Jump to content
Sign in to follow this  
tractor girl

EL 3.10.2019 AZ Alkmaar vs Manchester United@Cars Jeans Stadium

Recommended Posts

       Az alkmaar.png   VS  [IMG]

                                      Torstai, Lokakuu 3

                                            Klo: 20.00

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vaikea arvata kuka aloittaa. Uskon että Maguire tai Lindelöf pelaa Tuanzeben kanssa. Uusi tilaisuus Fredrille, toivottavasti hän pelaa hyvin, hän voi tulla tärkeäksi myös liigassa. James pelaa aika paljon, mutta hän on aika tärkeä. 

 

Romero

Dalot - Maguire - Tuanzebe - Rojo

Matic - Fred

Mata - Lingard - James

Greenwood

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nuoret ovat nuoria, innokkaita kyllä mutta luonnollisesti fyysisesti voimattomia ja se näkyy. Mikähän lienee taktiikka etenemisessä hyökkäysalueelle? Pelin tasolla eka jaksolla ei päässyt kehumaan. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Joo-o, nuorilla ei voiteta mitään. Se pitää kyllä paikkansa. Aika vaisuja ovat kaikki meidän hypetetyt junnut. Aivan liian kovassa paikassa ovat tällä hetkellä. 

Ja mitään ideaa ei ole pelissä, kun päästään 20 metriin. Menee täysin sormi suuhun koko joukkueella.

Share this post


Link to post
Share on other sites

OG kertoi pelin jälkeen, "olen erittäin tyytyväinen poikiin". 😏 Gomes on lupaus ja varmasti lahjakas mutta kova työ on hänellä edessään aivan absoluuttiselle huipulle. Hän on vain n.160cm pitkä ja tämä asettaa erilaisia vaatimuksia fyysiseen kehittymiseen. Eilen yritystä hänellä oli mutta kaksinkamppailuissa hän otti yleensä kontaktia pelialustaan. Ikäisiään vastaan hän varmasti pärjää mutta taitoa ja ymmärrystä manun valmennusjohdolta vaatii että nuorukaisella riittää uskoa omaan kehittymiseen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posin kautta on hyvä mennä. Tossa kun ottaa Josen taktiikan et haukkuu maan rakoon tommosii alle 20v jätkii ni niiden itseluottamus valuu viemäristä alas eikä niistä tuu mitään. 
 

Toivon et Ole saa aikaa ens kauden verran näyttää lähteeks tää. Jos sillon ei tuu mitään tulosta niin on aika katsoa uutta koutsia. Nyt on vasta saatu poistettua osa jämäjätkistä jotka ei tässä upeessa seurassa haluu pelata. Tammikuu ja ens kesän siirtoikkunat on aika ratkaisevia et löytyy palasia mitä Ole haluaa ja jotka haluaa antaa kaikkenta Unitedille!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pituus tuottaa varmasti ongelmia Gomesille tai sen puute. Isojen toppareiden välissä voi olla aika hukassa. Nopeutta voisi kehittää, sitten tulisi rikkeitä ja sitä myöten vapareita ja rankkeja. Jotenkin näyttää ettei se nyt yhdellä hyökkääjälläkään ratkea tuo maalin teko vaan keskikentällä pitäisi olla joku joka tekee niitä paikkoja ja syöttöjä. Pogbalta onnistuu mutta ei aina siltäkään. Keskitykset on aika surkeaa tasoa mitä katsonut. Osuuhan se joskus jyvä sokeankin kanan silmään, mutta aika paskaa on Youngin keskitykset. James on ainoa joka tunkee maalia kohti vaikka väkisten, muut jäävät syöttelemään poikittain tai taaksepäin. Harry Headia ei ole hyödynnetty mitenkään. Voittaa eka pallon maalin edessä mutta siihen se sitten jää. Kädet levällään sekin monesti kun pallon häviää.

Meni vähän tämän pelin ohi mutta ei ollut viimeinen kerta.

Share this post


Link to post
Share on other sites
12 minuuttia sitten, Crisu7 kirjoitti:

Niin kuin yllä mainittu. Ole oli tyytyväinen peliin ja tulokseen. Jumalauta 0-0 Alkmaria vastaan eikä yhtään vetoa maalia kohti!!!

Herätkää jo..

Miten Crisu7 toivoisit, että tästä jatkettaisiin? Valmentajan vaihto kenties? Tammikuussa hankintoja? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Erikseen sopparin loppuu kesällä, tammikuussa manuun.

Kaikki munat yhteen koriin ja isolla rahalla Kane sisään. Jos olisin itse päätösvaltainen niin varmaan turha tässä kohtaa laittaa ulos vaikka mieli tekisi. Tammikuussa jos ei saa houkuteltua kk ja kärkeä (kun siis itse antaisin rahat tähän) niin ulos jos ei ole ihmettä tapahtunut. Eli antaisin tammikuun aikaa, mutta jos ei osaa siirtomarkkinoilla pyöriä ja peli on täyttä paskaa niin valitettavasti ulos. Allegri vai mikä nyt olikaan vaikka sitten sisään.

Pääpointtini oli kuitenkin että lasketaan hiukan sitä sädekehä ja suojausta baby facen ympäriltä ja tarkastellaan tilannetta niin kuin se on. Eli tällä hetkellä vaan näyttää siltä, että Olen taktiset kyvyt ei riitä. Aikaa on kyllä ollut jo saada jotain aikaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eriksen on menossa vahvasti Realiin, tuskin tulee Manuun. Kanenkin tähtäin on varmaan pytyissä kuivien kausien jälkeen, niin mielelläni kuin itsekin ottaisin.

Toisaalta lähdemme taas tähän miljoonamiesten ostolinjalle? Di Maria, Falcao, ketäniitämuitaonollutkaan...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kynotia kompaten Olelle työrauha. Noilla pojilla ei saa nopeita pikavoittoja. Nyt tarvitaan aikaa.
SAF oli tappion päässä potkuista, ja loppu onkin historiaa....
LVG, Mou...kävi kilpailukykysisillä kokoonpanoilla kokeilemassa laihoin tuloksin.
Nyt lähdettiin rakentamaan uutta nousua toisenlaisella lähestymistavalla. Kolmen vuoden projektista puhuttiin...joten potkut lokakuussa ei kuullosta fiksulta.
Mieluummin omia talentteja katsoo, jotka haluavat pelata seuralle, kuin ei onnellisia pepsejä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mistä moinen et koko Kane olis ees saatavilla? Ei varmasti Levy alle 200millin edes harkitse myymistä, varsinkaan toiseen valioliigajengiin.

Tää ei oo vielkään sitä manageripeliä et ostetaan vaan ketä halutaan..matkal on aika monta muuttujaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kyllä. PP oli paperilla vastaus Manun keskikenttä ongelmaan, vaan on kentällä ollutkin paperia. Vähän sama Alexisin kanssa. Molemmat ei vaan istunut täydellisesti rooliinsa ja odotuksiin.
 

Peli käy tavallaan hyvin nuorilla jo nyt. Maalin teko vain tuskaa ja monilla yliyrittämistä.
McTominay nostaa tasoaan pelipeliltä. Isoa vastuunottamista ja johtaja ominaisuksiakin hieman nähtävissä. Oli junnuissa ikäluokassaan näissä suhteissa kova pelimies.
Silloin pelasi usein kyllä ylempänä hyökkäävänä keskikenttänä tai jopa piikissä. Nyt puolustavammassa roolissa, ja ennen kaikkea asenne kunnossa.
Myös Pereira Arsu pelissä väläytteli potentiaalia, joka junnuna oli esillä. Alkukauden peleissä näytti, ettei taso riitä, mutta hienoa jos kehitysaskeleita otetaan.

Kane tuskin lähtee alkuvaiheissa olevaan projektiin. Hintakin todennäköisesti järjetön.
Maguiren entinen joukkuekaveri sen sijaan olisi oiva hankinta, vaikka Madissonkaan tuskin halvalla liikahtaa. Huikea potentiaali ja pelaa jo nyt kovalla tasolla.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aika rohkeasti Ole peliin lähti. Junnut kentälle muutamilla senioreilla vahvistettuna.
Selkeästi vielä kokeillen. James piikissä, jonne ei sovi ainakaan bussi peleissä.
Eka tunti isolta osin puskemista bussia vastaan ,kuten LVG aikana. Loppu puolituntia sitten jouduttiin enempi ottamaan vastaan.

Fred ei vakuuta. Pörrää kyllä nälkäisesti, mutta ei vaan peli loksahda kohdilleen. Täsmähankintana Fredkin joukkueeseen aikaanaan tuli.
Williamsista taidetaan saada kirittäjä Shaw;lle. Vaspakaupoille ei siis välttämättä kiireesti rynnätä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×