Jump to content
Sign in to follow this  
tractor girl

14.3.2021 Manchester United vs West Ham@Old Trafford

Recommended Posts

Utd_vs_Tot.png ..................VS........................West_Ham_United_FC_logo.svg
                     Sunnuntai, Maaliskuu 14 2021
                                          Klo:21.15
                        Old Trafford, Manchester

Share this post


Link to post
Share on other sites

Piste-ero valiossa 6 pistettä Manun hyväksi. Tärkeimmät poissaolijat meiltä De Gea, PP, Cavani. Rashford ja Martial epävarmoja. Hammersilta puuttuu ainakin Ogbonna, Yarmolenko ja Lingard. Voitto olisi tarpeen kun Leicester ja Chelsea hönkii selän takana. Soucek ja Antonio hallitsee pääpelin joten Maguirelle riittää töitä, Bailly olisi ilmatilassa Victoria parempi. Amad Diallo voi saada EL- maalinsa ja loukkaantumistilanteen takia mahdollisuutensa avaukseen. Tai sitten puolikuntoiset Rashford ja Martial siellä sittenkin on. Erikoistilanteet pelattava loppuun asti hyvin, niillä saattaa peli ratketa. Kulmurit varsinkin ja mahdolliset pilkut!

Henderson
AWB Bailly Maguire Shaw
McTominay Fred
Amad Bruno James
Greenwood

2. Manchester United: DWDDW
5. West Ham: DWWLW

Share this post


Link to post
Share on other sites

Iso päivä taas top4-sijoitusten kannalta ja luotan Unitedin hoitavan Moyesin poppoon loukkaantumisista huolimatta. Hyökkäyksessä nuori James-Greenwood-Amad -kolmikko on mahdollinen, mutta ei aivan sellaista, mitä haluaisin vielä tässä kohtaa nähdä. Sormet ristiin, että ainakin jompikumpi kaksikosta Rashford/Martial pystyy pelaamaan. 

Henderson
AWB - Lindelöf - Maguire - Shaw
McTominay - Fred
Greenwood - Fernandes - Rashford
Martial

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eilen lisäksi Everton hävisi pelinsä yllättäen ja Chelsea notkahti tasuriin. ARS-TOT tänään, joten kivasti pistehajontaa tuossa top kasissa. Aston Villa on Grealishin poissaollessa tippunut pikku hiljaa kärjen vauhdista, eikä enää rästipelit auta. Tulee hieno loppukausi; kuin käy poolin ja Tottenhamin?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aikamoisen bussin on Moyes parkkeerannu. Pari kertaa oli lähellä. Greenwoodin maalilla peliä pitäis johtaa, mutta Fabianski näköjään paranee ku viini vanhetessaan. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

City pelin jälkeen positiivisin puoliaika Unitedilta. West Ham ei saa mitään aikaiseksi, mutta eipä Unitedkaan saa hallintaa enempää aikaiseksi. Puolittaisia paikkoja, mutta viimeiset syötöt ja parissa tilanteessa viimeistelyt jättävät toivomisen varaa. 

Keskikentällä mielenkiintoinen muutos, joka näyttää toimivan. Fred pelaa selkeästi enemmän pohjalla ja McT nostettu astetta ylemmäs. Normaalisti ei ole ollut näin selkeää rollitusta ja yleensä jos ollut, niin toisinpäin. Hyvää on se, että Fred avaa nyt pohjalta peliä ja "helppoja" syöttö suuntia ylöspäin on runsaasti. 

Toisella jaksolla oltava hereillä. West Ham todennäköisesti parantaa tästä, varsinkin hyökkäyssuuntaan. Toisaalta tämä saattaa hieman avata West Ham pakkaa, joten paikkoja tulee myös Unitedille. Toivottavasti United hyödyntää paikkansa ensin. Vaihdosta ei apuja juuri tähän tilanteeseen löydy, joten heti en vaihtaisi ketään. Väsymisen mukaan sitten Amad kentälle tai Shaw ylemmäs ja Telles pakiksi, jos hyökkäyksestä joku pitää korvata.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tärkeä voitto. Erikoista ettei yhtään vaihtoa ManUlla. Uhrautuvaa puolustusta ja asenne muutenkin ihan kohdallaan. Pari hyvää vastaiskua tyssäs vähän heikkoihin suorituksiin.
Fabianski anto kyllä mahdollisuuden West Hamille taistella pisteestä. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Toinen puoliaika jatkui siitä mihin jäi. United oli tehoton, mutta paineen kasvaessa ja hieman onnellakin Unitedin kannalta, West Ham puolustus hoiti pallon omiin. Tärkeät kolme pistettä ja vaikka esitys ei päätä huimannut, niin uomattabasti parempaa kuin Milan peli.

Hyökkäys kolmannes tuottaa Unitedille ongelmia. Suurelta osin ongelmat johtuvat hitaasta pallon liikuttelusta keskialueella, kun vastustaja on ryhmittynyt asemiin. "Bussien" purkaminen vaatii nopeampaa pallonnliikuttamista poikittain ja pystyjuoksuja linjan taakse. Unitedin pystyjuoksut ovat yksittäisiä juoksuja, kun niitä pitäisi tulla perättäin useampia, jotta puolustus saataisiin avattua.

Greenwood oli tänään hyvä, kun pääsi pelaamaan kärjessä, missä kuuluukin. Laidalla jää lähes poikkeuksetta pelin ulkopuolelle. Tänään oli Unitedin vaarallisimpia pelaajia.

Shaw jälleen kerran hyvä ja Motm suoritus.

Maguire on nostanutvtasoaan viimeaikoina huimasti ja johtaa nyt puolustusta. Tänään pari kolme loistavaa blokkia laukauksiin ja suvereeni pääpalloissa omalla 16 alueella.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tärkeä voitto. West Ham lähti otteluun omaa pää puhtaana taktiikalla. Pari huipputorjuntaa Fabianskilta. Hyvä kulmuri Brunolta ja pallo omiin west hamilta. Oli selvää että sen jälkeen west ham muuttaa taktiikkaa ja pari vaihtoa toivat heidät paremmin peliin mukaan mutta uhkaa manun maalille he eivät juurikaan saaneet. Manun voitto oli ansaittu. Shaw esitti jälleen maailman luokan työskentelyä, taitoa harhautuksineen, aktiivista liikettä,taktista näkemystä. Aivan huippu äijä. Hendolle ei tullut yhtään torjuntaa, se kertoo kaiken west hamin hyökkäämisestä. Victor ja Harry hoitivat hommansa, Greenwood oli aktiivinen samoin Mc T. Seuraavat kaksi peliä näyttävät ollaanko euroopassa/engl.cupissa taistelemassa pokaaleista? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×