei mitään ihmeitä.
Christian Pulisic Vajosi tavallisen kuolevaisen tasolle upean hattutempun jälkeen. Sama kuin moneen muuhunkin pelaajaan hyökkäyspäässä. Ei vain saanut konetta kunnolla käyntiin.


Mason Mount (70’ Gilmour) Yksi hyvä riisto. Hyökkäyspäässä näkymätön.
Pedro (70’ Pulisic) Aiheutti vaparin josta tuli maali ja siinäpä se Pedron esillä olo taisi ollakin.
Tammy Abraham (78’ Batshuayi) Ei päässyt pallolliseen peliin kiinni ja jäi näkymättömiin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×