Jump to content
Sign in to follow this  
tractor girl

28.2.2021 Chelsea vs Manchester United@Stamford Bridge

Recommended Posts

ezgif-1-0db15fab8086.png ....................VS........................ezgif-1-1868414b6010.png                     Sunnuntai, Helmikuu  28 2021
                                        Klo: 18.30 
                            Stamford Bridge, London
 

 
        ezgif-2-0200504f4e69.jpg               Premier League form guide

                          2. Manchester United: DWDDW
                         5. Chelsea: WWWWD

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tärkeä peli. Citylle ei passaa enää siimaa antaa ja Leicester olisi tulossa ohi voitolla jos ei pärjätä. Tosin Arsenal voi olla eri mieltä. (LEI-ARS)

Laittaisin Hendersonin maaliin, odotettavissa Mountin vapareita, Giroudin puskuja..Manulta sairastuvalla ainakin PP, McTomi ja Beek, James ja Cavani kysymysmerkillä. Voisiko Greenwoodia tarjota kärkeen? Martial on nyt latauksen tarpeessa.

Henderson
Wan Bissaka Bailly Maguire Shaw
Matic Fred
James Bruno Rashford
Greenwood

1 Manchester City 26   19  5  2   52-16 62
2 Manchester United 25   14  7 4   53-32 49
3 Leicester 25   15  4      44-27 49
4 West Ham 26   13 6 7  40-31   45
5 Chelsea 25   12 7 6  41-25 43
6 Liverpool 25   11 7 7  45-34 40
7 Everton 24   12 4 37-33 40

Share this post


Link to post
Share on other sites

Rashford kärkeen, James ja Greenwood laidoilla. Jaahas, tälläinen kuvio. Fred-McTomi keskikentällä. Kaveri on pelikunnossa toivottavasti.

Vastaan Ziyech- Giroud-Mount. Saksan pojat penkillä. Nyt painetta Rudiger-Azpi kaksikolle..ja kyllähän se Mount yhden Daven taakse tällää. Olen jo varautunut siihen, mutta ei sitten enempää.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kunhan Giroud pystyttäisiin pitämään kurissa. On viime aikoina ollut vedossa. Keskityksiä tulossa boxiin ja kuten on totuttu näkemään niissä on ollut ongelmia. Toivottavasti ei Mc Tn kanssa oteta riskiä,eilen oli pelikunto enemmän kuin epävarmaa. Tappion välttäminen olisi kun Leicester hävisi sarjatilanteen kannalta erinomaista. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Chelsea on siellä "ihan otettavissa" ensimmäisen puolituntisen perusteella. Unitedilta taidettiin viedä pilkkukin, joka tosin olisi tullut aika onnekkaasti. 

Oi jospa United pystyisi parempaan pallolliseen peliin; AWB, James ja McTominay oikealla eivät toistaiseksi vakuuta. McTominay ja Fred soveltuvat kaksistaan lähinnä suoraviivaiseen vastahyökkäyspelaamiseen. Välillä tarvittaisiin pitkiä hyökkäyksiä myös. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vauhtia ainakin molempien joukkueiden pelissä. Molemmat prässäävät ylhäältä ja United jopa yllättävän aktiivinen kun Chelsea puolustukselle pallo. 

McT:lla ollut lieviä haasteita pallollisena. Muutama paha menetys keskialueella ja tuntuu olevan vähän kiire kokoajan. Chelsean 3 tai 5 pelaajan puolustuslinjan takaa ei löydy oikein tiloja mihin juoksuja haluttaisiin, mutta mitä pidemmälle puoliaika eteni, niin sitä enemmän peli pyöri Chelsean puoliskolla. Unitedin pallollinen peli on toistaiseksi ollut Chelseaa parempaa.

Giroudin paikka oli ottelun vaarallisin ja noita keskityksiä ei saa päästä jakamaan noin vapaasti. Jää toppareille aika hankala tehtävä hoidettavaksi Giroudin kanssa, jos vastaavaa tapahtuu. Toki paikka hienosti rakennettu Chelsealta.

SkySportsilla mielenkiintoinen huomio United toppareista. Nyt kun United prässää ylempää joukkueena, eikä topparin makaa yhtä alhaalla kuin yleensä, niin puolustavat paremmin, eikä keskusta näytä niin haavoittuvalta. Toisaalta Neville, myös mainitsi, että Giroud on sellainen pelaaja joka sopii meidän toppareille.

Toisella jaksolla Unitedin on jatkettava hyvää prässipeliä, jolla peli ja Chelsea pysyy hallinnassa. Chelsea saa paikkoja lähinnä vastaiskuista, jos United pystyy jatkamaan samalla tavalla. Hyökkäys kolmanneksella lisää haastaja alueelle ja laukauksia enemmän 16 ulkopuolelta, koska Chelsea muurista ei syöttelemällä kovin helposti mennä läpi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kaikkee ne osaa kaivella😅 Ketkä nykyisin siihen kuuden joukkoon sit kuuluu, mut 26.12 Leicesteriä Vastaan tuli kaksi maalia. Ja ei taida kuitenkaan kovin montaa tappiota tullut noissa peleissä. Aina löytyy hienoja nippelitietoja.
 

Tän päivän peli meni vähän sivusilmällä kun just muutettu ja kamojen purku käynnissä, mut suht vauhdikkaalta ainakin ajoittain näytti. Lopussa oli aika maukas vastaisku, mut lössähti Tompan heikkoon syöttöön. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Odotettu tulos. Fred oli näkyvä ja maalikehikko lähenee laukaus laukaukselta. De Gea piti manun pelissä kahdella torjunnallaan. James oli energinen mutta ehkä liiankin pelaten itsensä joskus ulos tilanteesta vauhdillaan. Shaw totutulla tasollaan.  Mc Tlla oli vaikeuksia nostaa peliä ylös, tuli menetyksiä ja harha syöttöjä. Victor pelasti yhden chelskin pahan tilanteen. Voidaanhan spekuloida ettei maaleja ole syntynyt ns.top joukkueita vastaan mutta sarjatilannehan on kuitenkin kohtuullinen ellei jopa hyvä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tuota pelitilanne maalien puuttumista top6 joukkueita vastaan ei tarvitse kauheasti ihmetellä, kun katsoo esim. tämän peli highlightsit.

Toinen jakso oli Chelsean, vaikka sillä ihan samat ongelmat oli hyökkäyskolmanneksella kuin Unitedillakin. Yhtä todella hyvää paikkaa lukuunottamatta, sekään ei mitään vaarallista saanut aikaan. United passivoitui liikaa toisella jaksolla ja Chelsea käytti sen hyväkseen. DeGean huippupelastus ja Shawn uhrautuva blokki säästi Unitedin takaiskusta. Toisessa päässä Mendy esitti pari hyvää torjuntaa. 

McT paransi toiselle jaksolle, mutta lopussa 4vs3 hyökkäyksessä laidalta olisi pitänyt saada huomattavasti parempi keskitys. Bruno oli heikko, kuin myös Rashford, joka muutamaa väläytystä lukuunottamatta oli pelistä aika ulkona. Martialin kohdalla täytyy olla huolestunut, kun väsynyt Greenwood oli huomattavasti aktiivisempi ja hyödyllisempi joukkueelle. Jamesin asenne ja aktiivisuus korvaa paljon kaverin teknisiä puutteita. Ehdoton onnistuja, muuten harmaassa United massassa. Fred oli hyvä ja jos nyt vertaa esim monien hehkuttamaan Kanteen, niin ilman värilasejakin oli kekskentällä huomattavasti enemmän esillä. Puolustus suuntaan Kante aavistuksen edellä. Kaikenlisäksi Fredin laukaukset olivat tänään kohtuu laadukkaita, jopa oikealla jalalla. Puolustus kokonaisuutena ihan ok peli. Hyökköyssuuntaan laitapakit jäivät hieman omista odotuksistani.

Tasapeli kuitenkin hyvä tulos Unitedin kannalta top4 sijoituksesta taisteltaessa. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×