Jump to content
Sign in to follow this  
tractor girl

FA-cup 15.1.2020 Manchester United vs Wolverhampton Wanderers@Old Trafford

Recommended Posts

[IMG]..........VS..........[IMG] 


                                       Keskiviikko 15.1.  2020
                                                  Klo: 21.45 
                                     Old Trafford, Manchester

Share this post


Link to post
Share on other sites

Uusintapeli muutenkin tiheään pelitahtiin. Kai tässä mennään niillä miehillä jotka pelikunnossa ovat. Romero cup molarina ja muuten ykköset kentälle.

Romero
AWB - Maguire - Lindelof - Williams
Matic - Fred
Mata- Pereira - Rashford
Martial

Greenwood, Mata, Shaw?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lindelöf on ehdottomasti sellainen pelaaja, joka on pitkällä aikavälillä upgreidattava. Huono pallollisena, alituinen uhka omassa päässä keskityspalloissa. Eihän Maguirekaan ole Unitedissa vielä suoranaisesti loistanut, mutta omaa tietyn perusvarman tason, siinä missä Lindelöf pistää jatkuvasti silmään keskinkertaisuudellaan. 

Tyypillistä Unitedin peliä avausjakso. Hyviä hyökkäyksiä silloin kun tilaa on, ja vastustajan ehtiessä ryhmittymään alas ideat murtautumisille vähissä. Matic United-rosterin parhaimmistoa, Fredillä pallo poltteli etenkin alussa ja onnekkaasti välttyi takaiskumaalilta. Hyökkääjät toistaiseksi jäässä, mutta eipä sitä tarjoiluakaan riittävästi ole. Toisaalta Unitedin puolustukseksi on sanottava, että Wolves on hyvin valmennettu ja organisoitu joukkue, mikä osaltaan tekee näistä peleistä aika puuduttavia. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jotenkin helpottavaa tietää, ettei tarvitse Wolvesia vastaan pelata seuraavalla kierroksella. Molemmat joukkueet näyttivät väsyneiltä, ja pelin taso oli sen mukainen. VAR pelasti Unitedin alussa. Maali sentään saatiin aikaiseksi ja se olikin näyttävä viimeistely Matalta läpiajon päätteeksi. Nolla pysyi myös omassa päässä ties monettako kertaa Romerolla, vaikkei puolustuksellisesti mitään parasta Unitedia nähty tänään. Rashfordille pieni loukkaantuminen loppuun ja nähtäväksi jää, ehtiikö viikonlopuksi kuntoon. Yksilötaitoa Unitedilla ei ole liikaa ilman Rassea.

+++ Mata

++ Williams

+ Matic

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Romerolla 33 nollapeliä 53 ottelussa manu uralla! Mata näytti jälleen arvonsa! Greenwood tarvitsee tarjoilua, ei tee itse peliä. Williams jatkoi tasokkkaasti. Martialin otteet heittelivät pelin sisällä kuten ennenkin. Eka jakso tasainen, toisella manu hallitsi eikä wolves päässyt pahemmin uhkaamaan manun johtoasemaa. Toivotaan parasta Rasselle.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×