Jump to content
Sign in to follow this  
tractor girl

10.11.2019 Manchester United vs Brighton & Hove Albion@Old Trafford

Recommended Posts

[IMG]....VS.....[IMG]


                           Sunnunntai, Marraskuu 10 2019
                                         Klo:16.00
                             Old Trafford, Manchester

Share this post


Link to post
Share on other sites

Brighton sijalla 8 pisteillä 15

ManU  sijalla 10 pisteillä 13,

Seitsemän joukkuetta kyttää takana ohitusta parin pisteen sisällä joten tasaista on. Brighton on ikävä vastus ja tällä kaudella vielä ikävämpi. Maupay paras maalintekijä, viime vuonna alemmalla tasolla 25 kaappia Brentfordin riveissä. Yllätyin että kaveri onkin ranskalainen! Silti joukkueen maalisuhde 14-14 joten ei mässäile maaleilla ja omiinkiin menee. Vähän kuten Manullakin.

Manun sairastuvalla edelleen Pogba, Dalot, McTomikin kenties?, Shaw, Lindelöf. Young taasen pelikiellossa. Joten

Dave

AW-B- Rojo-McGuire-Williams

Pereira-Fred-James

Greenwood-Martial-Rashford

Sub.Mata, Garner, Jones

Jospa hyvä europeli antoi uskoa ja virtaa nuorille kavereille ja peli-iloa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

2-0 tilanteeseen ihan hyvää peliä, sitten taas vähän löysäilyä, huonoja syöttöjä. James aiheuttaa nopeudellaan ongelmia sen verran että pitäisi painetta lyödä vain noille kortin saaneille vastustajille. Kintuille näkyvät tulevat höölisti. On kyllä Rassekin saanut kipeää, taisi yhden kostotaklauksen tehdä jo itsekin. Martial syötti maalin muuten aika näkymätön. McTomi edelleen jaksaa, veivät maalin kaverilta.:mad:

Share this post


Link to post
Share on other sites

3 pojoa ja taas harppaus taulukossa ylöspäin. Komeita maaleja, Rasse tuhlasi pari paikkaa lopussa, samoin Williams ja James jotka ampuivat suoraan mokea päin. Rassen maali oli kyllä hieno yläriman kautta menevä tykitys, edessä oli kuitenkin mokkeri ja kolme puolustajaa, ei olisi muuta kautta mennytkään. Tarkkuutta vaan ja terävyyttä lisää viimeisiin syöttöihin ja maalin tekoon.Paikkoja kyllä oli nyt ainakin. Laukaukset 11-2 kertonee sen. Greenwoodin olisin laskenut kentälle aiemmin, Lingard ei päässyt peliin ollenkaan ja McTomi urakoi siihen malliin että toivottavasti paikat kestää. Harmi kun nollapeli meni Davelta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Maalikoosteen perusteella kaksi tsäkämaalia ja yks tiukka yläriman kautta mutta kaikki lasketaan. Tälläkertaa pallo pomppi ManUlle. Peliä en nähnyt, mutta tilastojen perusteella ansaittu voitto. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

No joo pallon pomppimisesta. Koosteen perusteella olis voinu tulla muutamat maalit lisää, niin hyviä tontteja näytti olevan mut ei maistunu. Mutta hyvä voitto, ehkä itseluottamus tästä alkaa pikkuhiljaa taas palaamaan pelaajille.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Brighton pelasi manulle mieluista jalista. Yrittivät pitää palloa, syöttöjäkin manua enemmän mutta manun karvaus ja häirintäpelin onnistuminen oli avain voittoon. Vastassa ei ollut tällä kertaa ns.bussijoukkue jonka murtamisvaikeudet manun osalta tiedämme. Kuten OG otteluanalyysissään sanoi maaleja pitäisi pystyä tekemään paremmalla prosentilla, nyt kaksi onnekasta maalia mutta eipä niitä ole manun kohdalle liikaa sattunutkaan. Rasse teki yhden mutta tuhlasi jälleen pari, kolmekin. Nuori Williams vakuutti molempiin suuntiin ja oli lähellä maalintekoakin, huippuesitys. Fred oli ihan ok. Lindelöf menetteli mutta yhden kerran hänen onneton pääpelivoima tuli jälleen esiin. Jos  katsotaan katsotaan kokonaisuutta mikä ratkaisi pelin niin mielestäni se oli manun pitämä tasainen hyvä tempo läpi koko pelin, jota jaksettiin läpi koko ottelun.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×