Jump to content
Sign in to follow this  
tractor girl

19.9.2021 West Ham vs Manchester United@London Stadium

Recommended Posts

....................... 
West_Ham_United_FC_logo.svg ...................VS.....................Utd_vs_Tot.png                                                            
                  Sunnuntai, Syyskuu 19 2021
                                  Klo:16.00 
                     London Stadium, Lontoo

Share this post


Link to post
Share on other sites

Draw written all over it, ellei Ronaldo intoudu maalintekoon. Eli lopputulos 1-1 tai 1-3. Matic ehdottomasti pois avauksesta jos McTominay on kunnossa. Antonio onneksi sivussa kotijoukkueelta. 

DDG
AWB Varane Maguire Shaw
McTominay Fred
Greenwood Bruno Pogba
Ronaldo

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jos unohdetaan Fredin koheltaminen niin puoliaikahan oli itse asiassa erittäin hyvä Unitedilta. Greenwoodin, Brunon, Pogban ja Ronadlon teknistä osaamista on ilo katsoa. Yhden kosketuksen peliä alkoi näkymään enemmän jakson loppupuolella. 

United pelasi aika kapealla, formaatti taisi olla suurin piirtein 4-2-2-2. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Näköjään Sancholla paljon parannettavaa, liikkuminen hidasta. Ansaittu voitto. Atkinson tunaroi, ainakin yksi rp.kun CR7 taklsttiin olisi pitänyt viheltää. De Geaa on vaikea sivuuttaa peluutuksessa. Harry mokaili monta kertaa, Shaw paljon pelissä mukana. CR7 aina vaarallinen. Linkku sai itseluottamusta. Varane varma. Vaikka Ville Kuusiselle ko.pelaaja onkin Varaani🤮 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Olipahan legendaarinen loppupeli, nitroja melkein tarvittiin täällä kotikatsomossa.

Jesse näytti miksi häntä tarvitaan edelleen Unitedissa, teki varmaan hyvää myös itseluottamukselle edellispelin mokailun jälkeen.

Davelta viimeinkin torjuttu pilkku ja minkälaiseen paikkaan, ai että teki hyvää. Ai niin, Kuusisen mukaanhan Moyes on vähintäänkin nero ottaessaan Noblen laukomaan.:)

Olisihan meikäläisillekin kuulunut vähintään yksi pilkku Ronaldon kaatamisista.

Kaiken kaikkiaan paras vieraspeli Unitedilta tähän kauden alkuun, vaikka siellä edelleenkin niitä yksittäisiä koomailuja nähtiin.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Frediltä, Pogbalta ja Maguirelta aika paljon hasseja. Hammersin maali paska kimmoke. Lingard paikkasi mokaansa viikolta, hieno maali ja Dave petrasi rankkitorjuntatilastoaan. Kun Noble tuli kentälle pilkkuspesialistina niin pieni ääni kirkui takaraivossa Olelle että vaihda moke. Onneksi ei kuullut sitä.

Bruno on kyllä number one kentällä ja CR7 kun saa paikkoja niin joku niistä kyllä menee. Toisaalta syö Greenwoodin tehoja kuten tässäkin pelissä. Yhdellä syötöllä olisi Masonkin kenties päässyt maalitilastoihin.

Hienoa .Tappioton kausi ja vieraspeliputki jatkukoon....

Share this post


Link to post
Share on other sites
45 minuuttia sitten, tractor girl kirjoitti:

Viimeisestä Ronaldon kaadosta olisi joku pilkun viheltänyt ja toisaalta metrin päästä Shawn käteen jättänyt viheltämättä, joten tasan meni.

Nyt en ihan ymmärrä tätä logiikkaa.  Mielestäni vihelletyt ja viheltämättä  jätetyt pilkut ei todellakaan menneet tasan Unitedin ja West Hamin kesken. 😜

Share this post


Link to post
Share on other sites

Draama sikseen, tämä oli peli jonka United ansaitsi voittaa. Pelissä oli toki muutama jakso, jolloin olisin toivonut Unitedin pitävän palloa paremmin. West Hamin maali oli todella onnekas, eikä heillä muita kunnon hyökkäyksiä avausjaksolla edes ollut. United loi paremmat tilanteet molemmilla jaksoilla, ja oli Fabianskin ansiota että lukemat säilyivät niinkin pitkään tasan. 

VAR oli kääntää voimasuhteita ratkaisevasti West Hamille suosiolliseksi. Ronaldon viimeisestä kaatumisesta tuli muuten mieleen, että tuomarit tuntuvat ruudun ääressä usein ylitulkitsevat pelaajan edesottamuksia. Mutta jos nyt reaaliajassa ajatellaan tuollainen tilanne, että hyökkääjä tulee täydellä vauhdilla laukaisupaikoille ja puolustaja tökkää jalan eteen, ei siinä kovin paljoa mahdollisuuksia hyökkääjälle jää. Näkisin siis, että tämä oli rankkari, vaikka VAR:n tuomioon varmaan vaikutti olennaisesti se, että Ronaldo näytti lähtevän kaatumaan ennen kontaktia. 

Unitedilla oli tuttua keskialueen hitaampaa pallonsiirtelyä, mutta myös nopeaa yhden kosketuksen peliä rangaistusalueen tuntumassa. McTominay oli tervetullut lisä Unitedin palapeliin, hetken tosin meni ennen kuin pääsi otteluun kunnolla mukaan; syötöt menivät kuitenkin tarkasti omille ja häneltä nähtiin mm. erityisen hieno avaava passi ennen taukovihellystä. Greenwood jälleen erinomainen, enkä hirveästi harmittelisi vaikka Rolle osan tilanteista "varastaakin". On vain eduksi, jos joukkueella on kaksi näin terävää ja kliinistä kärkeä. 

Negatiiviset: Fred - esitys alle arvostelun, surkea kun joukkueella oli pallo, hävisi kaksinkamppailut. Ei tietysti ole miehen vika että pääsee ottelusta toiseen avaukseen, toivottavaa tosin silloin on, että peliminuuttien myötä otteet paranisivat. Maguire yllättävän pihalla, ei saanut 10 metrin syöttöä omille, ihmeellisiä ratkaisuja läpi ottelun. Transitiot ovat Unitedille myrkkyä oli keskikentällä ketkä tahansa, vaikea sanoa yksittäistä syytä, mutta itsellä on aina pelko persiissä kun vastustaja pääsee hyökkäämään nopeasti keskilinjan ylitse. 

Lingardin maali oli ihanaa seksiä, edellisottelun mogaus on tällä kaunokaisella kuitattu. Ja tosiaan Daven pelastus loppuhetkillä täydensi illan. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Täällä aikalailla kaikki sanottu pelistä. Katselin tuossa hieman tilastoja ja pari asiaa nousee esille.

Fred, joukkueen käytännössä toiseksi eniten kosketuksia (92) palloon ja syöttöjä (77) United pelaajista. Brunolla, 91 kosketusta, 70 syöttöä, mutta esim Pogba vastaavat lukemat 59 kosketusta ja 39 syöttöä? Syöttö prosentti Pogballa ja Fredillä heikohko 88-89% luokkaa ja Bruonolla vielä heikompi 80%, joka selittyy ainakin osin sillä, että yrittää vaikeampia syöttöjä United pelaajista. McTn vastaavat lukemat 72 kosketusta 58 syöttöä, ihan hyvällä prosentilla (93%) omille. 

Jos nyt miettin vähäisellä järjelläni, niin eikö Pogballa pitäisi olla pallo lähes yhtä paljon kuin Brunolla. Varsinkin pelissä, jossa pallonhallinta oli 60-40 Unitedilla? Samaan aikaan Fredin lukemat pitäisi olla lähempänä McTn lukemia. 

Whoscoredin mukaan riistoja olisi ollut vain kaksi Unitedilla (Fred ja McTominay). Neljällä hyökkäävillä pelaajilla yhteensä 3 takalausta ja nolla riistoa, joista Pogba teki kaikki taklaukset? Jos pitää paikkansa, niin Unitedin hyökkäävien pelaajien duuni prässissä käytännössä nolla. Ei tarvitse ihmetellä, jos ja kun tuntuu siltä, että Unitedin keskialueen yli tullaan vauhdilla, kun ei yläpuolelta löydy tilastojen valossa apuja. WestHam hyökkääjiltä yhteensä yli tuplasti enemmän taklauksia?

Eivät tilastot koko totuutta kerro, mutta kyllä niiden pohjalta voi jotain päätellä. Ja tämä siis vain tämän pelin osalta, josta nyt ei liian pitkälle vietyjä johtopäätöksiä voi eikä kannata vetää.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Itseltä jäi peli näkemättä lasten synttärikutsujen vuoksi, mutta kännykästä katoin Lingardin maalin ja ajattelin et katon loppuun, niin meinashan siin pieni tattinen kasvaa otsaan, kun tuli pilkku WH:lle. Mutta mikä fiilis torjunnan jälkeen. Porukka synttäreillä vähän katteli kun tuulettelin torjuntaa! :boogy:

 

Mutta hieno voitto ja tästä hyvä jatkaa. Ronaldon maalivainu jatkuu ja mikä parasta niin pääsee paikoille kivasti, ei jää ainakaan siitä kiinni että jalka ei enään liikkuisi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×