Jump to content
Sign in to follow this  
tractor girl

FA-cup 27.6.2020 Norwich City vs Manchester United@Carrow Road

Recommended Posts

150px-Norwich_City.svg.png .............VS..............Utd_vs_Tot.png
              Lauantai 27 Kesäkuu 2020
                             Klo: 19.30 
                 Carrow Road, Norwich

Share this post


Link to post
Share on other sites

Uskon että Ole haluaa pystin ja laittaa ykköset päälle että peliin. Romerokin kävisi maaliin mutta tuskin on avauksessa, samoin voisi Williams, Dalot pelata ja Ighaloakin voisi ajaa enempi sisään loppukautta ajatellen. Kuormitusta voisi tasata vaikka onkin nuo viiden pelaajan vaihtomahdollisuus. Norwich on suossa ja syvällä, pari ukkoa poissakin; Hanley ja Byram vakiomiehistä. Pukin maalivire on hyytynyt joten eiköhän tämä peli hoideta ihan siististi. Norwichin maaliverkot ovat imeneet kaksi maalia per ottelu keskimäärin joten eiköhän tuonne muutaman Manukin saa aikaiseksi. Joten pökköä pesään ja hyvä kenraali Brighton peliä ajatellen.

DdG
AWB Lindelöf Maguire Williams
McTomi Pogba
Greenwood Bruno Rashford
Martial

Ajatella että kerrankin vaihtopenkillä jotain; Fred, Matic, Mata, James, Ighalo, Shaw, Bailly,  Dalot, Romero

Jokohan Jesse katselee uusia maisemia, näyttäisi tiukkaa tekevän tuohon porukkaan pääsy?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bruno on yksin. McT. ei saa palloa ylös päin nopeasti ja pallo jää jalkaan. Fred touhuaa samoin kuin joskus heikoimmillaan. Ja linkku🥵 Nyt ainakin näyttää että tarvitaan viiden pelaajan vaihdot ja paljon aikaisemmin kuin SU pelissä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nyt kentällä olevalla kokoonpanolla voittomaalin tekeminen tulee olemaan tuskaa. Ei yhtään maalipaikkaa eka jaksolla. Toivottavasti OG näkee tilanteen vaativan nopeita vaihtoja.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Johtuu osittain siitä, että B avaus ei oo läheskään yhtä vahva kuin A avaus. 
Ja varmasti monella mielessä, että taas vaan kahden lepopäivän päästä tärkeä liigapeli kuitenkin edessä. 
 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onneksi kapu ratkaisi ja pilkut jäi sikseen. Aika vaikeata oli tuo murtautuminen tuohon maalin eteen ja varsinkin siitä se viimeinen etappi. Norwich puolusti sitkeästi mutta kyllähän koko jatkoaika oli Manun peliä. Maalintekoyritykset 10-35 ja laukaukset 1-8 koko pelissä. Romerolla nolla torjuntaa kun ainut kuti luiskahti alanurkkaan.Kulmureita voisivat opetella jotenkin kun niistä eivät saa mitään vaarallista aikaan vaikka puoli tusinaa yritystä. Ehkä lyhyt versio eli takamiehelle vetopaikan pelaus. PP: llä oli pari hyvää vetopaikkaa ja eikun syötti vaan eikä kokeillut itse. Brunon vedoissa oli taas suuntaushäikkää.  Martial toi säpinää maalille joten vire säilynyt.

Mutta peliä koko rahan edestä ja jatkoon mentiin. Seuraava vastus kovempaa luokkaa ja niitä vastaan yleensä pelattu paremmin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Harry Maguire, Harry Maguire, he comes from Leicester to Manchester and his head is massive.

Olipa mahtavaa nähdä Hartsan ratkaisevan jalalla, juuri ennen pelättyä pilkkukisaa...

Sait samalla Hartsa anteeksi paljon meikäläiseltä pilaamasi Joulutunnelmaa, kun teit aikoinaan tasoituksen Man UTD:n verkkoon lisäajalla jalalla muutama vuosi takaperin Joulu aatonaattona Leicesterin kotikentällä, kylläpä ketutti silloin, olikohan vuonna 2017 tai 2018?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yllättävän koville otti mutta tulihan se voittomaali sieltä lopulta. OGlle ajattelemisen aihetta; ketkä kuuluu joukkueeseen ja ketkä ei. Ja olisiko omassakin toiminnassa parantamisen varaa🤔⚽

Share this post


Link to post
Share on other sites

Norwich pelasi erittäin hyvin joukkueena ja miehekkäästi.
Kyllähän pelitahti painaa varmasti jaloissa vieden parasta tuoreutta.

Linkku teki valtavasti töitä. Toivottavasti lähtee tästä. Bailly näyti välillä Arsu topparilta.
Maguire teki. Johti puolustuslinjaa hyvin esimerkillään koko pelin ja pari loisto plokkausta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yhdyn täysin M.E.N. arvosteluihin, ensimmäinen Brunon köyhä esitys manu paidassa, tosin juuri kukaan ei loistanut. Ighalo olisi ollut/ja olikin kova äijä boxissa jos hänelle olisi saatu palloa pelatuksi. Hän osoitti perinteistä targetin voimaotteita. Romeron olisi pitänyt saada maaliin mennyt kaukokuti kiinni. Harry erottui pelissä edukseen. Muut olivat tasaisen harmaata massaa. Ylimielisyys näkyi. Linkusta sen verran että se oli tuttua pörräämistä, mikä oikein oli hänen roolinsa, pelasiko hän hänelle annetun taktisen ohjeen mukaan? Liian usein kun hänellä oli mahdollisuus nopeaan ylös päin menoon hän syyllistyi ns.takakiertoon eli ei lähtenyt hyökkäämään vaan kääntyi kohti keskikenttää ja tilaisuus nopeaan meni ohi, ei näin. Pelkkä yritys joka näkyy vain juoksemisena ei riitä ko.paikan pelaajalle.(ks.m.e.n. analyysi)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kattelin uusintoja ottelun eri tilanteista ja ennenkaikkea pisti silmään Ighalo. Maali, vastustaja otti ulosajon kun Ighalo oli pääsemässä yksin läpi. Ja vielä ratkaisu osumassakin hän oli mukana. Eli OG luottanee mieheen tulevissakin matseissa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×