Jump to content
Sign in to follow this  
tractor girl

29.12.2020 Manchester United vs Wolverhampton Wanderers@Old Trafford

Recommended Posts

Utd_vs_Tot.png ................VS...................200px-Wolverhampton_Wanderers.svg.png
                           Tiistai, Joulukuu 2020
                                        Klo:22.00 
                         Old Trafford, Manchester

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wolves ollut tällä kaudella heikompi kuin moni, itse mukaanlukien, olisi odottanut. Peli ailahtelee ja tuttua nopeutta ja vaarallisuutta ei ole hyökkäyksissä nähtävissä. Vielä kun Jimenez on poissa, niin hyökkäyksestä viimeistelyvoima on astetta heikompi. Heikko joukkue ei silti ole vastassa ja todennäköisesti kiirettä pitää kentän molemmissa päissä.

Koska odotettavissa on hieman Leeds ottelun kaltainen päästäpäähän peli, niin hieman ihmetyttää Pogba Matic parin valinta keskelle. Tosin hyvä kierrättää pelaajia otteluruuhkassa, jolloin valinnan ymmärrän. Matic ei lähtökohtaisesti ole parhaimmillaan vastaiskujoukkueita vastaan, jotka hyökkäävät maatapitkin pelaten omasta päästä. Pitkiä palloja Wolves tuskin juurikaan viljelee, jolloin pallot olisivat toppareiden heiniä ja Matic lukee kakkospallot. Jos peli aaltoilee päästä päähän ja pallon hallinta ei ole Unitedilla, niin ennustan hankaluuksia.

Toivottavasti olen väärässä ja Pogba - Matic - Fernandes hallitsevat keskikenttää ja palloa, jolloin Wolves joutuu juoksemaan keskialueella, jossa Moutinho - Neves kaksikko ei ole kaikista liikkuvin parivaljakko puolustussuuntaan. Wolves pelaa kolmen topparin linjalla, jolloin Unitedin hyökätessä laidoilta on tilaa, joka pitää pystyä hyödyntämään. Cavani hyvä valinta keskelle, jolloin boxissa on todellinen uhka, joka pystyy myös vastaamaan Wolves toppareiden fyysisyyteen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Greenwood on aika syvissä vesissä. Onko sit henkisiä juttuja vai mitä mut kaikki viimekauden hyvät jutut on tipotiessään. Toivottavasti näpäyttää ja iskee maalin tai pari tänään, mutta kaukana on viime kauden formista. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heikko puoliaika. Hidasta pelaamista ja heikkoja keskityksiä, paria lukuunottamatta. Wolves pelaa käytännössä 5 puolustuslinjalla, joka ei edes ole kauhean tiivis, mutta Unitedin hitaalla pallon liikuttelulla ja olemattomilla liikkeillä/pystyjuoksuilla tuosta ei läpi mennä. Kun laidat on tukossa Wolvesin 5 linjan toimesta, niin tilat ovat linjan edessä, jossa Bruno ollut  toistaiseksi aika pimennossa tänään, syy tähän osin Wolvesin hyvyyttä.

Nyt pitäisi saada nousuja keskikentältä Pogba Matic kaksikolta, jolloin Wolvesin puolustus joutuisi reagoimaan ja tiloja aukeasi, linjan eteen ja väleihin. Näin saataisiin Brunolle enemmän tilaa tai jos edelleen merkkaavat Brunon, niin silloin nouseva kk vapaana. Telles ollut todella heikko, joten  Shaw parempi vaihtoehto aktiivisempana leikkaamaan keskelle. Ja kuten Kynot totesi, niin Greenwood vaeltelee jossain varjojen mailla. Yksittäisiä pieniä väläytyksiä, mutta jotenkin on väritöntä tuon tekeminen. Olisko Martial jossain vaiheessa tai VDB juoksemaan väleihin ja luomaan tiloja.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kaikki lasketaan. Heikko peli otteluruuhkassa, mutta hieman onnellakin käännettiin voitoksi.

Toiselle jaksolle ei juuri mikään muuttunut. Wolves väsähti ja hyökkäyksistä lähti loppukin uhka. Unitedin muratutumisyritykset ja keskitykset boxiin heikkoja. Matic oli toisella puoliajalla parempi, kun vastustajan vauhti hiipui. Pogba nosti hieman sijoittumistaan loppua kohden,  jolloin painetta saatiin edes hieman lähemmäs Wolvesin maalia, mutta mitään todella vaarallista ei silti saatu aikaan. Brunolta hieman heikompi peli, mutta kuten puoliajalla totesin, niin Wolves tukki Brunon tilat hienosti, eikä aikaa ja tiloja juurikaan ollut, ennen kuin Moutinho Neves kaksikko väsähti.

Aina ei voi pelata hyvin, mutta nämä ottelut pitää kääntää voitoksi, kuten tänään, jos halutaan olla kärkitaistelussa mukana vielä jatkossakin. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tuloksen grindaamista parhaimmillaan (pahimmillaan); Wolvesin negatiivinen taktiikka ja Unitedin hidas pelinrakentelu oli viedä itseltäni toivon, mutta ehkä tällaisia voittoja vain kuuluu välillä myös ottaa. OGS:n mestaruusjuna puksuttaa raiteillaan!

+++ Bailly

++ Matic

+ DDG

Share this post


Link to post
Share on other sites

Todellinen Fergie time peli. Sellaista se monasti oli aiemminkin. Nuhjaamista ja lopussa otettiin väkisin kolme pistettä.

Mielikuvituksetonta ja köyhää hyökkäyspelaaminen oli. WW on inhotavan tiivis vastustaja, jonka kanssa ei mitään vauhdikasta hurlum heitä nähdä.
Matic oli hyvä toisella jaksolla. Hienoa kun nousi esiin muiden kk miesten hieman heikompana päivänä.
Brunolla alkaa otteluruuhkassa terä tylsyä ja lukuisia harhasyöttöjä. Muuten johti esimerkillään.
Shaw toi liikettä ja rakensi peliä. Selkeä parannus Tellesiin.
Martti, hoh hoijaa....missä taisteluasenne?
Cavani teki pyyttettömästi töitä. Prässiä, alaspäin auttamassa, tuli palloa vastaan. Sentteripeliä hyvällä asenteella. Vain palkinto maalin muodossa jäi uupumaan.
Bailly pelasi hyvin. Hänen nopeuttaan tarvitaan Villa vastaan, joten toivottavasti pysyy kasassa.

Hienot kolme pistettä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Taktinen ottelu. Wolves eliminoi manun nopeat hyökkäykset reagoimalla pallon menetykseen vetämällä alas viiden linjan tämä vaati heidän keskikentältään paljon liikettä, joka näkyi toisen jakson edetessä väsymisenä. Ilahduttavaa manun rosterissa oli ns.rotaatiopelaajien onnistumiset, kuten Bailly ja Matic. Näillä otteillaan Bailly helpottaisi toppariongelmaa. Brunosta näkyi väsymys. Rasse hidasteli monasti pallon kanssa. De Gea oli voiton takuu mies. Nythän tilanne rosterissa on ehkä jopa yllättäenkin muuttunut siten että OG pystyy tässä hurjassa ottelusumassa kierrättämään pelaajia sillä nyt näyttää siltä että useat pelaajat ovat ottaneet fyysisesti ja myös mentaalisesti askeleita eteen päin. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wolves odotetun vaikea vastustaja meikäläisille, kuten on ollut monelle muullekin joukkueelle.

Voitto ja kolme pistettä on tärkeintä, vaikka hieman nihkeällä pelillä tulikin, ymmärrettävää otteluruuhkassa.

Kannatti todella valvoa loppuun saakka ja sieltähän se voittomaali lopulta tulikin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×