Jump to content
Sign in to follow this  
tractor girl

22.7.2020 Manchester United vs West Ham United@Old Trafford

Recommended Posts

Utd_vs_Tot.png ............VS...................West_Ham_United_FC_logo.svg
                     Keskiviikko, Heinäkuu 22 2020
                                       Klo: 20.00
                          Old Trafford, Manchester

Share this post


Link to post
Share on other sites

5. Manchester United: WWWDW
16. West Ham: WDLWW

Kauden viimeiset kaksi peliä edessä valiossa ja ratkaisevat sijoituspelit. Kaksi voittoa olisi ainakin punnerrettava, vähempikin voi riittää, mutta jätetäänkö toisten varaan vai naulataanko homma kotiin?  Kolmossija täysin haarukassa, LIV-CHE pelataan heti perään ja saahan nähdä kuinka siinä käy. Häviötön putki Manulla valiossa jatkuu, Hammers on saanut piristysruiskeen ja varsinkin Noble-Antonio(viikon sisälle 6 osumaa) kaksikko on hinannut kinkkupoikia turvaan putoamiselta. Hammersin viimeinen peli Villaa vastaan joten viimeinen putoaja saattaa ratketa vasta silloin. Toisaalta tänään tiistaina pelaavat myös sekä Watford ja Villa ja homma voi olla sitten putoajilla selvä, vaikka maalieroilla. Hammersin panokset sitten kysymysmerkillä, lie sama onko 15. vai 17.? taulukossa.

 Josko Manchesterin pojat olisivat jo toipuneet cup-pelistä ja sisuuntuneet tappiosta sen verran että nyt riittää virtaa ja voimaa. Pari nopeaa maalia , ettei mene punnertamiseksi ja homma hoitoon. McGuiren silmät liekö vielä pyörivät vieterin päässä, Bailly ei pelaa ainakaan, Shaw:lla jotain pientä häikkää.. Jotenkin harkitsisin jopa Romeroa maaliin, tässä pelissä ei enää kannata imuroida typeriä maaleja. Luulen kuitenkin ettei Olella ole munaa vaihtaa molaria. Iso mies Ighalo olisi hyvä Antoniota torppamaan kun Viktor jää heiveröiseksi maalin edessä.   

                                                                                                                              Romero

AWB - Lindelof - Maguire - Williams
Matic - Pogba
Greenwood - Bruno - Rashford
Martial

 

 

Chelsea pelaa siis poolia ja Wolvesia vastaan vielä, Manu Hammersia ja Leicesteriä vastaan  ja Leicesterillä vain tuo yksi peli. Kettupojilla taitaa olla kivaa..saavat viikon huilia ja keskittyä Manun kaatoon. Liekö Chilwell, Maddison, Pereira kerkeävät peliin, Soyuncu ei ainakaan pelaa pun.kortin vuoksi?

3 Chelsea    36  19  6    11  64-49  63
4 Leicester   37 18 8 11 67-39  62
5 Manchester United   36 17 11   8 63-35  62

 

                                                                                                

 
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tänään kannattaisi hakea 3 tai 4 maalin voittoa, jolloin pieni tappiokin riittäisi Leicesteristä. West Ham on Unitedille perinteisesti ollut mörköjoukkue, joten pienellä varauksella kuitenkin. Avaukseen voi harkita DDG:n tilalle Romeroa ja McTominay Maticin paikalle. Ero jälkimmäisten välillä on silti niin iso, että mieluummin lähtisin Maticilla. 

Antonio tulee kiusaamaan Lindelöfiä, eli sinne suunnalle tarvitaan myös apuja. Yläkertaan tuttu viisikko tekemään tuhojaan. 

Romero

AWB - Lindelof - Maguire - Williams
Matic - Pogba
Greenwood - Bruno - Rashford
Martial

Share this post


Link to post
Share on other sites

Toivottavasti äijät ovat saaneet tarvitsemaansa huilia. Kyllä asiat helpottuisi kovasti jos tää voitettaisi. Voitto alla olisi helpompaa lähteä viimeiseen otteluun, vähän edes paineita helpottaisi. Kaikki omissa käsissä ja blaa blaa blaa. Nyt asennetta ja tekoja! 

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minuutti sitten, Kynot kirjoitti:

Voi Pogba sentään. Ota ne pallot vastaan ku mies perkele!

Vaistomainen reaktio, ei voi mitään. Nyt nopeampia/suoraviivaisempia hyökkäyksiä ja varsinkin Greenwoodin kautta. 11 ukkoa muuten aina edessä. Rasse vaisumpi tänään näköjään.BF yrittää taas pirun hienoja pikkusyöttöjä, ei ole vielä natsannut kohdilleen. Victor ollut hyvä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Uskomatonta että palloa pelattiin Williamsille, joka pelasi heti alaspäin. Manu ei ansainnut voittoa. West Ham parempi toisella jaksolla. OGn olisi pitänyt ottaa rasse aiemmin pois. No,jännitys säilyy. Katseet kääntyy liverin peliin🤪

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pereira, Mata, Alexis, Jones, Smalling, Rojo, Lingard.

Toivottavasti saadaan noista mielellään kaikki pihalle ja pari hyvää hankintaa sisään. Peli on sen näköistä, että kaikki ovat aivan puhki. 

Esimerkiksi pelkästään Sancho mahdollistaisi sen, että Rassen ei tarvitsisi avata joka pelissä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×