Jump to content
Sign in to follow this  
tractor girl

11.9.2021 Manchester United vs Newcastle United@Old Trafford

Recommended Posts

                                                               Utd_vs_Tot.png..............VS................... NU.png
                                                      Lauantai, Syyskuu 11 2021
                                                                       Klo: 17.00 
                                                       Old Trafford, Manchester
 

ezgif_3_e21b5ba29d.jpg                                                                League standings and form guide

                                                                                                                        3. Manchester United: WDW
                                                                                                                      17. Newcastle United: LLD

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sieltä se Ronaldon eka maali sit tuli! On se vaan huikee haistelemaan paikat. Muutenkin oli Rollelta hyvää tekemistä. Caslten bussi oli kyllä tiukassa. Nyt voi vähän helpottaa, kun harakoiden pitää avata vähän bussia. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lopulta helpohko 4-1-voitto. Eka jakso meni bussin murtamisessa, Unitedin syöttöketjut olisivat ehkä voineet olla hieman nopeampia jotta Newcastlen alakerta olisi saatu paremmin liikkeelle. Avausmaali Greenwoodin terävästä laukauksesta, jonka Ronaldo haistoi erinomaisesti.  

Toisella jaksolla Newcastle pääsi peliin mukaan, Maguiren pelattua ensin itsensä ulos puolessa kentässä. Unitedin toinen maali Shaw'n vahvan nousun ansiota, pallo Ronaldolle jolta hyvä kosketus ja laukaus maalivahdin haarojen välistä sisään. Vierasjoukkue alkoi tämän jälkeen väsyä. Brunolla oli melko paljon tilaa laukaukselleen joka olikin sitten komea. Vaihdosta tullut Lingard täydensi iltapäivän, kun pallo pelattiin lopussa boxiin, Martial teki harhautuksen ja Jesse sijoitti oikeaan nurkkaan. Ehkei ollut kuitenkaan virhe pitää kaveri joukkueessa? 

Varane oli taas erittäin hyvä, samoin Pogba joka oli saanut maajoukkuetauolta yhden pykälän lisää terävyyttä otteisiin. Sanchon ja Greenwoodin paikkoja voisi harkita uudelleen. Molemmat ovat aika samankaltaisia ratkaisuiltaan noilla pelipaikoilla. Ei sillä että kumpikaan olisi tänään pettänyt, mutta välillä vaikutti sille että molemmat ajautuivat liian paljon keskustan lihasumppuun. Sancholle ottelu oli siitä huolimatta selvää eteenpäinmenoa vaisuista aiemmista peleistä. 

Matic pysyi yllättävän pitkään kyydissä, mutta oikeastaan heti kun pelin tempo lisääntyi, Unitedin keskikenttä oli ylitettävissä erittäin helposti. McTominay voisi olla ratkaisu tälle kaudelle Pogban viereen, sillä vaikka hänellä on myös sijoittumisongelmia, pystyy skotlantilainen sentään työmäärällään sitä paikkaamaan. Tuollainen yhdistelmä kuin tänään nähtiin, riittänee silti Newcastlen tasoisia porukoita vastaan. 

Rolle on todellinen class act, ei ollut sellainen impact kuin odotin, mutta vielä parempi. Ei enää pelillisesti aivan niin hallitseva figuuri kuin aiemmalla Unitedin aikakaudellaan, mutta peliäly korvaa hienosti ja nopeutta sekä haastokykyä löytyy edelleen tarvittaessa. Rooli oli tänään ihanteellinen; pysyi välillä Newcastlen toppareiden vieressä, ja ajoittain laskeutui alemmas linkittämään hyökkäyksiä. Pystyi myös prässäämään jopa pelin loppupuolella. Mahtavaa, että kaveri pelaa taas Manchester Unitedissa. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Paljon odotettiin, ehkä liikaakin, mutta aika paljon saatiin CR7n paluusta. Vainu tehdä maaleja on uskomaton. Pelihän ei ollut helppo. ManUn kenttätasapaino ei toiminut, hyökkäysorientoitunut miehistö oli jälleen entisenlaisissa ongelmissa, kiire tulee omaan päätyyn hyökkäyspään pallon menetyksissä. OGlla on paljon tehtävää tämän ongelman kanssa. Pogba tilastoi kaksi syöttöpistettä mutta oli liian yksin eikä syöttölinjoja rakennusvaiheessa tahtonut löytyä. Harry teki yhden pahan virheen hänen syöksyessään taklaukseen keskiviivalla, jos ko.tilanteessa taklaa niin joko pallon tai äijän on jäätävä taktlattavaan tilanteeseen. Bruno oli pelissä ihan mukana. Linkku tuli ja maalasi, pitääkin toivoa että ManU saisi hänestä vielä hyvän ratkaisuvoimaisen vaihtopelaajan. Hyvä voitto mutta ongelmat entiset.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sancho oli taas huono, ei sattumalta joutunut ensimmäisenä vaihtoon, pääsikö kertaakaan ohi vastustajasta ja monta kertaa syötti suoraan vastustajan jalkaan. Toki B-liigasta tulleena sopeutuminen Valioon vie aikansa mutta vielä ei ole näyttänyt yhtään miksi olisi siirtosumman tai kohun arvoinen. Toivottavasti löytää oikean tasonsa mahdollisimman pian.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ronaldo kaksi maalia, PP kaksi syöttöä, muutamia karkeita virheitä(PP, Maguire, Greenwood, AW-B joista olisi parempi joukkue rankaissut. Dave teki sen yhden saverin, nollapeliä ei silti tullut.  Vaikeata se vain on tuo boksiin murtautuminen ja syötöt sinne. Pitäisikö  enempi noihin nopeisiin hyökkäyksiin pyrkiä ettei vastaan kerkeä koko puolustuslinja. Syöttäjiä löytyisi muutama ja pari nopeaa hyökkääjääkin olisi jo valmiiksi plakkarissa. 

Lingard ja Beek lähtee näillä minuuteilla seurasta. Hiukan aiemmin voisi Ole tehdä vaihtoja.

Share this post


Link to post
Share on other sites

No antakaa nyt sille Sancholle aikaa. Kaveri on 21v ja vasta totuttelee Valioliigan rytmiin. Hätästä se teilaaminen on tänäpäivänä. 😅 Ei se vahingossa takonut noita tehoja Bundesliigassa.

 

Onhan siinä kenttätasapainossa vielä tekemistä, mutta harvassa ne jengit on kellä ei olis. Kausi alkanut kuitenkin aika mukiinmenevästi, niin mitä se voikaan loppua kohden olla kun peli alkaa asettumaan uusien pelaajien kanssa. 
 

Ja Ronaldo on PALANNUT!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Niin, kenttätasapaino on juuri OGn pelikirjasta, hyökkäävä, kuten hän on itsekin kertonut. Malliisänä Sir Alex. Pelin taktisuus on kuitenkin muuttunut niistä ajoista eli jotain OGn tarttis tehrä keskikentän pohja pelaamisen kanssa. Mc T. pohjaan?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heh, ensin kitistään et pitäs olla leveempi rinki ja sit kun on suht levee rinki niin kitistään miten kaikki lähtee kun ei saa peliaikaa. Tää on pitkä kausi ja paljon pelejä, ikinä ei tiedä kuka loukkaantuu niin eiköhän jokainen saa omat minuuttinsa. 
 

Myös Cavani pystyy pelaamaan laitahyökkääjän paikalla jos tarve vaatii. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kyse siitä kuka tyytyy mihinkin on osattava käsitellä joukkueen johdon taholta oikein. Kaikki lähtee siitä osataanko homma hoitaa henkisellä puolella oikein. Se vaatii rautaista ammattitaitoa joukkueen johdolta. Ei saa väistellä yhdenkään pelaajan kanssa palavereissa. Jokaiselle on selvitettävä tilanne ja vastuu on yhteinen, ei kenenkään yksittäisen henkilön/pelaajan. Joukkuetta ei muodosta yksi,kaksi tai muutama pelaaja, joukkue on yhtä hyvä kuin joukkueen heikoin lenkki, tämä vanha totuus pätee edelleen. Tämä päti jo vuosikymmeniä sitten kun osallistuin kouluttamaan Suomen parhaksi myyjiksi ihmisiä. ManUn tiimin onneksi tällä hetkellä vaikuttaa siltä että suuria ristiriitoja ei ole. Primadonnia ei juurikaan löydy. Joukkueen sisäiset asiat eivät vuoda julkisuuteen joka on erittäin hyvä kun muistaa millaista vääntöä se oli joku aika/joku vuosi sitten. Edellytykset onnistuneeseen kauteen ovat olemassa, se vaatii jokaisen tiimin jäsenen panosta ja en tällä tarkoita vain ainoastaan pelaaja ja valmennusta vaan jokaista joukkueen pyykinpesukoneen pyörittäjästä järjestysmiejäheen ja faniin asti.

Share this post


Link to post
Share on other sites
32 minuuttia sitten, mts77 kirjoitti:

Ei kai kukaan halua penkillä olla

Halu on aivan eri asia kuin todellinen tilanne. Ellei ymmärrä miksi on penkillä niin on väärässä joukkueessa kuvitellen itsestään liikoja ja samalla estää itseään kehittymästä.

Share this post


Link to post
Share on other sites
23 tuntia sitten, Kynot kirjoitti:

No antakaa nyt sille Sancholle aikaa. Kaveri on 21v ja vasta totuttelee Valioliigan rytmiin. Hätästä se teilaaminen on tänäpäivänä. 😅 Ei se vahingossa takonut noita tehoja Bundesliigassa.

 

 

Kyse onkin siitä kuinka kauan OGS antaa hänelle aikaa, vdBeek keissiin viitaten, ei välttämättä hirveän kauaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Varmasti antaa. Toki kun Rashford palailee niin tiukka on taistelu hyökkäyspaikoista. VDB on ehkä vähän vankina sille, että Bruno onkin ollut niin jäätävässä lennossa. Toivon toki, että tällä kaudella VDB saisi aidon mahdollisuuden, vaikka sitten 8 tai 6 paikalla. Joku siinä Beekissä treenikentällä ei oo Olea vakuuttanut, koska todella vähäiseksi on minuutit jääneet.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Veikkaan fyysisyyttä, joka on paljon kovempi vaatimukseltaan kuin Hollannin kentillä.
Kesällä VdB on laittanut kroppaan massaa ja voimaa. Toivottavasti muskeleita on tullut myös henkiselle puolelle; ja saa aidon mahdollisuuden näyttää olevan pelimies.
Pelejä tulee paljon; ja jokaiselle pelaajalle väistämättä myös "ohi pelejä". Silloin on hyvä, kun penkiltä löytyy laatua ja nälkää näyttää olevansa isompien minuuttien arvoinen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×