Jump to content
Sign in to follow this  
tractor girl

FA-cup 5.3.2020 Derby County vs Manchester United@Pride Park Stadium

Recommended Posts

DC.png .............VS............ utd.png 
                                  Torstai, Maaliskuu 5 2020
                                                Klo: 21.45
                                  Pride Park Stadium, Derby

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jihuu, saammeko nähdä Wayne Rooneyn vastapuolella? Manu on yleensä Derbyn niistänyt joten kyllä kai tämä pitäisi mennä rutiinilla, paitsi cup-ottelu on aina cup-ottelu. Derby Championshipissä pelannut 36 peliä, 12 voittoa, 12 tasuria ja 12 tappiota, maalein 46-49. Meidän Väiski pelannut 11 peliä ja kolme maalia saanut aikaiseksi. Varmaan haluaa maalata Manun verkkoon.

Manu-City peli viikonloppuna joten hiukan voisi ajatella pelaajakuvioita sillä silmällä. Pepin porukka on lyötävissä, joten täydet paukut sinne. Ultra-Super-Hyper tärkeä peli jatkoa ajatellen. Martial ei ollut viimeksi ihan työkuntoisen näköinen josko sitten Ighalo alottaisi. Bruno tarvitaan pyörittämään peliä, vaihtoon sitten aikanaan, kuten McTomi. AW-B ei myöskään ole ollut parhaimmillaan josko Dalot tilalle. Harry raataa kaikki pelit ja Greenwood on cupmaalari muistaakseni.

Romero
Dalot Bailly Maguire Williams
Matic McTominay
Greenwood Bruno Mata
Ighalo

Shaw, Pereira, Lingard, Chong

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hyvä leppoisa harjoituspeli sunnuntaille. Ighalo oli huomaamaton mies mutta aina se siellä boxissa jotain touhusi. Tänään kaksi maalia. Mata, Shaw ja Martial syöttelivät välillä itsensäkin solmuun. Parempi vastus olisi saattanut maalin tehdä puolustuksen virheistä. Rooneyn kaksi vapaapotkua Romero napsi talteen. Nollapeli tuli tilille taas. Ole teki vaihdotkin nyt aikanaan että jepet pääsi huilaamaan ajoissa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ei mikään klassikko, mutta homma hoitui tyylikkäästi. Alku vähän kankeaa, mutta selkeästi parempi joukkue jatkoon. Sunnuntaina vähän kovempi tempo tiedossa ja pallonmenetyksistä rankaistaan vähän kovemmalla kädellä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Norwich siis vastaan seuraavaksi ja Teemu Pukki :boogy:

Puolivälieräottelussa Manchester Unitedia vastaan saadaan siis jännittää, osuuko Pukki myös vihoviimeistä ”Big Six” -joukkuetta vastaan. Pukki on tehnyt tällä kaudella jo maalit Liverpoolia, Tottenhamia, Arsenalia, Chelseaa ja Manchester Cityä vastaan. Listalle voi lisätä myös sarjassa kolmantena olevan Leicesterin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Muutama ajatus vielä ottelusta.

Derby oli yllättävän kesy vastustaja. Mukava oli nähdä melko tyrneässä kunnossa oleva; ihan aidolta punaniskalta näyttävä Väiskinkin vielä kerran kentällä.

Avausmaaliin saakka peli oli melkoista kuraa. Syötöt luokattomia ja yhteispeli hakusessa. Pelitapakin taisi olla hukassa.
Lepposalla höntsäilyllä sentään D.C. kaatui melko helposti. Tässä otteluruuhkassa kannata isompia repiäkään voiton eteen, kuin torstai illassa vaadittiin.
McTomi näyttää olevan se "uusi Keane" joukkueelle. Tulistuu helposti suostumatta jäädä toiseksi. Johtajuutta kaivataankin.

Ighalo ei vielä vakuuttanut illan kahdesta maalista huolimatta. Hieman kankean oloinen voimahyökkääjä.
Tilapäisavuksi hankittiin ja hoitanee roolin varmasti mukiin menevästi päästessään paremmin joukkueeseen sisään ja saa totuttua saarten pelitempoon.
 

Arvonnassa tuli sopiva vastus. Tosin Norwich on pelannut viime aikoina kohtuu hyvin. Saikulla ollut  aikaa ja ehtinyt hieman enemmän katsomaan pelejä.
Leicester ja Spurs pelit näin Norwichilta. Molemmissa pelasi kurinalaisen uhrautuvasti omaa peliään ja teki hyvän tuloksen molemmissa.
Joten tuohonkin peliin on lähdettävä ihan tosissaan pelaamaan mikäli haluaa voittajana jatkoon. Linkku ja Pereira ei taida riittää; ellei taululla ole parin maalin etumatkaa.
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×