Jump to content
Sign in to follow this  
20Legend

Cristiano Ronaldo (Man Utd 2021-)

Recommended Posts

20 tuntia sitten, RedDevilKarra kirjoitti:

Teki eilen kaksi puskumaalia kun Portugali kaatoi Irlannin 2-1 MM-karsinnoissa ja nousi samalla kaikkien aikojen maalintekijäksi maajoukkeissa ohi Iranin Daein. CRonaldolla on nyt 111 maalia Portugalin paidassa. Kunnossa ei täten näytä olevan mitään vikaa.

Ronaldon pelikunto ei pitäisi olla ongelma, sillä 36-vuotiaanakin rasvaa on vähemmän kuin usealla kolmikymppisellä. Tahtotilasta puolestaan kertoo AnderH:n ylläoleva postaus. Portugalin pelejä en ole kesän kisoja lukuun ottamatta seurannut, tai Juven pelejä viime kaudella, joten on mielenkiintoista nähdä miten CR7 istuu Unitedin ryhmitykseen. Osallistuuko prässiin ja pelinrakenteluun, vai käyttääkö Ole häntä pääasiassa boxipelaajana? Maajoukkueessa on hieman ollut puhetta, ettei sopisi kovin hyvin yhteen Brunon kanssa. Paljon riippuu siitä, miten Ole & Co. onnistuu heidät roolittamaan. Santosia ei tunneta kaikkein hyökkäysvoittoisimpana valmentajana, silti maaleja kertyy. 

Puolentoista viikon päästä odottava Newcastle-vääntö on kyllä hetkeen sellainen ottelu, jota en jättäisi mistään hinnasta väliin. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Krisseltä tuore haastattelu. Tuosta 8:00 eteenpäin kohdalta varsinkin hyvää settiä, sanoo käytännössä että nuorten pelaajien asenteessa on ongelmia, ja vähän viittaa siihen ettei kaikilta senioripelaajiltakaan löydy tarpeeksi voittamisen nälkää.

Unitedin pelaajakulttuuri on jokseenkin aika erilainen nyt verrattuna siihen, kun hän ensimmäistä kertaa tuli seuraan, ja tähän toivottavasti saadaan muutosta lähivuosien aikana. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×