Jump to content
Sign in to follow this  
20Legend

Bruno Fernandes

Recommended Posts

Huhut kertovat että tottenhan ottelun puoliajalla Bruno olisi polttanut täysin hihansa Harryn kanssa. Mm.arvostellut Harryn munattomuutta Martualin ulosajotilanteessa. Bruno olisi sanonut Harrylle ettei ole manu paidan arvoinen. Olen oli pakko ottaa Bruno pois ja jättää pukuhuoneeseen. Eli osoittaako Bruno oikeaa paloa punapaitaa kohtaan? Jotainhan joukkueen kemiassa näyttäisi olevan pielessä. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

https://www.valioliiga.com/aihe/manchester-united/2020-12/yhden-miehen-joukkue-man-unitedin-taituri-mukana-36-maalissa-36-ottelussa-seuran-kuukauden-pelaaja-5-kertaa-8-kuukauden-aikana/

Kyseessä oli jo viides kerta kahdeksan kuukauden aikana, kun 26-vuotias portugalilainen nappasi kuukauden parhaan pelaajan palkinnon seuran sisällä.

Tammikuussa Old Traffordille hankittu Fernandes on noussut nopeasti Unitedin tärkeimmäksi pelaajaksi. Sitä tukevat myös tilastot, sillä mies on ollut mukana peräti 36 maalissa 36 ottelussa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sportingissa jo tehot 137 ottelua /64 maalia. Mikä parasta, Fernandes on vasta 26 vee, joten saamme seuraavat viisi vuotta varmaan nauttia miehen taidoista. Noilla pointseilla saattaa kyllä kysyjiä kohta olla. Viisi ja puolivuotinen sopimus taisi ollakin kaverilla.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×