Jump to content
Sign in to follow this  
tractor girl

29.11.2020 Southampton vs Manchester United@St Mary`s Stadion

Recommended Posts

Pelillinen ilme parempi kuin tulos taululla. Mutta tappioasemaan joutuminen vei parhaan vireen. Ja jos Bruno ei tee maalia niin huolestuttavaa on että muilla se on sattuman varaista. Nyt on selvää että soton puolustaa ja odottaa vastaiskun paikkaa. Ihme vaaditaan jos pistekin saadaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Upea peli. 2-0 asemasta 2-3 voittoon. Hieno loppu, loppuun asti taistelua. Ei Sotonilla ollut eväitä enää toisella jaksolla, jäi vastaanottajaksi. Cavani 2+1. Olisiko Martial tehnyt saman vaihdosta?  Brunolle taas maali ja Rasselle syöttö+ yksi missattu. Daven mahdollinen loukkaantuminenkaan ei harmita kun Henderson on valmiina.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ihme nimeltä "el matador" tuli ja näytti miten hyökkääjä pelaa. Palloa boxiin niin tälläinen hyökkääjä on "tappava" ase. Voittohan oli ansaittu. V Beek osoitti sen miksi hän kuuluu avaukseen. Hän pelasi kentän eri alueilla, pallollisena ja toi etenkin hyökkäyspuoliskolla pallollisella pelillään rakennetta etenemisiin. Harry oli hyvä. Fred paransi ottelun edetessä. Rasse tehoton mutta syöttö voittomaaliin antaa paljon anteeksi. Tärkeä voitto.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Huikea nousu!! Vähän hirvitti ekan jakson jälkeen, kun ei onnikaan ollu myötä mut onneks tuli katottua peli loppuun asti! On se Cavani laatu äijä. Pitkästä aikaa kunnon ysi Unitedilla. Ei pitäs olla epäselvää kuka on avauksessa ysipaikalla tästä eteenpäin. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kyseessä oli Ole Gunnar Solskjærin miehistön kahdeksas peräkkäinen vierasvoitto Valioliigassa. Saavutus laittaa uusiksi seitsemän peräkkäisen vierasvoiton ennätyksen, jonka United saavutti Sir Alex Fergusonin alaisuudessa sekä vuonna 1993 että 2002.

Kyseessä oli myös ensimmäinen kerta Valioliigan historiassa, kun mikään joukkue on onnistunut voittamaan neljä peräkkäistä vierasottelua takaa-ajoasemasta.

Brighton, Newcastle ja Everton johtivat kaikki otteluitaan kotikentällä, kunnes United käänsi pelit dramaattisesti itselleen aiemmin tällä kaudella. Ei siis ole kovin yllättävää, että historia toisti itseään myös Southamptonissa.

Cavanista tuli vasta Valioliigan historian toinen kolmessa maalissa mukana ollut vaihtomies. Cavanin lisäksi vain Solskjaer on kyennyt samaan. Norjalainen nimittäin iski neljä maalia Nottingham Forestin verkkoon helmikuussa 1999.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Katsoin pelin vasta eilen yöllä.

Avauspuolisko hieman sekavaa peliä molemmilta. MU liikkui kyllä terävästi, muttei prässi ollut kovinkaan yhteneväistä ja pelin rakentelu oli usein sattuman varaista.
Shampton käytti paikkansa upeasti.
Toisella tapahtui ryhdistäytymistä. Peli parani.
Henderssonista huokui valmius ottaa pesti vastaan. Tutisevien otteiden sijasta ihan päällikkö heti ensi minuuteista lähtien.
Bruno johti orkesteria taas esimerkillisesti ja Cavani toi ammattimaisuutta kentälle.
Rasse hieman Martti asenteella, mutta sai pientä lisävirtaa kahden edellämainitun näyttäessä miten ammattimiehet hoitavat asiat.
Hasenhüttl  oli jossain haastattelussa sanonut; ettei Brunon maalin jälkeen ollut voittajasta epäselvyyttä.

Ja niinhän MU tuli takaa tasoihin ja ohi, kuten silloin joskus ennen...:)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×