Jump to content
Sign in to follow this  
tractor girl

21.2.2021 Manchester United vs Newcastle United@Old Trafford

Recommended Posts

MU.png ...........VS................ NU.png                      Sunnuntai, Helmikuu 21 2021
                                         Klo: 21.00 
                           Old Trafford, Manchester

Share this post


Link to post
Share on other sites

2. Manchester United: LDWDD
17. Newcastle United: LWLWL

Nyt pitäisi palata voittokantaan tai ohituskaistalta alkaa lappaa porukkaa ohitse. Manulta puuttuu PP edelleen porukasta, McTomi ja Beek kysymysmerkillä. Nyykkäreiden kymmenen maalin Callum Wilson ei ole pelikuntoinen.

Dave palaa varmaan maaliin, Lindelöf voisi huilia, James kehiin sitten aikanaan kiusaamaan nopeudellaan vastustajaa.

De Gea
AWB - Bailly - Maguire - Shaw
Matic - Fred
Greenwood - Bruno - Rashford
Cavani

Share this post


Link to post
Share on other sites

3 pistettä. Siinä ainoa tavoite illan otteluun. Takana tulevat joukkueet ovat lähes kaikki kontanneet kierroksella, niin oiva tilaisuus hakea hieman rakoa ennen seuraavaa kolmea sarjapeliä, jotka ovatkin sitten Unitedin top4 sijoituksen kannalta vielä merkityksellisempiä. Vastassa Chelsea (v), City (v) ja WestHam (k).

Tähän otteluun asenteen pitää olla kunnossa (kuten aina). United on parempi joukkue ja Newcastle ei ottelusta pisteitä saa, jos United pelaa omalla hyvällä tasollaan. Kaikki on siis omissa käsissä. Ottelun alkupuolella avausmaali Newcastlelle, niin taas ollaan vaikeuksissa. Jos ja kun tuota maalia Newcastle ei tee, niin peli kääntyy Unitedille.

Itse lähtisin otteluun lähes samalla kokoonpanolla kuin Sociedad peliin.

Henderson

AWB - Bailly - Maguire - Shaw

Fred - McTominay

James - Bruno - Rashford

Cavani

Greenwood pelannut hyvin, mutta pieni lepo tekee hyvää. Shaw Tellesin paikalle ja Jamesille ansaittu avauspaikka viime pelin esityksenperusteellla. Henderson jatkaa tolppien välissä. 

Todennäköisesti näin ei kuitenkaan tapahdu, vaan avaus on enemmänkin tractor girlin esittämä "vakioavaus". 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mikäköhän tässä on, että liigan puolella United vaihtaa aina tähän kävelymoodiin? Pelaajat tekevät helppoja pallonmenetyksiä, tempo keskikentällä olematon, ja maalit tehdään useimmiten yksilösuorituksista. Mielestäni cupeissa meno on kuitenkin ollut virkeää, joten pelitahti ei kaikkea selitä. Vai osaavatko Valju-managerit lukea OGS:n pelikirjan vaan tarkemmin? 

Noh, Newcastle antoi odotettua enemmän tilaa avausjaksolla, joten jo pienellä tasonnostolla harakoitten pitäisi kaatua. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heikkoa suorittamista. Newcastle tullut hyvällä asenteella, mutta lähinnä juoksemaan? Samalla Castlen pakka aikaajoin aivan levällään. United ei tätä ole kyennyt hyödyntämään lainkaan, johtuen käsittämättömän huonoista syötöistä ja hitaasta pallon liikuttelusta. Erityisesti heikkoja syöttöjä tullut uskomaton määrä.

Tämä Matic - Fred kaksikko ei vain toimi. Matic makaa topparin rinnalla avaus vaiheessa ja liian alhaalla muutenkin. Keskikenttä hävitään, kun Fred käytännössä yksin siinä. Castlen kk:lla helppo työ pelata Fred pois Unitedin rakentelu tyrehtyy jo tähän. McT:n ollessa kentällä, on kk:lla toinenkin kohde, johon topparin avaa ja usein ylivoima, joka vastustajan vaikeampi puolustaa. Nyt vielä kun Bruno laskeutuu Fredin rinnalle hakemaan palloja, niin silloin ylempää puuttuu kohde, kenelle jatkaa palloja.

Newcastlen maalissa Martialilla vain katse pallossa ja Maxim unohtuu taakse. Taisi olla Martin kaveri? 

Toisella jaksolla Matic ylemmäs ja avaus vastuu toppareille, kyllä ne sen pallon saa sieltä ylös ilman Maticiakin. Keksikenttä pitää saada haltuun. Huolellisutta syöttöihin yleensäkin lisää ja nopeampaa pallon liikuttelun. Tilaa ja aikaa on, jos Newcastle jatkaa samaa osin päätöntäkin ravaamista.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kuten ennen ottelua sanoin 3 pistettä on tärkein ja se saatiin. Newcastle jaksoi 55min juoksemista tai oikeastaan Unitedin toiseen maaliin Castlen usko ja kunto loppui. Sen jälkeen ei voittajasta ollut epäselvyyttä.

Kokonaisuutena heikko peli, niin tasollisesti, kuin Unitedinkin osalta. Unitedin syöttö työskentely parani vasta Castlen hyydyttyä, mikä hieman huolettaa, koska jos pelkällä juoksulla Unitedin peli saadaan noin sekaisin, niin sen saa sekasin kuka tahansa. Jamesin työmoraali ihailtavaa ja varsinkin parin oman harhasyötön jälkeen, kun riisti itse pallon takaisin. Lisäksi Castlen vaarallisin osa-alue Saint-Maxim pysyi pitkälti pimennossa Jamesin ansioista. Jaksoi tukea AWB:aa laidalla myös puolustus suuntaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Voitto napsahti mikä oli tärkeintä, peli ei suuren osan ajasta ollut kovin tasokasta. BT Sportilla Luke Shaw oli MotM, samoin kuin itsellä, muita melkein yhtä hyviä vaihtoehtoja olisivat olleet Rashford ja James. Matic pelasi rohkeammin toisella jaksolla ja oli siten selvästi parempi kuin alussa. Brunolta "ihan ok"-peli ja silti taas maali ja syöttö. Shoretirelle saatiin mukavasti vielä debyytti loppuun. 

Eipä tuosta esityksestä voi olosuhteet huomioiden suuremmin valittaa, vaikka tietyt ongelmat siellä taustalla edelleen on ja näihin toivottavasti treenikentällä paneudutaan. Sairastuvasta ei itsellä ole tietoa, mutta Pogbaa kaipaisi vähitellen takaisin. Parempia vastuksia vastaan puolivaloilla pelaaminen ei kyllä enää riitä. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Voitto ja kolme pistettä, siinä tärkeimmät. Eka jakso oli vaisu. M.E.N kommentoi, "defense was comical at times", totta. Jälleen keskitys   pallo boxiin,  kakkospallo vastustajalle, pallo de Gean taakse. Näitä on nähty. Eka jaksolla vaisu Matic paransi ja alusti maalit. James ilahdutti myös otteillaan. Mutta Martial😒. Nyt vain pitää toivoa että sairastuvalta saadaan äijät pois, Pogban oivalluksia eritoten kaivataan sekä Mc Tn energisyyttä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×