Jump to content
Sign in to follow this  
20Legend

EL 25.2.2021 Manchester United vs Real Sociedad@Old Trafford

Recommended Posts

ezgif-3-b0c1fb243450.png ...  VS ... ezgif-5-85c2b704a585.png

To 25/2/2021 klo 22:00 Suomen aikaa
Manchester United - Real Sociedad
Europa League Round of 32 2nd Leg

@ Old Trafford, Manchester

 

Avaustoive illan peliin:

 

Henderson

Williams - Lindelöf - Bailly - Telles

Matic - Fred

Greenwood - Bruno - James

Martial
 

Unitedilla on 4 maalin etumatka, mutta siitä huolimatta lähtisin melko vahvalla miehistöllä liikenteeseen. Sociedad on parempi joukkue, kuin avausosa antoi ymmärtää. Toisaalta jos United pelaa samaan tapaan tiiviinä, kompaktina yksikkönä, mitään hätää ei pitäisi olla. Tärkeintä nyt olisi saada muutamalle avainpelaajalle lepoa; Shaw, Rashford, Maguire?, Bruno? Tosin kaksi jälkimmäistä varmaan pelaa kaikki matsit, halusi valmennus sitä tai ei :D Viiden vaihdon mahdollisuutta kannattaa hyödyntää, ja toisella jaksolla kentälle esim. Diallo, Mata ja VDB, kun peli on selvä. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kyllä kai se melkoinen "pooli sulaminen" olisi jos Real viisi maalia tekisi ja menisi jatkoon:dielaughing:

Isak taisi tehdä heti hattutempun EL- pelin jälkeen joten löytyy sieltä paukkuja. Samaa mieltä että lepoa Brunolle(jos suostuu), Maguire pelaa vaikka pää kainalossa, Shoretire ja Diallo voisi saada peliaikaa enempi(20-25 min väh). Matic ja Mata sekä Henderson kehiin. James voi myös jatkaa maaliputkeaan alkuun päästyään. Sunnuntaina edessä sitten Chelsean kaato, onneksi vieraspeli, kun ne sujuu paremmin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Otteluparin pitää.... pitäisi olla selvä. Sociedad ei todellakaan ole niin huono, kuin ensimmäinen osaottelu antoi ymmärtää. Kaikilla varmaan muistissa Leipzig ottelut, jossa tosin toinen ottelu oli vieraissa, mutta oliko vajaa reilu 10min Leipzig johti 2-0, lopulta 3-2. Ensimmäinen peli oli mennyt Unitedille. 5-0.

Oikeastaan Unitedin "varman" jatkopaikan, voi romutta heikko asenne/valmistautuminen. Jo Sociedad saa unelma alun ja maalin, pahimmassa tapauksessa kaksi, ensimmäisen 20min aikana, niin kaikki on taas auki. Sociedadin ainoa tavoite on tehdä seuraava maali ottelusarjassa, sen jälkeen usko omaan tekemiseen ja mahdollisuuksiin on taas astetta parempi ja tavoitteena edelleen seuraava maali.

Unitedin pitää siis olla hereillä ja ihan täydellä rotaatiolla en lähtisi otteluun. Pelkällä puolustamisella ei ottelua voiteta ja annetaan Sociedadille se mahdollisuus, jota he toivovat. Keskikentän poissaoloista johtuen Unitedin taktiikka voi poiketa totutusta 4-2-3-1 muodostelmasta ja olla 4-3-3, 4-4-2 (timantti) tai 5-3-2. Myöskään Fred - Matic yhteistyö ei koko 90 minuuttista vakuuttanut Newcastle pelissä. Toimiakseen vaatii Maticilta enemmän liikettä molempiin suuntiin tai Fredin putoamista Maticin rinnalle, jolloin ollaan jo lähes bussissa ja Fred ei tässä roolissa ole hyödyksi joukkueelle.

Itse valitsisin 4-3-3 ja puolustukseen AWB - Bailly - Maguire - Telles. Myös Williams voisi avata oikealla. Keskikentältä siis poissa VDB, Pogba ja McT. Sääli ja harmi, koska tälle osa-alueelle olisi juuri voimaa tarvittu. Mutta itse laittaisin Maticin pohjalle 6 paikalle, Fred ja Bruno rinnalle. Hyökkäyksen laidoilla Martial vasemmalle ja James oikealle. Greenwood piikkiin. Vaihtoehtoisesti Rashford vasemmalle, mutta ennemmin huilauttaisin. Tämä 4-3-3, voidaan voidaan suht kevyesti keikauttaa 4-4-2 timanttiin, joka tosin vaatii laitapakeilta huomattavasti enemmän hyökkäyssuuntaan. Molemmissa taktiikoissa keskikentän keskusta saadaan hyvin miehitettyä, joka hankaloittaa Sociedadin pelaamista, mutta päästään myös riistoihin hieman ylempää kuin oman 16 rajalla, josta on paljon pidempi matka vastaiskuihin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Confirmed: United’s XI v Real Sociedad

Henderson
Wan-Bissaka
Bailly
Lindelof
Telles
Fred
Matic
Greenwood
Fernandes (c)
James
Martial

Subs:

De Gea
Grant
Bishop
Maguire
Shaw
Williams
Tuanzebe
Galbraith
Amad
Rashford
Shoretire

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mielenkiintoista nähdä Lindelöf - Bailly pari. Odotan siis positiivisella mielellä. Kumpi ottaa roolin puolustuksen leederinä?

Mitenköhän yläkerta muotoutuu?

Bruno kapteenina, hyvä.

Kolme maalivahtia penkillä, ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kokonaisuutena ihan ok puoliaika. United hallitsi, lukuunottamatta 5-10minuuttia, joka aikana pilkku tuli. Jamesilta ns ylipuolustamista ja selkeä henkilökohtainen virhe, mutta tajusi sen heti itsekin. Onneksi pilkku oli.... no sanon lähes suoraan pa**aa. Sosiedadin kokonaisesitys kyllä edelleen heikko. Odotin kovempaa painetta alkuun. Katselin su Alavesa pelin ja vastus oli heikko, mutta Sociedad oli aivan eri leveillä.

Muuten James ollut jälleen hyvä. Haastaa 1vs1 laidalla, on aktiivinen pallottomana ja hakee linjan taakse. Greenwood kunnostautunut lähinnä puolustus työskentelyssä, mutta hyökkäyksessä.... onko se edes siellä. 

Fred ollut hyvä, kuin myös Matic, mutta toi yhteispeli ei vaan toimi puolustettaessa. Turhan kiire tulee molemmille, kun etäisyydet kasvaa liian isoiksi. Lindelöf - Bailly kaksikko vois pelata useammin yhdessä. 

Toisella jaksolla ajoissa vaihtoja.

Martial -> Shoretire

Greenwood -> Amad

AWB->Williams.

Fred -> Galbraith

Myös Tuanzebelle voisi antaa minuutteja.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Olihan pelailua, siis toinen puoliaika. No Bruno pois kentältä ja hyökkäyksistä lähti 99% hyökkäyskolmanneksen pelinrakentelusta. Fred pois ja kk lähti 90% liikkeestä sekä pallon liikuttamisesta ylöspäin. James pois (toivottavasti ei loukkaantunut pahemmin) 95% vauhdista hyökkäyksissä.

Amad vielä kevyttä tekoa, mutta pari väläytystä. Hankala pelata, kun ei saa / kukaan ei jaa palloa laidalle lainkaan. Shoretiren kohdalla hieman sama homma. Williams tuli vähän liiankin kovalla asenteella ja Rashford.... no tuli kentälle. Tuanzebe aika hukassa kk:llä ja pohjapelaajana. Hieno "maali", joka tosin hylättiin. Itse kyllä kyseenalaistaisin Lindelöfin keltaisen tilanteesta. Tulee vauhdilla ja aivan omissa korkeuksissa ja puolustava pelaaja käytännössä seisoo tekemättä mitään edessä jää alle? Eipä tuo Lindelöf oikein voi olla menemättä ilman hyppyä ja varsinkaan pysäyttää sitä enää ilmassa? No se meni.

Jatkoon mentiin ja se on nyt pääasia.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×