Jump to content
Sign in to follow this  
tractor girl

EL 16.8.2020 Sevilla vs Manchester United@Stadion Köln Cologne

Recommended Posts

 
                                   SVL_logo.png...........VS.    .....ezgif_4_237e01208b.png                                      Sunnuntai, 16 Elokuu  2020
                                                   Klo: 22.00 
                            RheinEnergieSTADION, Köln, Saksa

Share this post


Link to post
Share on other sites

United oli aika huonosti organisoituna maalissa, kun puolet porukasta odotteli heittoa omalle joukkueelle(mikä siitä olis pitänyt tullakkin). Välillä jalkapallossa tulee maaleja, eikä niihin kaikkiin tarvi löytää syyllistä. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jos jotain posia haluaa hakea, niin kyllähän Unitedin olisi tästä jatkoon pitänyt mennä. Mutta oli vähän samaa kuin Köpistä vastaan, eli palloa ei saatu mistään maalivahdin ohi.

Nyt paljon lepoa Rasselle ja kumppaneille, pari hyvää hankintaa sisään ja 80 pisteen kausi tähtäimeen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ensimmäinen vartti toisella puoliajalla oli hyvää hyökkäämistä sen jälkeen se kuihtui lähes täysin. Greenwood oli aivan liian itsekäs aina pallon saadessaan, olisin vaihtanut hänet Ighaloon viimeistään varttia ennen loppua. Joku Sancho olisi voinut olla tässä pelissä se ratkaiseva tekijä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pelillisestihän manulta hyvä suoritus, jossitellahan voi tuhlatuilla maalipaikoilla mutta manu ei käyttänyt sevillan puolustuksen paria virhettä hyväkseen, sen sijaan sevilla käytti. Oliko heillä muita maalipaikkoja? Eipä juuri. Eli tällä tasolla virheettömyys vaatimus on korkea. Viihdyttävä matsi, onneksi ei ollut kysymys mestareidenliiga paikasta. Nyt lepoa, joka ei tule olemaan kuin parin viikon mittainen. Manun johdon on kuitenkin painettava pitkää päivää  sillä rosteri on liian kapea ajatellen tulevan kauden haasteita. Pari kunnon vahvistusta, kiitos. Ja nopeaa toimintaa jotta yhteisvalmistautuminen tulevaan olisi paras mahdollinen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×