Jump to content
Sign in to follow this  
tractor girl

EL 17.2.2021 Real Sociedad vs Manchester United@Juventus Stadium,Torino

Recommended Posts

ezgif-5-85c2b704a585.png ................VS..................ezgif-3-b0c1fb243450.png
                   Torstai,Helmikuu 18 2021
                                   Klo:20.00
                    Juventus Stadium, Turin
 

 
ezgif-5-9237b95c113b.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mielenkiintoinen ottelu. Kumpikaan joukkue ei varmasti riemusta hyppinyt arvonnan jälkeen, sillä "kevyempää" ja itselle sopivampaa vastustajaa tähän vaiheeseen olisi varmasti löytynyt vaihtoehdoista.

Sociedad on La ligassa sijalla 5. ja on Unitedin kannalta ikävästi löytänyt vireensä viime peleissä, tosin parin heikomman vastustajan kustannuksella. Se pelaa yleensä varsin aktiivista futista prässäten ylhäältä ja puolustaen tiiviisti. Se pääsee otteluun käytännössä parhaalla miehistöllään, joten haastava ottelu luvassa.

Socieadadin mielenkiintoisimmat pelaajat ovat ehdottomasti United taustan omaava Adnan Januzaj ja entinen City peluri David Silva. Molemmat saattavat myös löytyä Sociedadin avauksesta ja 35 ikävuodesta huolimatta Silva edelleen pelimies, vaikka ihan niin kovia tehoja ei joukkueessa ole syntynyt, kuin City paidassa viimeisinä vuosina. Muut mielenkiintoiset pelaajat löytyvät myös hyökkäyksestä, jossa Espanjan maajoukkueeseenkin noussut 23v Oyarzabal ja 21v ruotsalainen Aleksander Isak ovat olleet varsin tehokkaita koko kauden.

United lähtee todennäköisesti 4-2-3-1 taktiikalla peliin. Alku on tärkeä, kuten aina ja nyt on oltava hereillä. Sociedad tietää, että alussa on sen mahdollisuudet. Mitä pidemmälle peli etenee, niin sitä enemmän se tulee kääntymään Unitedille, jos tilanne on 0-0. United on lähtökohtaisesti laadukkaampi ryhmä, mutta laadulla ei tee mitään, jos asenne ei ole 100-110% kunnossa.

Jos saisin ihan itse päättää, niin hyökkäys olisi seuraava: Greenwood kärjessä ja sen alla kolmikko Rashford - Bruno - Amad. Mutta tätä tuskin nähdään, niin todennäköisempi vaihtoehto on Martial kärjessä ja alempi kolmikko vasemmalta Rashford - Bruno - Greenwood. Vaihtoehtoisesti Martial ja Rashford vaihtavat paikkaa, joka olisi jopa suotavaa.

Keskikentän pohjalle toivottavasti McFred. Sociedad tulee vauhdilla ja jotenkin Maticin alhaalla makaava sijoittuminen ei nyt istu omaan ajatusmaailmaani siitä, miten Sociedadin kaltainen joukkue pysäytetään.

Puolustus AWB - Bailly - Maguire - Shaw ja maaliin Henderson. Harry voisi toki katsoa pelin myös penkiltä, mutta epäilen.

Toiveissa on ehjä 90 minuuttia ja voitto. Lukemilla ei väliä. Todennäköisempää on kuitenkin tasuri, mutta muuten kuin perinteiseen United malliin, että ekan vartin jälkeen ollaan 1-0 tappiolla. Vierasmaali pitäisi saada ainakin tehtyä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just mietin samaa et mitä ihmettä. Eiks pitäs olla automaattinen kortti tollanen taktinen rike, missä näkee suoraan, että ei mitään muuta yritystä kuin pelaajan pysäyttäminen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minimi vaatimus täytetty, eli vierasmaali, mutta Rashford olisi voinut jo käytännössä paketoida otteluparin.

Unitedilla peli hyvin hallussa ja paikoille päästään suht helposti. Sociedad ollut paria väläytystä lukuunottamatta yllättävän "kesy", eikä alku ollut niin kova kuin ehkä odotin. United pääsee kokoajan pelaamaan selustaan, jonne etenkin Rashford on ollut kokoajan menossa. Vauhdikas ja ihan viihdyttävä peli kaikinpuolin.

Toisenjakson alussa hereillä, peli pakettiin ja Amad sekä Shoretire ottamaan ensiaskeleet United paidassa

Pari huomiota.

James - Martialiin verrattuna sen minkä häviää taidossa, korvaa asenteessa ja liikkeessä. Näkisin jopa jatkossakin Martin paikalla. Ja veikkaan, että jopa James olisi tehnyt Rashfordin toisesta paikasta maalin.

Aleksander Isak - mielenkiintoinen kaveri. Vähän lihaa luiden ympärille, niin kaikki on mahdollista. Liikkuu hyvin 16 alueella, viimeistelytaito ja nopeus riittäisivät isompiinkin ympyröihin. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Olipas se mukava myllytys. Kiva oli nähdä Diallon ensi askeleet ykkösjoukkueessa. Eipä jääny kauheesti jossiteltavaa ja tää antaa suht mukavan mahdollisuuden antaa isompia minuutteja mm. Diallolle tokassa osassa. Aika huikee kondis kyl Jamesilla, kun viellä noilla minuuteilla jaksaa painaa hirveitä spurtteja. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hyvä peli Unitedilta. Ottelupari pakettiin ensimmäisessä osassa, joten toisessa voidaan kierrättää pelaajia vielä enemmän. Sociedad oli pettymys vähän joka suhteessa. Heikkoa puolustamista ja hyökkäyksen melkoista yksinyrittämistä. Osin meni kyllä Unitedin hyvän pelin piikkiin.

Ottelun parhaat (Brunon lisäksi)

***Fred

**James

*Greenwood

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×