Jump to content
Sign in to follow this  
tractor girl

4.12.2019 Manchester United vs Tottenham Hot Spurs@Old Trafford

Recommended Posts

Utd_vs_Tot.png ..........VS........Utd_vs_Tot.png
                   Keskiviikko, Joulukuu 4 2019
                                      Klo: 21.30 
                                    Old Trafford

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 tunti sitten, Crisu7 kirjoitti:

Ole sanoi pressissä, ettei tämän viikon kaksi isoa peliä määritä loppukautta. Aika selustan turvaava kommentti 🤭😂

 

Aika monenlaisia juttuja on laitettu Olen suuhun Englannin mediassa viime päivinä. Jos kiinnostaa niin kannattaa selailla brittimedian sportsivuja. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

McTomi avauksessa ja Greenwood Martialin tilalla, muuten mennään normi Lindelöf-McGuire toppareilla. Tulee kiire kun Alli is back ja sen veli on lähtenyt kotiin.:crybaby: Kuin lie Eriksenin lähtöhalut  vaikuttaa vai vaikuttaako?

EK9p9gEXYAA4HVJ.jpg

 

Moun paluu Unelmien teatteriin, hienoa. Mou joka meni Pochen paikalle joukkueeseen jota vastassa joukkue josta Mou sai kenkää ja Poche mielii pomoksi,eh? Menikö oikein?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pereira vaihtuu McTominayhin mikä on hyvä asia. Saa nähdä miten pystyvät pitämään Spursin pois tilanteista Mouran, Kanen, Sonin ja Allin ollessa samaan aikaan kentällä. Ehkä siinä Unitedilla kuitenkin on mahdollisuutensa Spursin ottaessa hallinnan ja kotijoukkueen panostaessa vastaiskuihin. 

Penkki taasen on tasoltaan, no, en nyt sano mitä. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Toivottavasti Fred nostaa tasoaan saatuaan McTomin vierelleen. Tomin pelituntuma on ???

Youngilla voi tulla kiire ja ylipelaamisen riski kasvaa. Pistekin on hyvä tulos, sillä vastustaja on pari luokkaa parempi.
Toivottavasti joukkue syttyy pelaamaan ja pallo pomppisi kerrankiin kotiinpäin!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
44 minuuttia sitten, 20Legend kirjoitti:

Rashford liekeissä tänään, olisi voinut tehdä jo 3-4 maalia. 

Tuhlariksi moitittu koko kauden, mutta kauden kahdeksas ja yhdeksäs valiossa. Muutama tolppakuti ja olisi toisella kymmentä menossa. Takana kuitenkin ovat mm.Kane ja Salah pörssissä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Paljon töitä eka jaksolla, hyvää peliä. McT. toi voimaa keskialueelle, toisella jaksolla loppua kohden alkoi jalka painaa. Rasse oli esimerkillinen muutoinkin kuin maalien muodossa. Laitapakit molemmat olivat ok, sensijaan Harry oli hieman epävarma. Fred teki paljon töitä. Lingard kohtuullinen mutta voimaton kaksimkamppailuissa. Nyt tämä peli antoi varmaankin OGlle selvyyttä kenttäryhmityksen muodosta jolla voitaisiin jatkaa. OG voinee hengittää voiton jälkeen vähän vapaammin ja vahvistanee koko joukkueen henkistä kanttia kohti mcity peliä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ajoittain peli näytti hyvältä. Riittäisipä into heikompiakin joukkueita vastaan. Loukkaantumisia tämä nippu ei kestä yhtään, joten muutama hankinta lienee tammikuussa paikallaan. Mutta jos ManUn peli oli hyvää eilen, niin kyllähän Totte oli sitävastoin surkea. Liekkö sitten tosiaan OG taktisesti Murikkaa parempi😅

Share this post


Link to post
Share on other sites

GettyImages-1191961883.jpg?quality=90&st ielY186.png

De Gea 7 - Hyvää perusvarmaa peliä.

AWB 7 - Avausmaalia lukuun ottamatta piti Sonin pimennossa. Vahvaa puolustamista eikä se ylöspäin pelaaminen niin heikkoa ole, vaikka innokkaimmat kannattajat ovat tästä Wan-Bissakaa kovin arvostelleet. 

Lindelöf 7 - Virheetöntä peliä.

Maguire 6 - Hieman eri mieltä kuin ylempänä. Lindelöf pelasi kokonaisuudessaan paremman pelin, mutta mielestäni Kane jäi aika hyvin Harryn pimentoon. Jokunen syöttöhassi tosin mukana myös. 

Young 5 - Ajoittain vaikeuksissa, johtui myös osin siitä ettei saanut tarpeeksi apuja ylempää. Aiheutti joitakin turhia pallonmenetyksiä. Paras vaihtoehto tällä hetkellä vasemmalle, Shaw'n tai Williamsin olisi parempi nostaa tasoaan. 

McTominay 6 - Toi fyysisyyttä ja suoraviivaisuuta keskikentälle heikon Pereiran tilalle, ja siten ratkaiseva lenkki keskikentän tasonnostossa. Paha pallonmenetys, josta tasoitus lähti liikkeelle. Väsyi loppua kohden. 

Fred 7 - Vahvin peli Unitedissa vähään aikaan. Oli tosin jo Villaa vastaan pelipäällä. Edelleen olen sitä mieltä, että kyllä tästä pelimies saadaan, jos vain peluutus ja pelikaverit ovat kohdillaan. Työmäärä on kova, taitoakin löytyy ja avausjaksolla jopa dominoi keskikenttää Spursin katsellessa vierestä. 

James 6 - Pääsi muutamaan otteeseen tekopaikoille. Kelvollinen peli vaikkei muuten jäänyt paljoa mieleen. 

Jesse 6 - Parempaa mitä ollaan viime aikoina nähty. 

Greenwood 6 - Yksi RVP-tyylinen tuikkaus avausjaksolla olisi saanut johtaa maaliin. Jäi kuitenkin isossa kuvassa Rashfordin varjoon. 

Rashford 8 - Nyt alkoi näkyä suorastaan ronaldomaista itsevarmuutta laukauksissa sekä stepovereissa. :thumbsup1: Sieltä olisi se hattukin voinut hyvin tulla. 

Pereira & Shaw - Lopusta mukaan tositoimiin. 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lauantain iltapelistä tuskin on paljoa luvassa, mutta sen jälkeen Unitedilla on helppo otteluohjelma aina uudenvuodenpäivän Arsenal-kamppailuun saakka. Unitedilla on vain mysteeri missä se perustaso oikein tällä hetkellä menee, sillä sitä ei ole OGS:n jatkopestin aikana löytynyt käytännössä ollenkaan. Toisaalta rekordi top-6:tta vastaan näyttänee varsin hyvälle. Näin ollen noista Everton- ja Watford väännöistä voi odottaa ihan mitä vaan. Pogban paluun toivoisi tuovan pientä lisäbuustia ja auttavan etenkin heikompien joukkueiden puolustusten murtamisessa. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fred-McT pari on paljon paremmin ja selkeämmin roolitettu, kuin Fred-Perreira pari keskikentällä. Jälkimmäisessä pelaajat ovat liian samanlaisia ja kumpikin joutuu tekemään vähän (liikaa) kaikkea. McT:n kanssa Fred pääsee pelaamaan vapaammin molempiin suuntiin, kun McT on selkeästi rikkovampi ja puolustavampi. Toimi eilen hyvin. Ns ykköspelintekijäksi ei kenestäkään näistä ole ja 10 paikka huutakin kipeästi nuorta Mataa tai vastaavaa pelaajaa tueksi näille edellä mainituille. Lindgardin liike riittää mutta pelinteko ja rytmitys ei. Matalla periaatteessa päinvastoin. Pogbaa tuossa, ennen mahdollista hankintaa, kokeilisin. Taidot ja kyvyt kyllä riittävät.

Laadukas 10 paikan pelaaja todennäköisesti ratkaisisi /auttaisi myös alakerran pelinavaamisongelmassa, joka ajoittain vaivaa. Nyt 10 paikalle pelatut pallot toppareilta / kk pohjalta lähes nollissa, johtuen 10 paikalla pelaavien pelaajien "tasosta". Olisi vaihtoehto lisää avauksen kohteeksi.

Muuten kuitenkin pitkästä aikaa positiivisen puolelle kallistuva esitys kokonaisuutena. Yksilöiden virheet ja yksilöiden tason ailahtelevuus edelleen huolena, joka johtunee osalla pelikuormasta ja osin "vakio/ykkös"kokoonpanon puuttumisesta. Valitettavasti rotaatio kokoonpanossa on enemmän pakon sanelemaa, kuin Olen ja valmennuksen tahdosta johtuvaa ja hallittua.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kauden parhaimpia pelejä, tempo säilyi liki koko ajan. Vastustaja oli täysin köysissä tuota maalitilannetta lukuunottamatta ja sekin oli Allin taituruutta sekä Fredin löysäilyä. Sonin kuvioita pelkäsin etukäteen mutta eipä juuri saanut aikaan mitään ihmeitä. Rassen ylärimakuti ja Greenwoodin maali olivat pienestä kiinni. Jamesin pari kutia ja Lingard sai myös paikkansa, joten Jose olisi voinut hävitä rumemminkin. Dave oli hyvä, mutta ei vielä niin hyvä kuin huippupäivänä. Kulmapotkuihin odottelisin jotain uutta kun ne ovat aika mitäänsaamattomia. Ainoa idea vissiin Harryn päähän ja siitä muille, mutta ei näytä kummoiselta. Entäpä takaviistoon maata pitkin ja tykkitulta päin maalia?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×