Jump to content
Sign in to follow this  
tractor girl

FA-cup 9.1.2021 Manchester United vs Watford@Old Trafford

Recommended Posts

Utd.png ............. VS...................Wat.png

                         Lauantai, Tammikuu 9 2021
                                           Klo:22.00 
                          Old Trafford, Manchester

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pellistrillä todettu korona, joten ei huomenna pelaa. Ighalo on joukkueessa mukana. Vähän vaikea hahmottaa millä OGS lähtee liikenteeseen, mutta ainakin muutamalle avainpelaajalle toivoisi lepoa. Jos VDB:tä ei huomenna avauksessa näy niin sitten ei koskaan. 

Henderson
Tuanzebe - Bailly - Maguire - Telles
Van de Beek - Matic
Mata - Lingard - Martial
Greenwood

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hyvä kun kierrätetään. Avaus vähintäänkin mielenkiintoinen. Paljon pelaajia, jotka a) Eivät ole kauheasti saaneet peliaikaa viimeaikoina tai edes koko kaudella b) eivät ole pelanneet yhdessä tosi pelissä.

Tätä taustaa vasten ennakko-odotukset pelin laadusta eivät ole kauhean korkealla. Ainakin osalta pelaajista odotetaan näyttöjä ja niiden antaminen edellä olevista syistä on haastavaa. En nyt halua maalailla mitään kauhukuvia, mutta totuus on, että todella vaikea on yksittäisen pelaajan erottua, jos joukkuepeli ei ole kunnossa.

Toivon olevani väärässä ja silloin saa vapaasti lainailla tätä viestiä pelin jälkeen ja kuittailla pessimistisyydestä. Mahdollisuudet hyvään peliin ovat olemassa ja kentällä pelaajia, joilla peli pitää hoitaa, vaikka heikommalakin esityksellä. Keskikentällä ja hyökkäyksessä vaikuttaa olevan paperilla hyvä tasapaino ja ennenkaikkea liikettä ylös päin sekä mahdollisuus aktiiviseen prässiin. Pelintekeminen on Mata-VDB vastuulla, Greenwood puhtaana kärkenä viimeistelemässä, Lingard-James juoksemassa linjan taakse ja Williams oikeilla sekä Telles vasemmalla tukemassa hyökkäyksiä ovat loistavia juttuja. Mutta mutta, palataan viestini alkuun a ja b kohdat.... Olisi jopa pienoinen ihme, jos peli toimisi kuin se kuuluisa junan vessa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wipun mainitsema yhteispeli itseänikin mietityttää. Mutta ehkä siellä harjoituskentällä tämän rykelmän kuvioita on hiottu. Muuten saattaa tulla noutaja tästäkin cupista. Toki lepuutuksille peukkua, mutta ihan tässä laajuudessa se yllätti. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

20 vikaa minsaa oli vähän heikompaa tekemistä. Bailly taas saikulle, toivotaan et ei menny ku niskat vähän jumiin. Magneetin lailla vetää kolhuja itseensä kyl. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jamesin turha keskitellä laidaltaan kun ei niitä pääpelaajia Greenwoodista ja Matasta tee. Maata pitkin osaavat näköjään paremmin tulla ja hieno oli Matalla jo paikka mutta ei .

Bailly joo ei ehjää päivää näe. Lingard aika mitäänsanomaton kuten Beek. Pallonriistoja jonkun verran, siinäpä anti. Voisi nyt vähän jyrätä ja tehdä sen toisen maalin niin loppupeli sitten hyvää harjoitusta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

20 minuuttia hyvää tekemistä. Pallo ja miehet liikkuivat riittävän nopeasti ja Watford oli ihan telineissä. Huippuvaaralliset paikat jäivät Unitedilta saamatta, mutta maali ja kentän paras United peluri McT sen tekijänä.

20 minuutin pelin jälkeen peli oikeastaan oli sitä mitä epäilin sen olevan. Käsittämätöntä sulaminen Unitedilta pelillisesti ja ainoastaan Watfordin todella heikot ratkaisut ja viimeistely estäneet tasoituksen.

Baillyn loukkaantuminen todennäköisesti vähemmän vakava, mutta näiden päävammojen kanssa ei nykyään kannata riskeerata, joten pakotettu vaihto.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pari sanaa ja huomiota Van de Beekistä. VdB:n pelipaikka aivan väärä. Kaverin pitäisi olla pelintekijän syöttöjen kohde ja tuki pelintekemiselle vastustajan linjojen välissä. Nyt kaveri pelintekijänä tai ainakin toisena sellaisena. Ensimmäisen jakson Matan paikassa näkyi Vdb:n vahvuus. Tuota ei nyt paljon voi hyödyntää ja paha antaa näyttöjä, kun ei omat vahvuudet tue lainkaan tämän hetken pelipaikkaa.

Lingard ulos, Fred sisään ja VdB lingardin paikalle. Tai Lingard ulos, Martial sisään, muodostelma 4-1-4-1, jossa ylempi neljän linja James-VdB-Mata-Greenwood.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kyllä sieltä jokusen plussankin löytää.
McTomi. Miehekästä tekemistä. Erinomainen puolustus päässä, johtajuus, plussana maali.
Henderson nollapeli, ja joukkueelle voitto.
Mata. Asenne ja pelisilmä.
Williams. Ei taitavin kentällä, joka tilanteeseen voittamaan. Manu Dna virtaa..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jatkoon mentiin, itselleni pienoisena yllätyksenä, mutta hyvä näin. Peli sinällään ei kummaltakaan joukkueelta ikimuistoisia hetkiä tarjonnut. Lepuutukset jäivät toivottua pienemmiksi, toisaalta tiettyjen pelaajien suorittaminen jätti taas toivomisen varaa. OGn projekti etenee, tälläkertaa askeleen eteenpäin. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×