Jump to content
Sign in to follow this  
tractor girl

Valioliiga kausi 2020-21

Recommended Posts

Tuli tänään katsottua pitkästä aikaa valiota ja avauspelejä. Arsu jyräsi 3-0 heikon Watfordin ja pool oli pitkään lirissä Leedsiä vastaan. Kyllä oli Virgil ja A-A melko hukassa puolustuksessa, joku Harrison veivasi  kaverit kebabille ja Keitan samaan nakkijonoon, Leedsillä neljä laukausta ja kolme maalia.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salah, Calvert-Lewin, Vardy aloittivat jo maalipörssiin kiipeämisen. Mourinhon poppoo oli yllättävän vaisu ja jäi nollille Evertonia vastaan. Siniset saattaa Ancelotin alaisuudessa parantaa viime vuodesta. Pickfordkin piti jopa nollan!!!(jopa 5 torjuntaa)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wba:n peliä katsellessa mietin minne on joutunut suurlupaus Berahino ja hukkaanhan se on joutunut..Kaudella 2014-15 vielä kuitenkin teki 20 maalia.

In 2012, Berahino was convicted of being drunk in charge of a vehicle.[87]On 22 October 2014, Berahino was arrested on the M6 near Lymm, Cheshire, on suspicion of drink driving.

[122] He was charged with the offence in January 2015,[123] and admitted to it before North Cheshire Magistrates in Runcorn, who gave him a 12-month driving ban and a fine of £3,400.[124]

Berahino was arrested in the early hours of 18 February 2019 in central London and charged with drink driving.[125][126] On 15 May he was found guilty of drinking and driving at Highbury Magistrates' Court and fined £75,000 and banned from driving for 30 months.[87] The court heard that Berahino had been robbed of his jewellery before his arrest, but held it was not a necessity for him to be driving as his partner was at the wheel beforehand.[87]

https://en.wikipedia.org/wiki/Saido_Berahino

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sheffield U tuskin taistelee samoista sijoituksista tällä kaudella, perinteinen toinen, vaikeampi kausi nousun jälkeen on todennäköisempi. Olisiko Everton kauden suurin nousija, jos saavat puolustuksen kuntoon niin ainakin kuuden joukkoon on kaikki mahdollisuuudet. James Rodriguez on ollut nappihankinta heille.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On ‎21‎.‎9‎.‎2020 at 22.07, tractor girl kirjoitti:

Sheffield U: kaksi peliä ja kaksi tappiota.

Neljäs tappio tulossa tällä kaudella neljästä pelistä, maalein 0-6.

Seitsemäs tappio putkeen, nyt on teräs ruosteessa.

Share this post


Link to post
Share on other sites
17 tuntia sitten, 20Legend kirjoitti:

VVD eri lähteiden mukaan sivussa yli puoli vuotta polvivamman takia. Eihän tuollaista kilpakumppaneilleen toivo, mutta merkittävä asia mestaruustaiston kannalta ja muutenkin. 

Kyllä ja pool viiden pelin jälkeen maalisuhteella 13-13. Tästä kaudesta saattaa tulla melko yllättävä. Maaleja tulee ja menee ainakin pirusti nyt vähän kaikilla ja kaikille. Tuo loukkaantuminen vie kyllä mestaruuden uuteen osoitteeseen ensi keväänä jos ei ollut jo muutenkin matkalla jo.

Share this post


Link to post
Share on other sites

https://www.bbc.com/sport/football/54590771

Tuossa varmistus ja kun ACL-vammasta kyse, loppukaudesta aikaisintaan nähdään hollantilainen kentällä. Tilalle Kloppolla on heittää Matip, Phillips tai Fabinho. Eivät he huonoja puolustajia ole, mutta eivät missään nimessä täytä VVD:n jättämää aukkoa fyysisyyden ja pallollisen osaamisen suhteen. Oikeastaan Liverpool joutuu miettimään koko pelitapaansa hieman uusiksi, sillä VVD:n jakamat pallot ovat tärkeässä roolissa vastustajan prässin purkamisessa. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 minuuttia sitten, ruuuuud kirjoitti:

Hieno linja/var meno englannissa vrt Martialin läpsy (3 pelin pelikielto) ja Pickfordin taklaus (ei edes korttia )

Niin, ehkei Pickfordille pidempää bannia kuuluisi, kuin 3 ottelua Martialin tavoin, vaikka saarilla Liverpool-fanit ovat halunneet pidempää pelikieltoa. Tavoitteena Pickfordilla oli tehdä itsensä isommaksi, ja oli osin huonoa tuuria, että VVD:n koipi jäi huonoimpaan mahdolliseen paikkaan. Tahattomuus ei kuitenkaan poista sitä, että suora punainen Pickfordille olisi ollut oikea tuomio. Joten vähän ihmetyttää, mitä VAR siellä kopissa toisinaan tekee ja miksi tällaiset tilanteet voidaan katsoa läpi sormien. Ellen väärin muista, niin Martialin tilanteessa oli itsessään epäjohdonmukaisuutta, kun tilanteen aloittanut Lamela selvisi keltaisella. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×