Jump to content
Sign in to follow this  
tractor girl

LC 23.12.2020 Everton vs Manchester United@Goodison Park

Recommended Posts

Ton.png ..............VS..................utd.png
                 Keskiviikko, Joulukuu 23 2020
                                   Klo: 22.00 
                    Goodison Park, Liverpool

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ole haluaa pytyn varmaan kisasta kuin kisasta, mutta Leicester tulee vastaan Tapaninpäivänä ja  SE peli on ensimmäinen kuuden pinnan peli valiossa, ja sinnekin kannattaa jättää paukkuja. Pientä kierrätystä edes. Yksi peli ilman Brunoa? Leeds voitossa James, Greenwood, de Beek  saivat peliaikaa ja PP+Matic huilivat. Topparit pelaavat hurjia minuutteja mutta minkäs teet. Bailly on aina  jokerikortti puolustuksessa. McTomi ja Shaw kysymysmerkillä ovatko pelikunnossa. Luulen että tulee tasainen peli, Richarlison-Calvert-Lewin takaa sen.

Henderson
Williams Lindelöf Maguire Telles
VDB Matic
James Pogba Greenwood
Cavani

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sama.

Ihan viihdyttävä peli, jota MU selkeästi vei.
Omaa huolimattomuutta ratkaisu venyi loppuminuuteille. Paikat oli aiemminkin.
Cavanilta ammattimiehen työnäyte, vaikka oli todella onnekas ettei lentänyt ulos.
Ihan oikea tuomio mielestäni. Näytti pahemmalta kuin oli.
Maguire oli todella hyvä, samoin Matic jalat liikkuivat hyvin tänään.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onneksi Martial-Rashford ei myöskään pelannut kuin +20 minsaa. Rassekin oli laittanut rukkaset käteen :o

Eka 20 minsaa oli niin täyttä hallintaa että olisi pelin voinut niitata siinä mutta hyvä näinkin. Viimeisellä kympillä myös 2-3 hyvää paikkaa mutta ei se vaan aina onnistu.

Share this post


Link to post
Share on other sites
20 minuuttia sitten, tractor girl kirjoitti:

Saataisiinko vastaan seur.kierroksella Brentford?

Se nyt oli ihan selvää ettei saada. Realistiset vaihtoehdot meille olivat City tai Spurs ja mahdollisesti sitten todennäköisesti edellä mainituista toinen finaalissa. Näistä meille osui City kotona.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Rutiinivoitto, job done. 

United hallitsi alkua ja pelasi vähintään yhtä hyvin kuin Leedsiä vastaan. Terävää, tarkkaa syöttelyä alusta saakka, mikä on erittäin harvinaista Unitedille tällä kaudella. Harmi, ettei viimeistelyssä onnistuttu. Odotettavaa oli, ettei vahva jakso koko aikaa kestäisi, ja Everton pääsi ennen taukoa peliin mukaan. 

Toinen jakso ei pelillisesti ihmeellinen ollut, Unitedin syöttöpeli yskähteli ajoittain aika pahasti. Pilkut näytti väistämättömältä, kunnes Cavani iski Martialin esityöstä. Todella hieno viimeistely olikin! Tasaisessa pelissä huippukärki tekee monesti eron ja veikkaan, että Cavanin arvo tulee loppukaudesta vain kasvamaan Unitedille. Maalin jälkeen Everton jahtasi tasoitusta ja United sai mahdollisuudet ratkaista peli, ja Martial kävi lopulta yhdestä vastahyökkäyksestä laittamassa pallon maaliin. 

Mielestäni Bailly ja Tuanzebe olivat puolustuksessa oikein vakuuttavia. Bailly näytti, että fyysisenä ja nopeana sopii Maguiren pariksi parhaimmillaan erittäin hyvin. Unitedilla ei ollut ongelmia linjojen väliin tulleiden pallojen kanssa, kuten alkukaudesta on ollut usein tapana käydä. Tuanzebe hyvä puolustussuuntaan ja väläytti osaamistaan myös nousuillaan. Matic ja Pogba vakuuttivat puolustuksen edessä, johan se on korkea aika Pogballakin alkaa lunastaa odotuksia. Vire on vahvan nousujohteinen hänellä. 

Ainoa mistä en erityisemmin pitänyt, oli Beekin hybridirooli hyökkäävänä keskikenttänä/laitalinkkinä. Kaverin pitäisi päästä pelata omimmalle paikalleen keskustaan, mutta ehkei OGS uskalla hollantilaista siellä peluuttaa. Toinen asia mikä ei ole OGS:ään varsinaisesti liity, on laitapelaajien puute. Tällä kaudella joku pelaaja on usein vain uhrattu laitaan ja eilen arpa osui Beekiin. Ehkä parempi roolitus löytyy sitten ajan kanssa, mutta toistaiseksi VDB:n tärkein tehtävä on toimia jokapaikan höylänä, mikä on pelaajan potentiaalin tietäen melko harmillista.  

+++ Cavani

++ Pogba

+ Bailly

Yhden tähden olisi voinut heittää myös Brunolle pelkästään siitä avausjakson juoksusta puolustuksen apuun, mutta laitetaan vaihtelun vuoksi plussat välillä näin. 

Hyvää joulua Paitsion väelle! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cavanin maali oli keskushyökkääjän maali ja esityön tehnyt Martial liikkeellään teki sen mahdolliseksi, haki pallon alempaa ja rakensi maalin. Eli viime pelit ovat viimeistään tuoneet esille sen ettei Martial ole keskushyökkääjä. Jokohan pelitapa olisi asettumassa kohdilleen? Pogbalta hyvä esitys ja voi olla että hän parantaa edelleen, pitää muistaa hänen tämän vuoden loukkaantumishistoriansa ja korona joka manun taustajoukkojen mukaan heikensi Pogban hapenottokykyä ja samalla ymmärrettävästi vaikutti negatiivisesti fysiikkaan. 

Hyvää Joulua!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×