Jump to content
Sign in to follow this  
tractor girl

17.12.2020 Sheffield United vs Manchester United@Bramall Lane

Recommended Posts

S.png .............VS...............M.png
                     Torstai, Joulukuu 17 2020
                                   Klo: 22.00 
                       Bramall Lane, Sheffield
 

 
         ezgif-3-852c1070210d.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

8. Manchester United: WWWWD
20. Sheffield United: LLLLL

Vieraspeli ja voitto tästä nyt hyvällä pelillä ja tehoilla, pliis. Hörpättäisiin sarjataulukossa kivasti ja saataisiin peliä vähän taas kuosiin. Sheffield on rämpinyt tätä kautta ilman voittoa ja kärsii vissiin kakkoskauden krapulaa. Pelata ne osaavat, se nähtiin viime kaudella joten ei tämä läpihuutojuttu ole.

Henderson maaliin nyt, AWB-Lindelöf-Maguire-Telles, Fred-Pogba, Bruno, Martial-Rashford-Greenwood

Cavani kysymysmerkillä ja Beek tuskin avarissa.:mad: 20.12 sitten Vastaan Leeds joten paukkuja sinnekin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sheffieldin peli on todella sekasin tällä hetkellä. Viime vuoden raikas tuulahdus pelitavallaan on muisto vain. Viime kaudella kaikki kääntyi positiivisesti, nyt päin vastoin.
Pari kolme peliä nähnyt tältä kaudelta ja joukkue on näyttänyt championshipin alapään painiporukalta kuin valioliiga joukkueelta.
Toivottavasti heti alkuun peli selväksi, kun vastustajalta on itseluottamus hukassa, niin olisi mahdollisuus lepuuttaa avainpelaajia ja antaa vähemmän pelanneille vastuuta toisella puoliajalla..

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minuutti sitten, Kynot kirjoitti:

Mitä helvettiä tuolla kentällä tapahtuu? Miksi jokainen peli pitää alottaa aivan seisovin jaloin???

 

Joo, näitä alkuja on nähty, aivan sitä itseään... eli valmistautumisongelmia, ei kai valmennuksen piikkiin?

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 minuuttia sitten, Kynot kirjoitti:

Kaiken voi laittaa valmennuksen piikkiin jos haluaa. Kyllä siellä on pelaajilla myös vastuu tehdä muutakin, kun puhallella muniin. 

Arvasinhan etteihän nyt valmennusta voi arvostella. Jossainhan on perustavan laatuinen ongelma kun näitä surkeita aloituksia on niin monessa ottelussa.

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 minuuttia sitten, herpati kirjoitti:

Arvasinhan etteihän nyt valmennusta voi arvostella. Jossainhan on perustavan laatuinen ongelma kun näitä surkeita aloituksia on niin monessa ottelussa.

Voi arvostella, mutta valmentaja ei kentällä pelaa niin ei aina voi mennä valmentajan piikkiin laittamaan kaikkea. Pelaajilla on isoin vastuu siitä millasella asenteella ne haluaa kentällä pelata. 
 

Mutta peli palannut raiteilleen. Toivottavasti se naulaus tulis tosiaan pian, niin kierrätystä pääsis tekemään. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ekat 20 min kentällä oli yksi United joka halusi voittaa pelin.
Prässäsivät, antoivat mustelmia ja tekivät MU pelaajille pelin ikäväksi.

Heidän hidas keskuspuolustus antoi onneksi mahdollisuuden tulla mukaan. Nyt kopissa herätys ja kaasu pohjaan.
Kierrätystä joukkue kaipaa.

Tuskin Ole on käskenyt kavereita kentälle katselemaan mitä tapahtuu. Joukkue on vastuussa mitä kentällä tapahtuu.
Hendolla taisi olla hiukan ylilatausta. Kyllä se tästä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yksi virhe ja jengi vetää massiivisen herneen nenään??? Virhe joka oli ja meni ja sille ei nyt mitään voi, eikä sillä ole oikeasti vaikutusta mihinkään. Ei edes Hendersonin peliaikaan vaikka sekin kortti vedetään lehdistön ja fanien toimesta esiin, kun DDG aloittaa ensi pelin (jonka olisi 99% todennäköisyydellä aloittanut ilman loukkaantumisia muutenkin).

United ei kaiken lisäksi aloittanut peliä niin huonosti kuin osa täälläkin manaa. Maali tuli yksittäisestä virheestä, ei kollektiivisen heikosti pelaamisen seurauksena. United oli valmistautunut Bladesin alkurynnistykseen. Puolustus omalla kolmanneksella oli ihan hyvää, mutta selkeästi heikompaa keskialueella, joka osin odotettavissa kun Matic-Pogba avaa. Silti Sheffield U ei saanut muuta aikaan kuin näennäisen paineen ja aktiivisen prässin josta United ei päässyt hallitusti ulos ja hyökkäämään. 

Bladesin alkurynnistyksen hiivuttua odotetusti, peli kääntyi Unitedille. Ihan hienot Maalit, joissa molemmissa huikeat syötöt ja Rashfordin suoritus..... oli jäätävän kova osoitus kaverin taitotasosta.

Toiselle jaksolle odotettavissa. Baldes rynnistää alkuun. Sen jälkeen oltava tarkkana vastaiskujen kanssa. Mielummin ensimmäiseen 15 min maali Unitedille ja sen jälkeen vaihtoja.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ei se helpoimman kautta tullut taaskaan, mutta jälleen vierasvoitto! Nopeaa, tehokasta peliä toisella jaksolla ja United näytti vaarallisuutensa vastahyökkäyksissä. Erikoistilanteissa puolustus vuotaa ja niille pitäisi jotain tosiaan tehdä. Onneksi lopun koomailu ei kostautunut. Rashfordilta tänään todella kova peli. Pogballa vire näyttäisi jatkuvan, joskin vaaralliset pallonmenetykset pitäisi saada pois. Brunolta useampi huikea läpisyöttö eikä ihme, että United oli vaikeuksissa heti miehen tultua vaihtoon. 

+++ Rashford

++ Fernandes

+ Pogab

Sunnuntaina kauden toistaiseksi mielenkiintoisin peli vanhaa arkkivihollista vastaan! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Outo peli. Hendersonin moka, 10 min. tehopätkä jossa 2 maalia ja Rashfordin melkein maali, ei pilkkua eikä Brunon rankkaria, loppuhäslinki taas sitten ja kylmä rinki että tuleeko tasoitus. Maalit oli toki komeita ja syötöt niihin. pisteet mukaan ja suunta ylöspäin.

Btw. McGoldrick tractor boysin ex-pelaaja:)

Btw2.Man Unitedia on parjattu läpi kauden, mutta niin vain rästipelinsä voittaessaan joukkue nousee Valioliigassa toiseksi. Silloin eroa sarjakärki Liverpooliin olisi kaksi pistettä. Liverpool ja Manchester City ovat parina viime vuonna olleet niin ylivoimaisia, että harva osasi tämän kauden alla ajatella vallan vaihtuvan. Nyt sarja on kuitenkin hyvin tasainen. Liverpool toki johtaa, muttei kovin suurella erolla. City taas konttaa sijalla yhdeksän, joskin sekin rästipelinsä voittamalla nousisi viiden pisteen päähän kärjestä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ole ihmetteli miksi jälleen ottelun alku oli "sloppy and slow again". Olen mukaan juuri ottelua oli painotettu mm.videoin. Onneksemme Rasse onnistui hienon kuvion päätteeksi ja peli vapautui. Toivotaan että Rasse onnistuisi myös kotimatseissa, nyt 5 maalia kaikki vieraissa. Pogballa on halu näyttää että hän kunnossa ollessaan on avauspaikan arvoinen. Eli jos hän pääsee tasolleen niin mitä vain voi tapahtua. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

PP pelasi ihan hyvin ja yritteliäästi. Laiska hölkäily oli nyt poissa. Hienoa.
Martti haahuilee mielestäni edelleen varjojen mailla maalistaan huolimatta. Rasseltakaan mikään erityisen hyvä peli; muuten kuin tehojen suhteen.
Greenwood oli myös varjojen mailla.
Ykkösavaus kuormittuu kovasti. Kolme pistettä oli hyvä lopputulos, mutta olisi suonut selkeämmät luvut ja aikaista sekä runsaampaa rotaatiota.
Tosin Brunon lähdettyä kentältä; joukkue näytti hieman avuttomalta ilman johtajaa.
Tuolla pelitahdilla loukkaantumisriski kasvaa, sekä eniten pelaavat menettävät tuoreutensa.
Matankin olisi uskaltanut ottaa jo varhemmin kentälle. SU verkkainen alakerta olisi sopinut Matalle hyvin; kun korvien välissä liikkuu jalkoja vinhemmin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×