Jump to content
Sign in to follow this  
tractor girl

21.11.2020 Manchester United vs West Bromwich Albion@Old Trafford

Recommended Posts

utd.png ...........VS............... ezgif-3-f5de43e7b4e0.png 

 


                  Lauantai, Marraskuu 21 2020
                                    Klo:  22.00 
                      Old Trafford, Manchester

Share this post


Link to post
Share on other sites

14. Manchester United: LWDLW
18. West Brom: LDDLL

Puolustuksesta puuttuu ainakin Shaw, luultavasti Lindelöf, Telles edelleen koronassa. Pogba tuskin kentälle asiaa, DvbB ei saa aikaa, Martial? onko kunnossa. Annetaan tasoitusta jonkun verran mutta Weban puolustus ei ole pitänyt tällä kaudella joten kyllä sinne maaleja pitäisi saada. Ei  kuitenkaan pidä mennä liput liehuen kentälle, työ on kuitenkin tehtävä voittaakseen.

DdG
AWB Tuanzebe Maguire Williams
McTominay Fred
Greenwood Bruno Rashford
Cavani

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ihan hyvällä jalallahan United on tullut peliin. Nyt vaan pitää tarvittavat maalit kaivaa sieltä. Jokainen ties ennen peliä et ei oo mikään helppo sumppu pyöritellä. Jos Martial ei olis umpijäässä niin peli olis 1-0. Vähän myös jossiteltavaa jäi siitä paidan repimisestä boksissa. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Loppua kohden vähän parani, mutta kyllä alkuun näytti kuin olisi harjoituspeli salfordia vastaan.

DDG, Maguire, Fred, Bruno, Mata ihan hyvää peliä. Rasse ja Martti melkoisen laiskaa ja halutonta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eka kotivoitto tälle kaudelle olisi ihan jees. Rasselta ja Martilta pientä tasonnostoa ja parempaa liikettä boxiin niin eiköhän maalejakin tule. 

E1: Ja heti Weballe pilkku :D Ei ole todellista...

E2: Mun mielestä oikein meni, Bruno koski palloon ensin. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
17 minuuttia sitten, herpati kirjoitti:

Ei ole pelissä mitään kehumista ainakaan toistaiseksi. 

Samaa voisi sanoa kaikista Unitedin kotipeleistä tällä kaudella, sitä yhtä lukuun ottamatta. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ajattelin että tässä oli katastrofin ainekset käsillä, kun: 

1) ei pre-seasonia

2) siirtojen jättäminen deadline-dayhin 

3) otteluruuhka, joka ei ainakaan tule hetkeen helpottamaan

4) kokematon valmentaja. 

Ja sen mukaista meno tällä hetkellä kentällä onkin. Joukkueellinen pelaajia, jotka ovat kuin eivät olisi koskaan yhdessä pelanneet. En tiedä onko Ole edes kovin hyvä motivoija tai man managementin taitaja, Martialin ja DvB:n tapauksista päätellen. Tänään siellä oli esim. puolikuntoisen näköinen Matic hölkkäilemässä täydet 90 minuuttia, eikä Pogbaa kokoonpanossa. DvB:lle annettiin tuttuun tapaan 10 minuuttia lopusta. Voi kuvitella, millaisen signaalin se antaa uudelle hankinnalle valmennuksen luottamisesta. 

+++ Bruno

++ DDG

+ Lindelöf

--- Martial

-- Matic

- Rashford

Kaikki hyvä tekeminen Unitedissa tapahtuu Fernandesin kautta, ilman häntä näiden ottelujen katsominen olisi suoraan sanottuna ajan haaskausta. Niin, ja onhan myös DDG saanut mojonsa takaisin.

Hyvä kuitenkin tietää, että kautta on paljon jäljellä, ja ainakin teoriassa otteet voivat parantua. Mutta helppoa se ei tule olemaan. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kolme pistettä. Kamalalla pelillä.

Mitään juonta pelaamisessa näyttänyt olevan.
Bruno pyöri moottorina ympäri kenttää. Siinä Weban ylärima tilanteessakin oli tullut omaan boksiin varmistamaan Maguiren mennessä pallolliseen.
Melkoisella tuurilla + DDG hienolla torjunnalla pisteet tuli. Väliäkös sillä, jos tulosta tulee jatkossakin.

Mata oli tunnin paras liikehyökkääjistä. Martti käveli liki 90 min. Miksi?
Toivottavasti onnistumiset hyökkääjillä tulee seuraavissa peleissä, kun tänään tuhlailtiin.

Ole näyttää todella väsyneeltä ja stressaantuneelta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tärkein eli kolme pistettä tuli. Harvassa on ne jengit tällä hetkellä joilla peli rullaa jotenkin todella upeesti.
 

Martialin pitäs kyl löytää erittäin nopeasti formi tai kohta vois jo Cavania kokeilla avauksessa. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ottelusta jäi mieleen se että kentällä oli yksi manun pelaaja jonka elekieli ja tekeminen oli oikealla punaisen paidan arvoisella tasolla eli Bruno. Ei Brunokaan päässyt parhaalle tasolleen mutta sen ymmärtää koska muut pelaajat eivät pystyneet häntä auttamaan. Rehellisiä kun ollaan kuten mm.M.E.N otteluraportissaan mainitsee niin onnettoman hyökkäyspelin tehottomuuden takia voiton takuumies olikin De Gea!  Martial keskushyökkääjänä ei edelleenkään vakuuta. Rassen laita oli tukittu, eikä toisen laidan kautta edes yritettykään kunnolla ylös päin, joka osittain johtui WBn heikosta tehosta hyökkäyssuuntaan. Eli oikea laita huutaa ratkaisuja! Olisiko OGn tehtävä radikaali ratkaisu, Cavani avaukseen Martial penkille? On selvää ettei Cavani näillä jämä minuuteilla pääse peliin mukaan. Ja OGn pitää löytää oikea ryhmitys, taktinen asetelma miten nykyinen ongelma eli keskikentän pelillinen junnaaminen saadaan nopeammaksi, Pogba oli ja väitän olisi parhaimmillaan edelleen avain, mutta onko siihen sitouttaminen enää kummaltakaan osapuolelta eli seuran ja pelaajan puolelta mahdollista? Sen näemme jouluun mennessä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Davelle yksi hieno spagaattitorjunta, Manu pyöritti ja hallitsi peliä mutta kyllä se vaan on vaikeata päästä sinne maalin eteen. Victorilla tänään ihan hyvä pelipäivä, Maguire heilui enemmän hyökkäyspäässä.  Bruno-Telles kulmurit vaativat vielä harjoittelua. :dielaughing:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kun tuli katsottua ennen eilistä peliä huippuottelun Spursin ja Cityn välillä niin ero oli huima. United näytti korkeintaan keskitason porukalta, paljon pitää muuttua jos neljän parhaan joukossa ollaan kauden päättyessä, enkä usko että ainakaan nykyvalmennuksella sinne päästään.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eräs huomio pelistä. Kun laitapeli ei toimi ja kun varsinkin molempien laitapakkien ylös nousut puuttuivat lähes kokonaan niin tietenkin myös keskitykset boxiiinkin puuttuivat.  Ottelu vain vahvisti sen että valmennuksella on ns."sormi suussa" taktisen suunnitelman rakentamisessa. Kuvaavaa taktiselle köyhyydelle oli että Harry nosi useita kertoja pallon kanssa hyökkäykseen. Martialia kun seurasi manun "hyökkäysrakentelussa" pisti silmään että hän hiihteli vastustajan puolustuslinjassa vailla terävyyttä, yrittämättä tulla Brunoa vastaan hakemaan palloa. Ja kun matalalla plokilla pelaava vastustaja on vastassa niin Martialin tehoista on suurin osa syöty. Martial ei ole keskushyökkääjä tyylinen pelaaja vaan hänen pitäisi mielestäni päästä pelaamaan vasemmalta, mutta siellä on rasse. Eli OGlla on hyökkäyksessä vähän samanlainenlainen tilanne kuin keskikentällä, pelaajia joita on vaikea laittaa kentälle optimaaliseen muotoon. Tästähän on paras/pahin esimerkki DvB. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Btw. Eikös citizens ole Manun takana ja tehnyt vähempi maalejakin? Martialin laitapelaamisesta mulle tulee aina mieleen kun se seisoski rukkaset kädellä siellä sivuviivan tuntumassa:sleep: 

Eilen oli paikkoja useammalla kaverilla lopen mutta päin mokea tai muuten heppoisia kuteja. Maalitykki puuttuu meiltä edelleen. Kliininen Kaveri joka tekee sen 15-20 maalia kaudessa. Kaudesta toiseen. Kuten Aguero, Kane, Vardy...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×