Jump to content
Sign in to follow this  
tractor girl

1.3.2020 Everton vs Manchester United@Old Trafford

Recommended Posts

 
Ton.png.............VS............utd.png
                                    Sunnuntai 1. Maaliskuu
                                      Klo: 16.00
                          Goodison Park, Liverpool

 

 

GP.jpg  

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tärkeä peli tietysti. Edellinen päättyi tasuriin, nyt Manu sijalla 5 ja Everton sijalla 11, europaikkoja kytäten.Leicester on tulossa selkä edellä vastaan, Chelsea pelaa vähän miten sattuu, nyt taas huonommin. Kyllä siellä top neljässä on vielä tilaa, mutta kyllä Richarlison-Calwert- Lewin on tehokas tutkapari ja tietää puolustukselle töitä. Vastaavasti maalivahti ei ole vakuuttanut ja saahan nähdä onko Pickford Englannin ykkösmoke kesällä? Yli neljäkymmentä takaiskua mennyt verkkoihin. Luulisi että sinne joku vielä sunnuntaina sopii. Kenet Ole laittaa Harryn pariksi? Bailly vai Lindelöf? Martialin pelikunto kiikunkaakun, jospa Brunon tehokkuus jatkuu sekä Ighalo-Greenwood kaksikon. Muita mielenkiintoisia ottelupareja City-Ars, Tott- Wol ja Bour-Chel. Sijoitukset voi vaihtua taas, mutta oma leiviskä on hoidettava ensin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

McTomista pidän kovasti, ja hienoa kun on noussut avauskokoonpanon tärkeimpiin nimiin tällä kaudella.
Silti toivoisin melkein Matic - Fred. Loukkaantumisesta toipuneena on virtaa. Toivottavasti ei kuormiteta heti liikaa ja taas uudestaan lasaretissa.
Fred taas hymyilee ja juoksee, hymyilee ja juoksee, hymyilee ja juoksee.... Se on kuin duracell pupu, joka jaksaa pidempään kuin muut.

Tiukka peli edessä. Arsu näytti agressiivisella liikkeellä ja nopealla pallon liikuttelulla toffee miesten vauhti ei riitä vastaamaan.
Everton on saamassa myös keskikentälle Andre Gomesin takaisin sairastuvalta, joka on vahvistus heille.

Toivotaan hyvää peliä ja tulosta punaisille.

Share this post


Link to post
Share on other sites
14 tuntia sitten, Crisu7 kirjoitti:

Voitolla pisteen päähän kelssistä ja 4 sijasta. Iso peli tulossa.

Kyllä on veikkaaminen vaikeaa, tällä kierroksella Pooli ja ketut hävisi ja lisäksi chelsea tasuriin eikä häviökään ollut kaukana. Nyt vasta pelit alkaa. kaikki on vielä auki ja itsestä kiinni. Everton ei ole helppo vastus, mutta nyt pitää se voitto kaivaa..

Share this post


Link to post
Share on other sites
45 minuuttia sitten, Kynot kirjoitti:

Shillälailla. Voipi olla aika lähellä et Henderson on ens kaudella jo tolppien välissä. 

Voipi vaikka ollakin. Jos nyt joku ilmaisisi kiinnostusta De Geaan niin rahat pois. Samalla saataisiin järkeä palkkakuluihinkin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pickford pupelsi myös. Hienoa peliä Manulta. Löysäsivät maalin jälkeen kun nyt kannattaisi myllyttää. Vanhat herrat Coleman-Baines hyytyy ja brassipoikaa on jo merkattu hieman. Matic voisi täräyttää kauden avausmaalin kun tolpasta jo pölyt täräytti pois. Bruno on Mr Manu tällä hetkellä. Uskomaton ukko.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Erotuomarilta avauspuolisko meni vihkoon, näytti lähtevän aika pahasti lapasesta jakson loppua kohden. Kevyet kortit Shaw'lle ja Maguirelle, mutta selvästi korkeampi kynnys laputtaa evertonialaisia jatkuvista rappauksista. Tuomari teki ottelun vaikeammaksi Unitedille, joka oli kuitenkin selvästi parempi joukkue Gean möhläyksen jälkeen. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

United ollut selkeästi parempi Goodison Parkilla, missä Everton on ollut aina vaikea joukkue kenelle tahansa. Propsit joukkueelle ja valmennukselle.

Ighalo Greenwoodin tilalle, niin uskoisin verkon heiluvan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eka jakso hallussa temponvaihteluineen. Toinen puolisko evertonin hallussa, onneksi Harry hoiteli evertonin kulmurit. Lindelöfin avauskokoonpanopaikka alkaa olla epävarma, voimaa kaksinkampailuissa puuttuu ja pääpallotaitoa ei ole. Fred ja Matic hoitivat hommansa, Fredin keltainen kortti oli tuomarin emämoka, muka tahallinen käsivirhe, oliko se edes käsi vai polvi? Tasapeli ehkä oikeutettu peli tapahtumien mukaan mutta ellei DG olisi töpännyt niin........! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

VAR-tarkistuksessa ei ollut mitään epäselvää. Pelaaja oli suoraan Gean edessä, joten on melko mahdotonta olla silloin vaikuttamatta peliin, vaikkei näkemistä palloon estäisi (line of sight). Maalin kumoamatta jättäminen olisi ollut oikeusmurha ja ehkä Everton-fanit saattavat myös tulla toisiin ajatuksiin nähtyään tilanteen myöhemmin videolta. 

Loppu olisi voinut kääntyä kummin päin tahansa joten tasapeliin voi jotenkin olla tyytyväinen. Toisaalta City seuraavaksi edessä ja Chelsean jäätyä eilen tasapeliin piste-eroa heihin ei saatu kavennettua. 

Bailly muuten mieluusti seuraavaan peliin avaukseen. Varsinkin näihin fyysisiin vääntöihin kannattaisi harkita Lindelöfin penkittämistä, kaveri jää kirjaimellisesti välillä muiden jalkoihin. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Joskus tuntuu yrittääkö Manu liian hienoja kuvioita kun Bruno näytti että suora kuti kauempaakin voi mennä maaliin. Martial ja Greenwood syötti ja zippaili ainakin niin hienoja pikku syöttöjä kavereille että nekin oli pihalla ja kuvio katkesi siihen. Pakko olla tyytyväinen tasuriin vaikka ylärima kolisi ja  Ighalo oli ratkaista, mutta loi toffeemiehilläkin paikkansa. Seuraavat vastustajat City ja Tottenham...jätteroligt

Share this post


Link to post
Share on other sites

Perkele kun harmittaa toi tasuri oikein kunnolla. Olisihan se ollut unelma kun Ighalo olisi sen lopussa painanut reppuun. Greenwoodin läpiajo myös jää kaivelemaan. Tasaista on ja tiukkoja, paljon tiukempia pelejä edessä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×