Jump to content
Sign in to follow this  
tractor girl

FA-cup 9.2.2021 Manchester United vs West Ham United@Old Trafford

Recommended Posts

Utd_vs_Tot.png ..................VS.......................West_Ham_United_FC_logo.svg
                             Tiistai, Helmikuu  9 2021
                                           Klo:21.30 
                            Old Trafford, Manchester

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jaahas. Kuinka tosissaan Moyes lähtee cup-peliin, Ole varmaan satsaa tähänkin täysillä. Manulta puuttuu PP ja Bailly, Hammersilta Lingard ja Antonio? McTomi sai viimeksi kintuilleen, kestääkö Shaw ja Lindelöf monta peliä urakoida? Maguire pääsee ottamaan mittaa Soucekista maalin edessä. Pientä kierrätystä voisi kokeilla, seuraava peli sitten 14.2. WBA.

Henderson
AWB Tuanzebe Maguire Telles
Matic Fred
Greenwood Fernandes Rashford
Cavani

Beek,Martial, Shaw, McTomi

Share this post


Link to post
Share on other sites

Moyes Traffordilla, lienee selvää että hänellä on halu tiputtaa manu cupista.  Ja Ole haluaa pokaaleja. Mielenkiintoinen alku asetelma. Jonkinlaista kierrätystä manussa, pakko sellaistakin. Tuanzebellä itseluottamuksessa kolhuja?! Victorin terveystilanne ratkaisee Harryn toppari parin. Carrick kommentoi joukkueen tasapainosta eli satsaaminen hyökkäykseen kuten mm.everton pelissä toi ongelmia, välit kasvoivat liikaa. Keskikentän pohja pelaajien on oltava tarkkana. Mc Tn pelissä on tapahtunut selvä taktinen muutos, panostus ylöspäin on lisääntynyt. On mielenkiintoista nähdä miten nyt keskikenttä muodostuu kun Pogba on poissa. Mielellään näkisi VdBn kentällä, mutta jos Bruno avaa niin...? Avaako Cavani vai laittaako OG Martialin piikkiin jotta Rasse pääsee parhaalle paikalleen vasemmalle ja Green oikealle? Jatkoon halutaan, se vaatii äijiä kentälle kovalla asenteella.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Muuten ei niin väliä, mutta Henderson maaliin. Tuanzebelle voisi mahdollisuuden antaa, vaikkei ole aikoihin vakuuttanut. Ehkä se siitä vielä nousee. Harmi, ettei Lingardia nähtä kentällä, olisi ollut hauska nähdä Jesse vastustajan riveissä. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Avauksessa: Dean Henderson (mv), Victor Lindelöf, Harry Maguire, Anthony Martial, Marcus Rashford, Mason Greenwood, Fred, Alex Telles, Aaron Wan-Bissaka, Nemanja Matić, Donny van de Beek

Vaihdossa: Lee Grant (mv), Luke Shaw, Axel Tuanzebe, Brandon Williams, Bruno Fernandes, Daniel James, Scott McTominay, Amad Diallo, Edinson Cavani

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 minuuttia sitten, herpati kirjoitti:

 Hyvällä esityksellä Henderson haastaa De Geaa. Saa nähdä onko Martial ottanut oppia Cavanin liikkeestä ja röyhkeydestä.

Jotenkin odotan että Henderson haastaa Daven kunnolla jotta saadaan spanski vahti omalle tasolleen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Positiivista. Vaikka kokoonpano vaihtunut aika paljon, niin hyvin samankaltaista peliä, kuin Everton ottelu. Siis pelissä paljon samoja hyviä elementtejä kuin siinä ottelussa. 

VdB:n näytöt. Ekan puoliajan perusteella ei kovin kaksiset. Liikkuu hyvin, mutta mielestäni hyökätessä liian syvällä vastustajan puolustuslinjassa, eikä saa palloa tarpeeksi.

Telles ollut parempi kuin odotin. Väläyksittäin sitä, miksi kaveri varmaankin hankittiin. Vielä on kuitenkin matkaa tämän hetken Shawn tasoon.

Niin Tellesin kuin VDB:kin osalta on kuitenkin huomioitava vähäinen peliaika, joten tuntuma ei varmasti ole paras mahdollinen.

Martial. Ihan ok tekemistä, mutta Unitedilta puuttuu uhka West Ham topparin välistä. Ajautuu vasemmalle ja tukkii Telles - Rashfordilta vähätkin aukot laidalla. Muutama hyvä liike linjan taakse, mutta todellista uhkaa ei muodosta. Olen edelleenkin sitä mieltä, että Martin paikka on vasemmalla laidalla ei ysinä.

Virheet pois omassa päässä ja sama ote toisella jaksolla, niin eiköhän tämä hoidu. Amad jossain vaiheessa kehiin ja kaverille debyytti. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hieno maali. Ei pelkästään viimeistely ja tai Rashfordin tarjoilu. Vaan koko tilanne.

Shawn riistosta Martialin kuljetus läpi kentän, Brunon maltti, Fredin tausta juoksu omasta päästä, kolme miestä boxissa tekemässä maalia, McT: ajoitus ja loppu tulikin jo edellä.

 

Edit. Martial kuljetti pallon läpi kentän.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eka jakso Ok peliä. Toisella West Ham nosti hieman pelaajia ylemmmäs ja sai hienoista otetta. Jatkoaika taas tasaisempaa vääntöä.

United Puolustus pelasi ilman suurempia virheitä, mikä hyvä. Tosin kauheaa uhkaa West Ham ei kyennyt tarjoamaan Antonion poissa ollessa.

Fred, aivan järjetön määrä töitä 120min. Paljonkohan tuli kilometrejä? Vaikka ei loista tilastoissa ja virheitä sattuu välillä, niin pakko nostaa hattua tolle sitoutumiselle joukkueen eteen ja työn tekoon.

Jatkopaikka vaikka pitkän kaavan kautta, joten ihan positiivisin mielin nukkumaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jatkopaikka saavutettiin. Peli oli melko mitään sanomaton. Mc T tuli ja näytti vahvuutensa, nosti peliä eteen päin ja tunkeutui vastustajan rp alueelle maalaten ratkaisun. Täytyy sanoa että odotin paljon VdBiltä mutta esitys oli pää osin näkymätön. Henderson ei joutunut töihin. Telles aloitti hyvin mutta toisella oli hiljaisempaa. Rasselta voi edelleen odottaa enemmän kliinisyyttä. Nyt odotellaan seuraavaa vastustajaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×