Jump to content
Sign in to follow this  
tractor girl

FA-cup 21.3.2021 Leicester City vs Manchester United@King Power Stadium

Recommended Posts

LC.png ..............VS.................Utd.png
                        Sunnuntai, Maaliskuu 21 2021
                                      Klo:19.00 
                    King Power Stadium, Leicester

Share this post


Link to post
Share on other sites

Henderson
AWB Lindelof Maguire Shaw
Mctominay Fred
Greenwood Bruno Pogba
Cavani

Voin myös nähdä DDG:n maalissa, mutta henkilökohtaisesti en vaihtaisi voittavaa maalivahtia. Bailly mahdollisesti Lindelöfin tilalle. Kärkikolmikko arvailujen varassa, mutta Rashford oli niin heikko Milania vastaan, että olisiko järkevämpää pitää Pogba laidalla. Kärkeen joku kolmikosta Rashford/Cavani/Martial, kuka heistä sitten onkaan parhaassa kondiksessa. Cavani kenties. 

Leicesteriltä puuttuu yhä Barnes ja Maddison, joten näkisin Unitedilla tässä ihan hyvät mahdollisuudet. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mielenkiintoinen avaus. Henderson jatkaa maalilla ansaitusti. Puolustuslinja aika odotettu. Telles korvaa Shawn ja Maguire, Lindelöf sekä AWB muut puolustajat. Keskikenttä onkin sitten varsin mielenkiintoinen, miten Matic Fred, Pogba ja VDB ryhmittyvät? Aineksia olisi 4-3-3een jossa alempi kolmikko Pogba - Matic - Fred ja ylempi Martial - VdB - Greenwood. Tällöin Matic selkeä pohja, Fred allaround, Pogba vapaa rooli vasemmalla/keskellä. VdB ns "valeysi" ja Martial - Greenwood laidalla pelaamisen sijaan leikkaavat voimakkaasti keskelle. Toivottavasti lähdetään rohkeasti 4-3-3lla.

Jos perinteisempi 4-2-3-1, niin Fred - Matic pohjalla ja Matic alempi/puolustavampi. Kolmikko Pogba - VbB - Greenwood ja Martial kärkeen. Tässä "ongelmaksi" muodostuu Greenwoodin rooli laidassa, jossa jää lähes poikkeuksetta pelin ulkopuolelle, eikä yhteistyö AWBn kanssa ole aivan saumatonta. Myös Martial olisi parempi vasemmalla, kuin piikissä. Toisaalta Greenwood ainoa varteenotettava vaihtoehto oikealle kentällä olevista.

Kova peli tulossa ja Leicesterin kanssa saa olla kokoajan varpaillaan. Kääntävät pelin nopeasti hyökkäyksiin, joten keskellä pitää olla hereillä ja katkaista Leicesterin peli jo Unitedin hyökkäysalueella. Keskustaan Unitedilla ainakin on ukkoa tarjolla kokoonpanossa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heikkoa pelaamista Unitedilta. Pallon menetyksiä, huonoja valintoja syötöissä ja huolimattomuutta. Peli menee täysin Leicesterin käsikirjan mukaan.

Maali menee Fredin heikon syötön piikkiin, mutta miksi, siis MIKSI tuohon tilanteeseen edes pelataan Fredille, kun Tielemans tulee Fredin perässä. Fredille jää tasan yksi syöttösuunta Leicesterin hienon prässin takia ja Iheancho lukee tilanteen jo ennen kuin edes pallo on Fredillä. Vaikka Fredin syöttö olisi onnistunut, niin veikkaan, että Iheanacholla olisi silti ollut mahdollisuus ehtiä palloon. Leicester on selkeästi tehnyt kotiläksynsä, ainakin prässin suhteen, sillä samoja avauksia on Unitedilta nähty useita, mutta vastustajat eivät ole prässänneet kolmella ja tilanteista on selvitty helposti.

Unitedin maalissa Pogba isossa roolissa ja VDBlta hieno jättö Greenwoodille, jolta varma viimeistely.

Mutta heikko puoliaika ja ihme, että ollaan 1-1 tilanteessa. Itse jatkaisin vielä samalla ja 60min kohdalla Fernandes kentälle ja James oikealle. Greenwood kärkeen. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Olen avauskokoonpano???? Esitys karvas pettymys. Ei löytynyt cup huumaa joukkueesta. Vaikea ymmärtää kierrärystä koska on tulossa maajoukkue tauko. Eli pokaali saalistus nyt eurooppa liigan varassa. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Leicesterille ansaittu voitto. Halusi jatkoon enemmän ja oli valmis tekemään töitä sen eteen. Unitedilta väsynyt suoritus. Pallolliselle ei saada vaihtoehtoja/tukea, liike olematonta, pallollinen peli hidasta, puolustettaessa välit pitkiä ja kenttätasapaino hukassa (korjaantui hieman vaihtojen myötä). Kun joukkue peli on näin huonoa/sekaisin, niin henkilökohtaisia virheitäkin tulee väkisin. Menee paljon väsymyksen / ottelutahdin piikkiin sekä runsaaseen pelaajien kierrättämiseen, jota on pakostakin tehtävä.

2-1 maalissa Maticia vietiin keskikentällä kuin litran mittaa ja sen jälkeen Tielemanssin hieno suoritus, jota Fred ei millään ehtinyt estämään. Ainoa vaihtoehto olisi ollut rikkoa. Vardyn juoksu ennen laukausta vei Lindelöfinkin tarpeeksi sivuun tilanteesta.

3-1 maalissa McT:lle harvinainen arviointi ja merkkausvirhe erikoistilanteissa.

Vaikea tästä esityksestä on juuri kenellekään puhtaita papereita antaa. Joukkueena oltiin paljon heikompia ja yksilöitäkään ei noussut esiin. Toisaalta, ei näitä pelejä yksilöillä / yksilösuorituksilla edes voiteta.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ole soitti aamulla ja sovittiin että kun nyt hyvä sauma niin lepuutetaan poikia kun olivat  niin sippejä viikolla. tässä just sopiva väli oli, mitä sitä turhia aiemmin. Cityhän tässä finaalissa vastaan tulee joten parempi skipata koko kisa ja satsataan EL:ään..:mad:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tulipa joukkueelta huono peli pahaan saumaan. Vaihdotkaan eivät juurikaan pelastaneet tilannetta. Ehkä OGn avaus oli huono, noita miehiä olisi tarvittu jo pelin alussa. No toivotaan että Eurooppaliigassa peli kulkee. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Henderson ei kyllä ole minusta mitään huippuja esittänyt nytkään vaikka joku nollapeli onkin takana(vastustaja ei yhtään laukausta:dielaughing:), Maguire ja Victor katkoi koko ajan, olivat täystyöllistettyjä, Fred aivan onneton, PP hyytyi hiljalleen maalin jälkeen, Beek mitäänsanomaton, Martial häh?, Tellesin erikoistilanteet tosi erikoisia. Jotenkin porukka oli täysin halutonta, ei henkeä ollenkaan. Niin monta oli uutta avarissa joten ei kai se väsymyskään syy ollut. Ei vaan ollut kiinnostusta, ei.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Joo,mihin Hendersson oli menossa leicesterin kolmanessa maalissa? Jos lähtee keskityspalloon ja  jos sitten käydään peruuttelemaan niin voi käydä huonosti, viivalla pysyessään olisi tod näk torjunut puskun.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jokaisella on oikeus mielipiteisiinsä ja tulos vituttaa, mutta itse en ymmärrä tällaisten joukkue-esitysten jälkeen yksittäisten pelaajien tai valmentajan "haukkumista". Enkä nyt puhu pelkästään tästä foorumista vaan, monella muullakin United foorumilla pelaajia arvostellaan yksilöinä ja vieritetään syytä yksittäisten pelaajien niskoille huonojen joukkue esitysten jälkeen. Negatiivista palautettaa saa ja pitää antaa, kun aihetta on, kuten tänään, mutta mitä tällä seurausten / yksittäisten pelaajien "haukkumisella" tavoitellaan / saavutetaan? Virheitä sattuu kaikille ja kaikki pelaajat niitä tekevät nyt ja jatkossa. Paljon hedelmällisempää olisikin keskittyä syihin kuin seurauksiin tai lopputulokseen eli virheeseen.

Otetaan esimerkiksi Fred. Heikko peli tänään, eikä ollut ensimmäinen kerta, mutta silti niitä harvoja pelaajia, joka antaa aina kaikkensa kentälle. Kaverin odotetaan olevan "Bruno / Messi" pallollisena ja "Roy Keane" puolustussuuntaan. Tällaista pelaajaa en vielä ole nähnyt missään. Valitettavaa vain on, että Fredin (myös McTominayn ja Maticin) roolissa korostuu muun joukkueen pelaaminen. Jos ympärillä joukkue liikkuu ja tarjoaa vaihtoehtoja sekä tukea ja prässää yhtenäisesti, on tällä paikalla huomattavasti helpompi pelata. Kun ed mainittuja asioita ei tapahdu (kuten tänään), on aivan sama kuka paikalla pelaa, niin virheitä tulee ja peli näyttää tämän päiväseltä.

Sama koskee hyvin pitkälle hyökkääjiä. Cavani ei saanut sen enempää aikaan kärjessä kuin Martial, mutta Martial haukutaan paskaksi. Tosin Martin kohdalla syytä myös aiemmissa esityksissä ja ulkoisessa olemuksessa, joka ei välttämättä suurta omistatumista työntekoon ulospäin näytä, mutta silti. Kun palloja ei tule ja joukkuepeli on saamatonta, niin paha siinä on kärkenä tulosta tehdä. 

VDBlta odotetaan ihmeitä suoraan penkiltä / sairastuvalta? Samaan aikaan kentälle viisi uutta pelaajaa, verattuna edelliseen peliin ja VDBn ympärille ja sitten ihmetellään, että onpa se VDB paska, eikä saa mitään aikaan. Sama koskee kaverin koko kautta, peliminuutit harvassa, systeemi aivan eri mihin on tottunut ja aina eri kaverit ympärillä. Toki harjoitellut Unitedissa vuoden, mutta harjoitukset on harjoitukset ja peli on peli.

Hendersonia porukka vaatinut DDGn tilalle maaliin koko kauden. Nyt kun on maalissa, niin samat tyypit vaatii DDGaa takaisin maaliin, kun Henderssonille sattuu muutamia virheitä. Koittakaa nyt vittu päättää. Henderson on 24v ja pelaa ensimmäistä kauttaan maailman suurimman ja seuratuimman jalkapallojoukkueen maalilla, jatkuvien paineiden ja arvioinnin alla. Viimekauteen Sheffieldissäkin mahtui virheitä, mutta ei niitä kukaan kaivanut esiin ja vaatinut kaveria vaihtoon? Ei United Henderssoniin ole kaatunut eikä näillä otteilla tule kaatumaan.

OGS:n valintoja kritisoidaan aina ennen ottelua, kun kentällä ei ole juuri ne pelaajat. Brunolle toivotaan huilia, mutta kun Bruno on penkillä, niin ihmetellään miksi ei ole kentällä. Itse luotan OGS ja Co tiimiin ja en epäile hetkeäkään, etteikö kaikille kokoonpanoille olisi olemassa hyvät perusteet. Tosiasia on, että me kannattajat emme tiedä prosenttiakaan todellisista vaikuttimista valintojen takana.

Aina voi toivoa parempia pelaajia, mutta yksilöt eivät tee joukkuetta. Tällähetkellä Unitedissa on joukkue, josta saa rakennettua yhden, varauksin kaksi toimivaa kokonaisuutta. Kun paloja tai niiden paikkaa hieman vaihdetaan, niin kokonaisuus ei enään ole selkeä. Tämä näkyi tänään ja vika ei ole itse paloissa, jotka suurelta osin samoja kuin toimivissa kokoonpanoissa vaan palojen yhteensovitamisessa josta ei saa saumatonta kaikilla paloilla ja näiden eri yhdistelmillä.

Paljon tekstiä ja sekaavasti kirjoitettu. Paljon jäi sanomatta ja selittämättä, mutta tämä nyt oli pakko suoltaa ulos vitutuksen keskellä. Toivottavasti edes joku saa pointista kiinni.

Kiitos ja anteeksi.

(Itse olen syyllistynyt ja varmasti syyllistyn myös jatkossa ed mainittuun kommentointiin, mutta pyrin parantamaan omalta osaltani tapani)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hyvää tekstiä ylempänä :thumbsup1: 

Hendersonista en voisi olla enempää samaa mieltä. Onkohan kaverin kritisoijat nähneet DDG:n ensi askelia Unitedissa? Kyseessä oli vapiseva haavanlehti, josta SAF ja muu valmennusporukka kouli maailmanluokan maalivahdin. Hendersonille pitää antaa yhtälainen mahdollisuus, eikä jäädä tuijottamaan pieniä virheitä. 

OGS on pelin jälkeen saanut eri medioissa kritiikkiä. Alla kuitenkin vain kolme päivää Milanon reissusta, alkaa olemaan pakko kierrättää. Ja jollei olisi kierrättänyt, olisi arvosteltu saman yksitoistikon peluuttamisesta. Kaikkia ei voi koskaan miellyttää. 

25 minuuttia sitten, Wipu kirjoitti:

Aina voi toivoa parempia pelaajia, mutta yksilöt eivät tee joukkuetta. Tällähetkellä Unitedissa on joukkue, josta saa rakennettua yhden, varauksin kaksi toimivaa kokonaisuutta. Kun paloja tai niiden paikkaa hieman vaihdetaan, niin kokonaisuus ei enään ole selkeä. Tämä näkyi tänään ja vika ei ole itse paloissa, jotka suurelta osin samoja kuin toimivissa kokoonpanoissa vaan palojen yhteensovitamisessa josta ei saa saumatonta kaikilla paloilla ja näiden eri yhdistelmillä.

Kutakuinkin näin ja nähdäkseni Unitedilla on rinki täynnä laadukkaita pelaajia, mutta kaikkien komponenttien yhteensopivuus on vähän niin ja näin. Esim. Pogba, VDB, McTominay ja Fred vaativat kaikki vierelleen tietynlaiset pelaajat. Joukkue vaatii vielä hiomista ja palojen sovittelua, en usko että tuo kokonaisuus on vielä lähelläkään valmista ja varmaan OGS näkee asian myös samalla tavalla. Nyt Olen valinnat ovat monesti kompromissien tekoa, koska hän tietää, ettei kokonaisuus toimi pelaajien vaihtuessa todennäköisesti yhtä hyvin kuin vakiokokoonpanolla. Eikä kaikkia avainpelaajia voi kuitenkaan ihan piippuun peluuttaa, sillä heitä tarvitaan vielä loppukaudesta. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

No joo, varmaan kaikkia nyt vituttaa hävityn pelin jälkeen ja jokainen purkaa sen kuka joukkueeseen, kuka valmentajaan, kuka yksilöihin. Ja sehän lienee tämänkin foorumin tarkoitus, eräänlainen sananvapaus. Mitä itse peliin tulee niin mielestäni kaikki meni pieleen. Mutta OGn avaus oli outo, ottelu oli tärkeä, lepuutuksia olisi voinut miettiä johonkin toiseen ajankohtaan. Martial oli mielestäni huono ja laiska, nyt ja lähes aina. Mietin myös kuinka paljon näytönpaikkoja VdB tarvitsee että edes jotain tapahtuu ja onko hänen kohdallaan vika aina vain muissa. Fred on pelannut hyvin, harmi että tähän kohtaan tuli moka. Henderson on itselleni ollut pettymys, samoin Cavani, vaikka kuuluukin suosikkeihini. En osaa tehdä hienoja analyysejä, mutta olikohan peli taktisesti OGn näpeissä? Vaikka yksilöt eivät tee joukkuetta, niin kyllä yksilöiden merkitys korostuu silloin kun täyttävät paikkansa ja varsinkin silloin kun eivät. Tälläisiä ajatuksia itselleni heräsi pelin jälkeen. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Harmitus paistaa kommenteista läpi. Englannin cupissa menestymisessä on edelleen fanien joukossa glooriaa. Jälkipeli näyttää olevan pettymyksen purkamista. Kokonaisuutenahan ottelu on heikko tasoinen molemmilta joukkueilta. Lahja eka maali vastustajalle osoitti suuntaa ottelulle. Mahdoton on osoittaa manun joukkueesta onnistunutta peliesitystä. Kuitenkin meidän fanien on oikeus kommentoida pelaajien ja tausta voimien edesottamuksia. Kokonaisuutenahan näytti siltä että Milan voitto oli tyhjentänyt joukkueen kuin ilmapallon,   valmennusta myöten. Näytti että otteluun valmistautumimen oli puolinaista. Siihen kun lisätään vielä rotaation kentälle tuoma sekoitus niin yhtenäisyys oli kaukana esityksestä. VDB joutui kovaan paikkaan ja varmaan paine oli kova. Jotkut eivät hyväksy yksittäisten pelaajien arvostelua mutta olihan VDBn esitys arka jopa vastuuta/palloa välttelevä(anteeksi vain). Näin jälkikäteen eniten ihmetyttää Maticin valinta avaukseen ennen Mc Ttä koska Leicesterin vahvuus on ollut nopeat juoksut puolustuslinjaa vastaan. Maalivahti tilanne manussa onkin sitten asia erikseen. Tämä peli on ohi mutta kun mediaa on seurannut niin jotenkin ihmetyttää keskustelu siitä että manuun on tulossa se ja se maalivahti ja de Gea poistuu. Paljon odotettiin englannin cupista, pettymyksen maku jäi emmekä fanit pääse edes jossittelemaan sillä niin heikko oli joukkueen esitys.

Share this post


Link to post
Share on other sites
16 tuntia sitten, Melrose kirjoitti:

Ja sehän lienee tämänkin foorumin tarkoitus, eräänlainen sananvapaus.

Mietin myös kuinka paljon näytönpaikkoja VdB tarvitsee että edes jotain tapahtuu ja onko hänen kohdallaan vika aina vain muissa.

Vaikka yksilöt eivät tee joukkuetta, niin kyllä yksilöiden merkitys korostuu silloin kun täyttävät paikkansa ja varsinkin silloin kun eivät.

 

8 tuntia sitten, herpati kirjoitti:

Kuitenkin meidän fanien on oikeus kommentoida pelaajien ja tausta voimien edesottamuksia.

Näytti että otteluun valmistautumimen oli puolinaista. Siihen kun lisätään vielä rotaation kentälle tuoma sekoitus niin yhtenäisyys oli kaukana esityksestä. VDB joutui kovaan paikkaan ja varmaan paine oli kova. Jotkut eivät hyväksy yksittäisten pelaajien arvostelua mutta olihan VDBn esitys arka jopa vastuuta/palloa välttelevä(anteeksi vain).

Tässä vielä yhden viestin verran omia mietteitäni, mitä tuli, kun luin vastauksia viestiini. Tai siis oletin, että ne oli ainakin osin vastauksia viestiini 🤦🏼‍♂️

Mielipiteitä saa ja pitää olla, kaikilla on oikeus kommentoida ja mikäs sen parempi paikka kuin tämä tai mikä tahansa foorumi. Mutta itseäni sylettää tyyli ja syyt mistä kommentteja, yleensä negatiivisia annetaan. Esim eilinen esitys, ei kaatunut kehenkään yksittäiseen pelaajaan tai edes kahteen/kolmeen pelaajaan tai yksittäiseen virheeseen, vaan koko joukkueen esitykseen. Silti nähdään ja teiltaan vain yksittäiset virhe(et) ja näihin syyllistyneet pelaajat. Kehuja jaetaan sen sijaan harvemmin (eilisestä ei ole edes aihetta) ja varsinkaan silloin kun "väärä" pelaaja onnistuu. Ihan kuin odotettaisiin vain tiettyjen pelaajien epäonnistumista ja kun se tulee niin lyödään pelaaja lyttyyn. Yleensä kehut menee vielä tilastojen perusteella, eikä osata nähdä sitä duunia joukkueen muiden pelaajien toimesta, mikä mahdollistaa 2-4 pelaajan näkyvät tehot (lähinnä maalit ja syötöt) tilastoissa.

VDBn kohdalla Melrosella hyvä kysymys ja Herpatilla hyvää pohdintaa. Kaveri on saanut näyttöpaikkoja, mutta näytöt ovat aika ohuet. Toisaalta, kuten aiemmin mainitsin, niin ei ole ehkä ihan optimi kokoonpanossa näitä näyttöjä päässyt antamaan. En kuitenkaan odota, että joukkuetta alettaisiin VDBn ympärille rakentamaan vain, jotta saisi onnistumisia ja näyttöjä annettua. Ja kyllä, jotain viitteitä paremmasta toivoisin itsekin näkeväni. Vaikea tilanne varmasti valmennuksellekin.

Ja Herpatille kommenttiasi VDB arasta esityksestä ei tarvitse pyydellä anteeksi, tottahan tuo on mitä sanot. Mutta tästä on juuri kysymys, se sijaan, että olisit sanonut, että "VDB paskaa" tyylisen ilmauksen ja todennut "kaverista ei ole Unitediin", "myyntiin vain ja uusi ukko tilalle", niin toteat asiallisesti miten näit VDBn esityksen. 

Yksilöiden merkitys korostuu toimivassa joukkueessa / joukkue pelaamisessa positiivisesti ja kun joukkuepelaaminen ei toimi, niin useimmiten negatiivisesti. Aina on poikkeuksia, että joukkue pelaa huonosti ja yksi pelaaja (Messi) loistaa ja ratkaisee ottelun, mutta pokaaleja ei edes Barca Messin kanssa ole voittanut ilman toimivaa joukkuetta ympärillä. Yksittäisiä otteluita kyllä, jotka ovat ratkaisee pokaalin, mutta matkalla pokaaliin on paljon muitakin pelejä. Myöskään yksilöistä kasatut tähtisikermät (PSG, Real) harvoin voittavat mitään suurta, poikkeuksena tietenkin Realin mestarienliiga voitot Zidanen aikana, mutta ne joukkueet pelasivatkin hyvää futista joukkueena. Ei paskaa futista, jossa joku yksilö ratkaisi heille ottelut.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pelin näin vasta nyt.
Paljon huolimattomuus virheitä. Ei ihan optimi avaus. Kierrätystä ja sairastuvalta palaneita, joten pelin luku oli mitä oli.

Leicesterin organisointia pakko ihailla. Loukkaantumisista huolimatta. Näyttö paikan saaneet ovat ottaneet mahdollisuuden todella vakuuttavasti vastaan.

VDB tuli tauon jälkeen takaisin ja aralta tuo näytti. Yritystä oli.
Huomio kiinnittyi enemmän siihen, kuten koko kauden; ettei häntä oteta peliin mukaan.
Eikö luoteta vaiko persoonassa jotain?  Jäi pitkälti yksin kentälle saamatta palloa.
Sen sijaan nuori Diallo sai palloa heti peliin tullessaan.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tällainen kuva tuli vastaan internetin syövereistä. Kuvassa tilanne, josta syntyi Leicesterin 1-0 maali. Harryllä neljä syöttösuuntaa ja punaisella ympyröity vapaat pelaajat Telles, Lindelöf ja AWB. Valitsee silti Fredin? Fred tulee toki vastaan hakemaan, mutta pakkoko siihen on syöttää. Fredin liike tyhjentää Leicesterin keskikentän, jolloin nopea kierrätys (Lindelöf) AWB kautta ylöspäin olisi mahdollistanut keskustaan pelaamisen ylempänä.

Tilanne mennyt ja ollut, mutta hyvä kuva siitä, että vika ei ollut yksin Fredin, joka sai tilanteesta 99% kaiken paskan niskaansa. Toki Fred olisi voinut suoritua paremmin, mutta koko tilannetta ei olisi pitänyt edes syntyä.

 

SmartSelect_20210329-122156_Instagram.thumb.jpg.7762f0718e92caef9b079d47891c8772.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Omasta mielestä tämä menee silti täysin Fredin piikkiin. KK pohjalla vain pitää pystyä paineen alla laittamaan hyvä syöttö. Uskon, että myös toi on tyyli millä vastustajan kk yritetään houkutella ylös. Toki itse en mitään kuraa Fredille tästä laittaisi, näitä sattuu kun halutaan pelata peliä alhaalta asti eikä aina vain roiskita. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On ‎21‎.‎3‎.‎2021 at 21.03, tractor girl kirjoitti:

Henderson ei kyllä ole minusta mitään huippuja esittänyt nytkään vaikka joku nollapeli onkin takana(vastustaja ei yhtään laukausta:dielaughing:), Maguire ja Victor katkoi koko ajan, olivat täystyöllistettyjä, Fred aivan onneton, PP hyytyi hiljalleen maalin jälkeen, Beek mitäänsanomaton, Martial häh?, Tellesin erikoistilanteet tosi erikoisia. Jotenkin porukka oli täysin halutonta, ei henkeä ollenkaan. Niin monta oli uutta avarissa joten ei kai se väsymyskään syy ollut. Ei vaan ollut kiinnostusta, ei.

Tasapuolisesti morkkasin kaikkia mielestäni ja tietysti joukkueena hävittiin. Ja tottakai yhden pytyn voittomahdollisuus ja sen hukkaaminen harmittaa vieläkin. Peli oli voitettavissa mutta kaverit ei van halunneet. Pelipaikka vai rooliko se vaikuttaa mutta PP ja Martial taas parempana maju peleissä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×