Jump to content
Sign in to follow this  
tractor girl

CL 23.11.2021 Villarreal vs Manchester United@Estadio de la Cerámica

Recommended Posts

o0RKSw7.png               VS                     oVgxfU7.png   

 

                                                          Tiistai, Marraskuu 23 2021
                                                                        Klo: 20.00 
                                                      Estadio de la Cerámica, Villarreal

 

bOd2Fmo.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Brunolla edellinen peli luvattoman heikko ellei karmea. Telles ja Martial, aika huono anti ollut molemmilla, Martial tosin ollut sairastuvalla. Sancholla ja Beekillä taas yksi paikka näyttää kun jonkun sitä palloa  pitää Ronnielle saada.

MC ei häviä mtn , peluuttipa ketä tahansa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bruno penkillä ja omasta mielestäni ihan aiheesta. Viimeaikojen otteet eivät ole sitä, mihin on totuttu tai mitä niiden pitäisi olla.

VdB on erilainen vaihtoehto. Ei hae niin hanakasti ratkaisevaa syöttöä kuin Bruno, vaan pyörittää peliä enemmän ns helppojen syöttöjen kautta. Martialin rooli on mielenkiintoinen, leikkaako keskelle / linjan taakse, vai pelaako laidalla. McT, olisko nyt rooli puhtaasti pohjalla, jossa Unitedin isoimmat ongelmat ovat olleet ja Fred allaround, kuten pelannut Brasilian maajoukkueessa, jossa parhaat pelit tällä kaudella.

Paperilla jokatapauksessa tasapainoisin ryhmitys aikoihin. Mielenkiintoista.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sancho oli pirteä ja sen haluis nähdä avauksessa jatkossa. Siinä piilee aika huikea taito. 
 

Muuten vähän tasapaksua tähän mennessä. Katsotaan toisko toka jakso vaikka Sanchon ensimmäisen tehomerkinnän. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

No tulihan se sieltä😎  Toivottavasti Sancho on jatkossa avauksen mies!

Kyl taas tänkin pelin perusteella voidaan unohtaa se, että pitäskö VDB korvata Bruno. Kai se on vaan sitä, että Bruno on nostanu tosiaan sen riman niin jäätävän korkeelle, niin tuntuu ettei se sais oikeestaan tehä kentällä mitään väärin tai tulee sapiskaa. Sillä on kuitenkin niin uskomaton visio ja kyky ratkoa ja antaa ratkasevia syöttöjä ettei tollasta ihan kaikilla ole. 
 

Hieno voitto kaikenkaikkiaan ja varsinkin toka jakso oli hyvää peliä. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Back to the basics. Asia jota toivoin jo OGSn tekevän. Puolustettaessa 4-4-2 ja hyökätessä enemmän 4-3-3. Unitedilla oli selkeä pelisuunnitelma ja roolit joka pelaajalla tiedossa. Tämä nosti usean pelaajan tasoa ja joukkueena varsin yhtenäinen ja tasapainoinen / taspainoisin suoritus pitkiin aikoihin.

Ottelun parhaat Sancho, Fred ja DeGea.

Sancho ehdoton MOTM. Kun pääsi peliin sisään, niin näki miksi kaveri hankittiin ja mitä on odotettavissa. Hyvää haastamista, aktiivinen, hakee ja haluaa ratkaista pelin. Hieno maali

DDG venyi pariin huipputorjuntaan ja yhteen Gamesaveriin tokalla jaksolla.

Fred. Kun joukkueen roolitus on kunnossa, niin Fredin kaltaiset pelaajat nousevat arvoonsa. Alku oli vaikea, mutta etenkin toisella jaksolla, ajoittain jopa Unitedin tärkein pelaaja. Molemmat maalit lähtivöt Fredin riistosta.

65min penkillä oli tehnyt Brunolle ihmeitä. Viime peleistä tutut väkinäiset ratkaisu- ja läpisyötöt puuttuivat kokonaan. Pelasi helppoa ja rytmitti peliä loistavasti. 

VdBn pelistä paistaa pelaamattomuus ja yhteispelin puute tosipeleissä. Ajoittain hyviä aihoita ja liikkeitä, mutta ei saa palloa. Olisi parhaimillaan Unitedin hallitessa palloa 30m vastustajan maalista. Nyt pallon hallinta oli lähempänä puoltakenttää, eikä VDB ole mikään puolesta kentästä pystyyn juoksija. 

Carrick ei siis tehnyt mitään ihmeitä, eikä peli oleellisesti muuttunut, enkä sitä kyllä odottanutkaan. Teki sen mitä oli tehtävissä. Tämän esityksen päälle on hyvä lähteä jatkamaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites
26 minuuttia sitten, Melrose kirjoitti:

Harmi että matsi jäi työkiireiden takia näkemättä, mutta näiden kommenttien perusteella voitto oli ansaittu ja peli suunnitelmallista. Ja niin, etennpäin on menty, sittenkin. 

Ehkä eteenpäin meno on liikaa sanottu, mutta jotain suunnitelmallisuutta ja taktiikkaa pelissä oli nähtävissä. Tästä on kuitenkin parempi jatkaa, kuin esim Watford pelin otteiden jälkeen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Loppua kohti parani esitys. Sitä ennen De Gea hoiti ettei jouduttu takaa ajoasemaan. Ja nollapeli omissa, näitä ei ole juurikaan tällä kaudella nähty. Brunon ja Rassen tulo kentälle käänsi ottelun virtauksen manulle. Martial oli täysin näkymätön eikä VBeek myöskään ollut pelin sisällä. Fred pelasi vahvuuksillaan eli oli kärppänä ryöstämässä pallon joka johti molempiin maaleihin. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×