Jump to content
Sign in to follow this  
20Legend

24.10.2020 Manchester United vs Chelsea @ Old Trafford

Recommended Posts

ezgif-1-1868414b6010.png      VS   ezgif-1-0db15fab8086.png

La 24.10.2020 klo 19:30 Suomen aikaa
@ Old Trafford, Manchester

 

Iso peli huomenna. Avaus voisi olla vaikka seuraavanlainen. En muuttaisi 3 alakertaa, lähinnä vdB tai Pogba Martialin tilalle.

De Gea
Axel - Lindelof - Shaw
AWB - Fred - McTominay - Telles
Pogba - Bruno
Rashford

Share this post


Link to post
Share on other sites

Chelsea tekee maaleja mutta päästää niitä myös. Martial vielä pelikiellossa, viime pelin miehistö yllätti uhrautuvaisuudellaan joten Telles ja Axel kehiin(hyvä sanoa kun puolet saikulla) . Riittäisiköhän Matan vauhti peliin? Cavanille tuleeko minuutteja?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Toivitaan että Pariisin reissu on antanut virtaa ja itseluottamusta. Kauden ensimmäistä! kotivoittoa valiossa haetaan. Ottelu viitoittaa hyvin vahvasti sitä missä valioliigan osalta mennään. Mielenkiinnolla seuraan millä ryhmityksellä OG vie joukkueensa kentälle? Samoin miten hän suhtautuu Pariisissa onnistuneisiin. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
54 minuuttia sitten, 20Legend kirjoitti:

Tsemppi-James avauksessa ei herätä luottamusta, kuten ei Lindelöf-Maguire, mutta toivottavasti Ole tietää mitä tekee. 

Niinpä niin, James näkymätön avausjaksolla ja Maguire selvisi ilman pilkkutuomiota VAR:n ansiosta. Chelsea oli yllättävän passivinen ja oikeilla vaihdoilla peli on täysin voitettavissa. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tarkka peli. Manulla oli ratkaisupaikat. Harry ja Victor hoitivat hommat. Pogba alkaa kuulua avaukseen samoin Greenwood. Jamesin peli tehotonta. Rasse oli hyvin esillä. Ei ollut mikään klassikko, molemmat varoivat virheitä. Kotivoitto puuttuu vieläkin tällä kaudella. V Beekin tilanne ihmetyttää. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ihan ok peli ja ihan ymmärrettävää ja ehkä jopa odotettavaa, että kahden paremman (nousujohteisen) esityksen jälkeen tulee ns "solid esitys". Pelissä ei mielestäni mitään suurta yksittäistä ongelmaa ja jos ei kukaan pelaaja noussut ylitse muiden, niin ei kyllä pettänytkään.

James oli vaisu, mutta toisaalta kaveri vahvuudet on juosta vastaiskuun ylhäällä puolustavaa joukkuetta vastaan. Chelsea oli defensive moodilla liikenteessä ja selkeästi jätti 3 pelaajan linjan kohtuu alas, jolla esti pääosin Rashfordin ja Jamesin pystyjuoksut/-kuljetukset. Paikat ratkaista ottelu oli ja nyt ei mennyt. Chelsealla ei juuri todella vaarallisia paikkoja ollut ja vaikea sanoa johtuiko tämä Chelsen hyökkäyksen heikkoudesta vai Unitedin parantuneesta puolustus pelistä.

Cavnille minuutteja, niin käyttökelpoinen striker. Menee boksissa palloihin hyvin, joka Unitedilta puuttunut. Nyt ei vain riittävästi saatu palloja saati laatupalloja boxiin.

VDB tilanne on mielenkiintoinen. Itsekin haluaisin kaverin kentälle, mutta mille paikalle? Tämän päivän avaukseen olisi ollut Matan tilalla. Ehkä myös Jamesin, mutta sitten Mata pitäisi korvata suoraviivaisemmalla pelaaja esim Greenwood? Fernandesin korvaamisessa VDBlla ei ole järkeä, koska juuri Bruno tarvitsee VDB:n kaltaisen pelaajan rinnalleen. Tasapainon säilymiseksi ei voi suoraan korvata Fred tai McTominayta. Kaiken lisäksi penkillä on Pogba, jonka viimeaikaiset esitykset ovat taas hieman lupaavampia.

Kokonaisuutena esitys tasapaksu 7.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ihan ok esitys mielestäni Unitedilta kaatosateessa.

Paikkoja oli ratkaista (Rashford) peli, mutta ei nyt sitten uponnut. Cavanista todennäköisesti vielä meille paljon iloa, näyttävä sisääntulo pitkän tauon jälkeen.

Chelsea melkoisen vaisu, ei ensimmäistäkään todellista maalipaikkaa, maalivahti selkeästi joukkueen paras, olisi nyt edes pistänyt omiin sen kulmaksi menneen...:)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×