Jump to content
Sign in to follow this  
tractor girl

EL 18.3.2021 Milan vs Manchester United@San Siro

Recommended Posts

......................... 
 
 
 
 
ezgif-3-63d40d1424f0.png
 ........................VS.......................... 
 
ezgif-3-b0c1fb243450.png
 

 .


                                                                Torstai, Maaliskuu 18 2021
                                                                          Klo:22.00 
                                                                          San Siro, Milan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eka peli tasan 1-1, Milanilla vierasmaali, joten voitolla vain jatkoon. Ykkösillä peliin, vauhdilla, nopea maali ja sitten varmaa peliä, vastaiskuilla toinen maali. Ei mtn varmistelua lopussa vaan peliä hamaan loppuvihellykseen asti. Martial ja Cavani siinä ja siinä, pelaako?

Henderson
AWB Bailly Maguire Shaw
McTominay Fred
Amad Bruno Rashford
Greenwood

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ottelun lähtökohtana Unitedilla on maali varsinaisella peliajalla. Jos sitä ei saada aikaan, niin peli kestää 90min ja Eurooppa taival tältä kaudelta katkeaa.

Toisena. Unitedin maali ennen Milanin mahdollista maalia. Mielummin tietysti Milan nollilla koko 90min, mutta tappiolle joutuminen hankaloittaa asioita. Uskon Unitedin kykenevän kahteenkin maaliin, mutta Milanin tehdessä 1-0, se alkaa puolustamaan syvältä ja keskittyy vastaiskuihin ja erikoistilanteisiin. United ei tällä kaudella näitä "busseja" ole kovin hyvällä prosentilla aukonut. Ei Milan varmaan mitää avointa palloa tule esittämään alussakaan, mutta ei se voi 0-0 tilanteessa koko ottelua myöskään maata alhaalla ja luovuttaa palloa täysin Unitedille.

United puolustus on toiminu ihan hyvin viime aikoina, joten suurta hätää en sen osalta koe, vaikka Zlatan olisikin Milanilla kärjessä. Zlatan voisi jopa olla United toppareille mieluisampi kumppani, kuin joku nuorempi ja nopeampi vaihtoehto. Jokatapauksessa Zlatan tuo arvaamattomuutta ja kokoa Milan hyökkäykseen. 

Ottelusta tulee todennäköisesti hyvin ensimmäisen ottelun kaltainen. Erotuksena, että molemmat saavat joitain loukkaantuneita pelaajia takaisin, mutta saa nähdä kuinka moni näistä aloittaa tai on 90min kunnossa. Uskoisin Unitedin lähtevän aika pitkälti samalla miehityksellä kuin West Ham peliinkin ja sitten vaihdosta sisään loukkaantumisista toipuneita pelaajia tilanteen mukaan. Maalipaikat on joka tapauksessa Unitedin kyettävä hyödyntämään tehokkaammin ja ensimmäisen maalin merkitystä ei voi aliarvioida.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Voi voi kun on väsyneen ja huolimattoman näköstä menoa. Järkyttävä määrä harhasyöttöjä tai epäonnistuneita syötön vastaanottoja. Kaikenkaikkiaan aika erittäin kammottava jakso. Paljon pitää parantaa jos tästä meinaa jotain saada. Bruno ihan yössä, kai se pelimäärä vain väkisin alkaa näkymään. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ei ole tällä Unitedilla mitään palaa, kun pitäisi itse luoda. Fred ja McTominay eniten yössä, eivät tarjoa mitään rakennusvaiheessa, ja jättävät myös linjan eteen aukkoja joita Milan on päässyt hyödyntämään. Pogba tauolla kentälle. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ihmeitä pitää toisella jaksolla tapahtua jotta jatkoon mentäisiin. Tai sitten Pogba kentälle jospa hän pystyisi pelaamaan ylös päin. Nythän Fred ja Mc T ovat avuttomia kun pitäisi nostaa peliä. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Itse katsoin ensimmäistä jaksoa hieman sivusilmällä, muista menoista johtuen, mutta pari sanaa silti.

Edellä jo kommentoitu, mutta itse en ole ihan noin pettynyt kuin osa antaa edellä ymmärtää. 0-0 tuloksena jaksolta hyvä  ja peli oli aika lailla sellaista kuin odotin. Hermostunutta ja peliä keinasi tietty varovaisuus. Pääasia, että oma pää pysyi puhtaana.

Pogba tuli ja näytti heti miksi häntä tarvitaan. Pystyy suojaamaan ja pitämään palloa joukkueella ahtaissa tiloissa vastustajan alueen tuntumassa ja sen sisällä. Sitoo pelaajia itseensä ja vapauttaa tilaa muille. Maali osoitus juuri tuosta pallon hallinnasta. Fred ansaitsee maalista ison kreditin, sillä päässäsi pakin hienosti irti pallosta oman maalin edestä. Ei rikettä, eikä varsinkaan lähtenyt peruuttelemaan. Muutenhan McFred kaksikko on ollut pallollisessa pelissä aivan yössä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hyvä tason nosto toiselle jaksolle joka pelaajalta. Pogban vaikutus oli valtava ja paransi kaikkien peliä. Keskikentällä on syötöille Pogban sisääntulon myötä muitakin vaihtoehtoja kuin pystyjuoksut ja Bruno.

Zlatan sai sen yhden paikan ja Shaw aivan väärä kaveri painimaan Zlatanin kanssa pääpallossa. Tosin Zlatan selkeästi hakeutui taka-alueille, koska tiesi, että siellä on ne pelaajat jotka voittaa pääpalloissa varmasti. 

Fred McT paransivat keskellä, pallollista peliä. James paransi loppua kohden. Lindelöf oli todella hyvä puolustuksessa ja Henderson muutamalla game saverilla ja otteillaan lunastaa ykkösmaalivahdin paikkaa itselleen. Pelkän toisen jakson perusteella ihan positiivinen kuva jäi ottelusta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Peli meni lähes kokonaan ohi, näin vaan alun Milanin pyörityksen ja Pogban maalin. Pogban rooli oli muutenkin ilmeisesti ratkaiseva. Mutta jatkoon, pokaali kiinnostaa aina, ei niitä olekkaan OGn aikaan tullut. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pogba oli jälleen hyvä hybridilaitalinkkinä. Shaw on vastannut viime aikoina melkein sataprosenttisesti laitojen luovuudesta ja kiva että tähän saatiin edes hieman muutosta. Huomasi, että Pogba paransi myös Fernandesin peliä, vaikka kokonaisuutena Bruno oli eilen vaisu. Jamesilta parempi toinen jakso oltuaan ensimmäisellä surkea, lopun keskityksestä Pogba olisi voinut laittaa otteluparin pakettiin. McFrediltä huomattavasti vähemmän pallonmenetyksiä tokalla puolikkaalla ja ihan hyvää hyökkäyksiin osallistumista. 

Selostaja totesi kyseessä olleen kahden väsyneen joukkueen ottelu, mihin voin osittain yhtyä. United laiskotteli ensimmäisellä jaksolla ja Milan sen jälkeen. Yllättävän heikko tempo Milanin rakentelussa toisella jaksolla, eikö Unitedilla tullut edes perinteistä paniikkia vaan peli pystyttiin jäädyttämään tehokkaasti. Hyvä niin, ettei Zlatan päässyt mellastamaan enemmän. Henderson otti vähät tilanteet vakuuttavasti ja avauspeli on paljon parempaa kuin De Gealla. 

United otteluparissa teki lähinnä tarvittavan ja tässä kilpailussa sillä voidaan mennä pitkälle. Voidaan sanoa Unitedin ansainneen puolivälieräpaikkansa, vaikka ehkä ihan täyttä kuvaa joukkueiden voimasuhteista ei saatu mm. loukkaantumisista johtuen. Jäljelläolevista joukkueista ainoastaan vain Roma aiheuttaa suurempia väristyksiä, ehkä nyt mennään semifinaalia pidemmälle? 

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 tuntia sitten, 20Legend kirjoitti:

Jäljelläolevista joukkueista ainoastaan vain Roma aiheuttaa suurempia väristyksiä, ehkä nyt mennään semifinaalia pidemmälle? 

Toivoisin, että Roma, Ajax ja Arsenal vältettäisiin seuraavalla kierroksella. Arsenal siksi, että saman sarjan joukkueena on paha vastustaja Unitedille. Ajax ja Roma ehdottomasti etukäteen kovimmat joukkueet jäljellä olevista.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×