Jump to content
Sign in to follow this  
tractor girl

6.2.2021 Manchester United vs Everton@Old Trafford

Recommended Posts

utd.png ..............VS...................Ton.png
                       Lauantai, Helmikuu 06 2021
                                        Klo:22.00
                        Old Trafford, Manchester
 

 
      maxresdefault.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Manchester United tänään:

DDG, AWB, Lindelöf, Maguire, Shaw, McTominay, Pogba, Greenwood, Bruno, Rashford, Cavani

Subs: Henderson, Alex Telles, Tuanzebe, Williams, Fred, James, Matic, VDB, Martial.

---------------------------------------------

Tutulla rosterilla mennään. Iso peli ottaen huomioon, että City ja Liverpool pelaavat huomenna keskinäisen kamppailun. C'mon United icon_twisted.gif  

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sanattomaksi vetää. Huikea esitys Unitedilta. Aina voi parantaa, mutta kun miettii viimeisiä vuosia niin huhuh. Prässi, liikkuminen, riistot, pelin kääntäminen jne... kaikki mennyt huikeasti eteenpäin ja kentällä on joukkue. Everton on toistaiseksi ollut täysi vastaantulija.

Cavani on tyyliltään juuri sellainen kärki, jota United tarvitsee. Noi liikkeet ja duuni on ihan uskomatonta kärjelle. Ja Brunon maali.... Todella hieno tekninen suoritus. Maalivahti oikein sijoittunut, mutta ei mitään mahdollisuuksia.

Pogban loukkaantuminen harmillinen, mutta onneksi löytyy pelaajia tilalle. Fred ei ehkä tätä Evertonia vastan ole ihanteellinen, koska Everton pelaa timantilla ja McT pystyy hoitamaan yksinkin kk pohjan, jossa ei kaikenlisäksi ole Evertonilla edes ketään ns 10 paikan pelaajaa? James on ihan hukassa. Pogba pelasi ylempänä ja laajemalla sätellä pallollisena, joka edesauttoi Unitedin pallon hallintaa. Olisin ehkä ottanut VDB:n ennemmin kentälle, mutta ymmärrän Olen valinnan, koska Everton todennäköisesti muuttaa taktiikkaa toiselle jaksolle, jolloin keksikentälle tulee enemmän painetta myös puolustuksellisesti.

Toivottavasti United jatkaa samalla intensiteetillä myös toisella jaksolla.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Uskomaton pelimies. Valioliigassakin ihan omaa luokkaansa.

Everton lähti hyvin kotiläksyt tehneenä peliin. Pelasi rauhallisesti prässin alta pois. Ja myös luki pelin avaukset.
MU hieman hitaalla taas liikkellä, eikä peli lähtenyt rullaamaan.... kunnes diesel hörähti käyntiin.
Liike lisääntyi ja yhtenäistyi, ja sen myötä Everton oli välillä totaalisesti purjeessa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

"Outo peli". United pelasi kokonaisuudessaan hyvin, hyökkäsi hyvin ja hallitsi peliä. Jos näkisi pelkän tuloksen, niin voisi kuvitella olleen päästäpäähän menoa ja viihdyttävä peli molemmille katsojille. Harvoin saa kolmea maalia yhtä vähällä yrittämisellä/työllä hyökkäyksessä, kuin Everton tänään?

Evertonin maalit menee löysäilyn ja huolimattomuuden piikkiin. Ekassa ei oikeastaan ollut edes niitä, sillä Everton pelasi hyvin linjan taakse ja tilanne oli ikäänkuin ohi, mutta DeGea koomaili ja lahjoitti maalin Evertonille. Toinen menee asenteen ja heikon joukkuepuolustamisen piikkiin koko kentän alueella ja lopuksi liikaa tilaa Jamesille. Aika tyypillinen maali, mitä Unitedia vastaan on viimeaikoina tehty, esim Sheffield U ottelussa. Kolmas oli heikkoa erikoistilanne puolustamista.

Greenwood oli toistamiseen pirteä, kuin myös AWB.  Rashford - Bruno - Greenwood ja Cavani on toimivin nelikko hyökkäyksessä tällä hetkellä. Martialin tehtäväksi jää olla varamies kaikille neljälle. McT sementoi itseään kk pohjalle otteillaan.

Tulos suoraan sanottuna vit**aa, mutta maalit ratkaisevat. Ei anneta tuloksen masentaa liikaa, sillä pelillisesti ollaan ihan hyvällä tiellä. Kaudessa on vielä paljon pelattavaa ja realistisesti kaikki top 3 sijoitukseen on edelleen omissa käsissä. Mestaruus näyttää matkaavan Manchesteriin, mutta väärälle puolelle. Lähelle ollaan tultu, ja nyt on vain näistä peleistä opittava ja mentävä eteenpäin.

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 minuuttia sitten, Kynot kirjoitti:

Vittu että vituttaa!

Evertonilla 3 laukausta maalia kohti ja 3 maalia. 🙄

Juuri samaa katsoin. Peli täysin Manun hallinnassa mutta...hiukan voitto suli loppuun.

Kaikki tilastot Manulle mutta voitto ei kelvannut. Toisaalta muuten hyvä peli, paljon hyökkäyksiä, Greenwood  pirteä samoin Rasse, Frediltä ei onnistu kudit eikä keskitykset..mitä uutta siinä, Maguire ja Victor teki välillä ihme soolo nousuja jolloin oli pelko persiissä kuin käy.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tuli mieleen jo ennen loppua takavuosien 4-4- ja 3-3-väännöt. Tällä pulustamisella saa mitä tilaa. Harmi, sillä muuten oli ajoittain parasta peliä vähään aikaan ja erinomaista pallon liikuttelua Unitedilta. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×