Jump to content
Sign in to follow this  
tractor girl

30.6.2020 Brighton&Hove Albion vs Manchester United@The Amex Stadium

Recommended Posts

Bright.png .........VS...........Utd_vs_Tot.png
                        Tiistai, Kesäkuu 30 2020
                                        Klo: 22.15 
              The Amex Stadium, Brighton and Hove

Share this post


Link to post
Share on other sites

Taistelu jatkuu molemmilla. Brighton pelannut tasurin viime kierroksella  ja otti voiton Arsenalista. Vaikea vastus ollut aina. Kuusi pinnaa pudotusviivan päällä ja maalierokin hyvä alempiin verrattuna, eli säilyminen valioliigassa on hyvinkin lähellä. Joitakin pisteitä vielä tarvinnee. Manu pelaa kai nyt voitosta joka pelissä kun tavoittelee kolmospaikkaa(6 p). Pahimmat uhkat Chelsea ja Wolves, Leicester on hieman laskusuhdanteessa  nyt. Voittoputki onko jo 13 ottelun mittainen?

Manu pelannee ykkösmiehillään, McTomi voisi aloittaa penkiltä kuten Fred. Kumpikaan ei ole ollut parhaimmillaan. Jaksaako Shaw vielä viime pelin jälkeen vai olisiko Williamsin vuoro?  Peliin lisää nopeutta ja hyviä läpisyöttöjä hyökkääjille. Brunollakin skarppauksen paikka, viime matsi lie huonoin. Minuutteja on tullut mutta onko vara lepuuttaakaan? Nyt olisi hyvä paikka palata maalitilastoihin.

DDG
AWB, Lindelof, Maguire, Shaw
Matic, Pogba, Bruno
Greenwood, Martial, Rashford
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eipä tässä oikein ole varaa ketään lepuuttaa, vaikka Brunolle, Maguirelle ja Shawlle pieni huili saattaisi olla tarpeen. Leicesterillä ja Chelsealla on myös haastavat vieraspelit eli Unitedilla tarjotaan nyt mahdollisuutta kuroa piste-eroa umpeen. Näkisin ihan realistisena mahdollisuutena Leicesterin ohittamisen, sillä heillä on liigassa vain 3 voittoa koko kalenterivuoden aikana. 

Ainakaan kauden aiemmassa kohtaamisessa Brighton ei itseäni vakuuttanut, enkä pidä heitä niin hankalana vastuksena kuin monet tuntuvat pitävän, vaikka aliarvioida ei toki koskaan saa. Lepoaikaa Brihgtonilla on Unitedia enemmän, mutta sillä tuskin on paljoa merkitystä. Näkisin Unitedin kannalta jopa etuna terävyyden saamisen kannalta, että pelejä on nyt todella tiheään. Toivottavasti Norwich-ottelun aneemisuus on tällä kertaa poissa ja Pogban, Maticin ym. päästessä avaukseen yleisilme alusta saakka pirteä. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 tuntia sitten, herpati kirjoitti:

Nyt ei ole varaa pelaajakokeiluihin. On pyrittävä ratkaisemaan ottelu hyvissä ajoin, ja sitten toisella puoliajalla vaihtoja jopa sallitut viisi.

Nämä uudet corona-säännöt suosivat muuten aika selkeästi laajemman rosterin omaavia joukkueita kuten ManUa, joilla on usein laittaa kentälle puoli joukkueellista melkein saman tasoisia pelaajia, kuin avauksessa on. No, eipä voi United-kannattajana suuresti valittaa. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
34 minuuttia sitten, tractor girl kirjoitti:

DDG: AWB, Lindelof, Maguire, Shaw: Matic, Pogba, Bruno: Rashford, Martial, Greenwood

Näyttäisi Ole löytäneen optimiavauksensa, mikä on erittäin miellyttävä huomata näin kauden lähestyessä loppuaan. Progress! 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Juuri näin käsikirjoituksen mukaan ottelu edennyt, kaksi edelle hyvissä ajoin. Nyt todennäköisesti aletaan säästelemään bensaa. Ja vaihdot alkanevat hyvissä ajoin. Onhan se melkoinen ero kun keskikentän pohjaa rauhoittaa Matic, "höyryävän" Fredin sijaan. Rasselta voisi/pitää odottaa enemmän, jotenkin pientä turhautumista näkyvissä?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lisäisin vielä Maguiren tuohon. Aivan loistavaa topparipeliä. Parissa viime pelissä sitä tasoa mitä hintalappu edellytti.
Kova kaveri vielä viereen, niin alkaa oma pää olla betonia.
Matic hallitsi keskikentän pohjaa suvereenisti.
 

Viimeisen puolituntisen sai katsoa millä miehillä ( tai pojilla) Ole aloitti laivan kääntämisen.

Nyt peli rullasi kevyellä pintakaasulla Brighton kumoon, jolta tosin uskalsin odottaa enemmän.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×