Jump to content
Sign in to follow this  
tractor girl

Valioliigakausi 2021-2022

Recommended Posts

Vardy, Kane, Salah (E-liiga), aloittivat maalitehtailut normi tyyliin. Jesus saa cityssä nyt roolia kun Agueron peikko ei ole selän takana. Jotenkin tuntuu kun Grealish häärii siellä, Bruyne ja kumppanit niin käykö Sterlingin aika vähiin?

Lukakulta odotin enemmän eilen, mutta olikos hällä aina topsix joukkueita vastaan ongelmia? Eikä taida Italian taso vetää suoraan vertoja valiolle. Tekee varmasti maaleja, mutta paljonko? Jamesin punainen oli vitsi. Ratkaisi pelin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hyvä kesä kaiken kaikkiaan Unitedilta. Varane on ehkä solideinta bisnestä koko ikkunassa ja Sancho sekä Ronaldo tuovat yhä lisää tulivoimaa. Miinuspuolella keskikenttäpelaajan laiminlyöminen ja myyntien heikko edistyminen. No ehkä tästä deadwoodin palkitsemisesta ruhtinaallisilla sopimuksilla päästään lopullisesti eroon Woodwardin lähdettyä. Valtaosassa pelejä Unitedin pitäisi tehdä tarpeeksi maaleja niin kauan kuin Pogba pystyy jakelemaan läpisyöttöjä vauhdissa oleville hyökkääjille. Keskikentän luovuuden varaan ei kannata kovin paljoa laskea jos VDB pysyy edelleen koirankopissa. 

Muista kärkijoukkueista Chelsea jatkoi terävää toimintaa siirtomarkkinoilla hankkimalla Lukakun ja lainaamalla Saulin keskikentälle. City hommasi Grealishin, joka olisi tosin yhtä hyvin voinut jättää tulematta. Todennäköisesti City olisi tarvinnut enemmän ysipelaajaa, mutta heistä Pep ei tunnetusti perusta joten se lienee yksi ja sama. Kane ei heidän palettiinsa olisi täydellisesti istunut. Liverpoolin FSG:llä rahahanat ovat jäissä koronan vuoksi, eikä merkittäviä tulijoita ollut Leipzigin Ibrahima Konatén lisäksi. Hän lienee kuitenkin selvä vahvistus toppariosastolle. Shaqiri ja Wijnaldum lähtivät pois. Arsenal käytti rahaa yli 120 miljoonaa puntaa, muttei tunnu vahvistuneen paljoakaan. Toppari Ben White oli 50 miljoonalla melkoinen ryöstö Brightonilta. 

Leicester voidaan hyvin nähdä kärkinelikon haastajana. Soumare, Vestergaard ja Bertrand tulivat uusina kasvoina sisään, eikä avainpelaajia menetetty. Aston Villa paikkasi Grealishin menetystä ostamalla Buendian Norwichista sekä Leon Baileyn Leverkusenista. Ex-manulaiset Ashley Young sekä Axel Tuanzebe lisäävät joukkueen leveyttä. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Arsenal tuskin vahvistui siirroilla merkittävästi, Manu aika voittaja, City myös mutta niinhän  ne muutenkin ovat kärkiporukkaa. Pool ei ole tämän kauden mestari ja Hot Spurs taistelee sijoituksista 4-5 sakkiin, tiukkaa tekee. Chelsealla pelimiehiä riittää mutta kuinka paletti kasataan? Zouma,Rudiger huonona päivänä karmeita, Werner etsii maalijyvää vielä, Lukaku katsotaan tiukat kärkipelit?, pelejä 38 kaudessa, paljon kerkeää tapahtua. 

Kärkinelikko City, United, Chelsea ja Pool/Leicester. Keväällä nähdään.

Norwich tippunee taas.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Brentford jaksaa yllättää, nappasi pisteen poolilta vieraspelissään. Leeds päinvastoin, Bielsan eväät syöty, vai? Toisaalta parilla voitolla nousee äkkiä ylöspäin. 

Brightonilla elämänsä tilaisuus nousta huomenna valion ykköspaikalle.:boogy:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Done. 

Newcastle takeover: Saudi Arabian-backed deal completed 

The Premier League has approved the takeover after receiving "legally binding assurances" that the Saudi state would not control the club.

Instead the Public Investment Fund (PIF), which will provide 80% of funds for the £300m deal, is seen as separate to the state.

Because of that, the takeover has passed the Premier League owners' and directors' test.

www.bbc.com

Share this post


Link to post
Share on other sites

Saa nähdä mihin suuntaan joukkue lähtee menemään. Veljeni, joka on Newcastle-fani, arvioi tuon saudien sijoitusrahaston olevan aika konservatiivinen rahan käytön suhteen, niin ei välttämättä mennä Cityn touhuun.

Jos liigassa on useita eri pohjattomia rahakaivoja, ei vaan pitkässä juoksussa voi toimia, että ennen pitkää korttitalot hajoavat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Chelsea pöllyyttää kettuja...Ei näytä nyt Brendan Rodgers hyvältä...ketuille jo kauden viides tappio. Yhtä miestäkö kaipaa peli? 

Chelsean puolustajat tehneet tällä kaudella 13maalia liigassa. Muiden joukkueiden puolustajat yhteensä 12.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Neljäs sija tällä hetkellä viiden pisteen päässä. Rästiotteluita kuitenkin itse kelläkin joten saumoja edelleen on. Kärkijoukkueillakin keskenäisiä pelejä. Hammers kyykkäsi ja HotSpurs pelaa kohta jossin vaiheessa kolme peliä per vko kun rästiottelut lisii. Tippuivat onnekseen europeleistä.

Ei tarvitsisi muuta kuin hieman kehitystä syöttöpeliin ja -tarkkuuteen sekä boksiin tulevia palloja. Vieläpä omille ukoille jos sattuisivat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Abra realisoi Britannian omistuksiaan ja on laittanut Chelsean myyntiin. Mielestäni ihan hyvä 19 vuoden rupeama Abralta, 2 UCL-voittoa, 5 EPL-voittoa, nippu muita cup-mestaruuksia. Jännä nähdä miten tulevaisuudessa pärjäävät, tuskin seuraavat omistajatkaan mitään tyhjätaskuja ovat. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×